Valborg

Det har verkligen varit en bra helg på alla sätt och vis. Överraskningskalaset för Tony var över alla förväntningar och det bästa av allt var att han inte hade anat någontong trots att Bettan höll på att försäga sig :D hehe!  Släktmiddagen på lördag var oxå riktigt rolig för då blev det en massa karaoke som jag längtat efter hela helgen. Jag är ett riktigt karaoke-freak för alla er som inte vet det redan :D

Om ett tag bär det av upp på Kullerbacken för att kika på majbrasan och lyssna på lillasyster när hon ska sjunga. Det blir två låtar ikväll tror jag ; Ett långsamt farväl och För att du finns, kanske även Kärleken är. Det kommer att bli super iallafall :)


Ha en bra Valborgsmässoafton! (eller hur fasen det stavas) :D


PUSS Å HEJ!

Kalas, kalas, kalas

I helgen är det kalas för världens bästa morbror som fyller 30 år. Han fyllde egentligen igår men vi firar honom i helgen. Det kommer bli hur kul som helst, med en massa god mat,  karaoke och dyligt =) Sedan så äre ju faktiskt en annan sak på G oxå, som han inte vet om men det berättar jag efter helgen så att jag inte avslöjar något :P tihi.
 
Helgen efter det så firar vi min pappa på hans 40 årsdag, så hela huset kommer att vara smockat som vanligt på våra kalas. Alltid lika kul! Båda mina föräldrar är 40, dvs riktigt unga och frächa :P hehe. Det är kul att ha så unga föräldrar när man växer upp. De funkar lika bra som komisar som föräldrar, helt underbart!

Helgen efter min pappas kalas så är det dax för ett 40 årskalas till. Jonahs "faster" (hans morbros fru) ska ha kalas uppe i Saxnäs tror jag att det var så då ska vi upp dit och må gott och kalasa lite :) Lär nog bli ganska så mycket folk där uppe, kul :)

Ja, som ni ser så har vi fullt upp några helger framöver. Det kommer att bli jobbigt, men kul som tusan :) Pengar kommer det nog gå oxå så det räcker till, men lite får man väl offra för att ha kul :D

Den stora frågan är ju som vanligt; VAD ska jag ha för kläder?

Waterpark in Faliraki


vattenland



Den 15:e Juli åker jag och min kära till Rhodos i två veckor och jag kan lova er alla att jag inte åker hem igen förrens jag varit på vattenlandet i Faliraki. Europas störta vattenland! Vattenland och nöjesparker ar det absolut roligaste som finns. ÅÅh vad jag längtar!

Valborg

Sitter och väntar på att Emma ska kika förbi så att vi kan gå på en härligt prommis i det vackra vädret. Det är verkligen hur härligt som helst ute och man känner vekligen hur sommarkänslorna frodas i kroppen.

I helgen blir det kalas för min morbror som fyller 30 år imorgon så hela helgen är i stort dett uppbokad till roliga saker.
Åsså är det ju Valborg oxå så då måste ju man upp på kullerbacken och titta på majbrasan. Lillasyster ska sjunga under fikaserveringen där så det ska bli mysigt att åka upp och lyssna och fika lite :)

Någon som ska göra nåt kul på Valborg?

NU ska jag på prommis, puss å hej!

Lovely Spring

Det är så himla härligt nu när våren har kommit. Man bli så himla glad och pigg, allt är så mycket roligare.
Dock har vi väl kanske inte riktigt fått den där riktigt vårvärmen här uppe i Norr än, men den kommer nog hit oxå så småning om. Söder över har der ju redan varit riktigt sommarväder vad jag förstår. Nu är det iallafall 18 grader ute och solen skiner, idag blir det nog en riktig sommardag här oxå, trots att det ligger lite snöhögar här och där som inte riktigt har tinat bort än :P Underbart!


Är det fler som har sommarväder idag?


Tacksam över kommentarer

Ja, nu har jag försökt att göra något åt min blogg. Har med hjälp av min älskling gjort om headern så att den ser lite mer somrig ut :) Jag är inte så jäkla bra på sånt här men det blev ju något iallafall. Får se hur länge jag har kvar den, vet fortfarande inte om jag är riktigt nöjd. Hade egentligen velat ha något som går i guld så att det ser lite mer glammigt ut men jag gör ju åtminstone framsteg må jag säga. Jag har ju iallafall lyckats ändra den, vilket jag inte trodde skulle lyckas =) hehe! Jag är iallafall väldigt tacksam för ideér på hur jag ska göra om min blogg och även lite info på hur man gör för att få sin profilbild större för det lyckas jag då inte med.
Nu vet jag ju inte hur många som läser min blogg, men ni som gör det får jättegärna kommentera hur ni tycker att min nya sida blev :)


Love you all,
puss och godnatt!

Minnen för livet!

Nu har jag lagt ut lite bilder från min bal som var helt underbar.  Jag saknar allt så jäkla mycket, skolan, vissa lärare, klasskompisarna, ja ALLT! Skulle nästan vilja spola tillbaka tiden och få vara med om det lite längre. Saknar Emma, Emelie och Karro så att det gör ont. Även om man hörs av ibland så är det ju inte samma sak som att få träffas och skratta hela dagarna, varje dag. Skoltiden är utan tvekan den bästa tiden i mitt liv, hittils. Jag kan inte hitta något negativs med det. Det var bara så himla underbart att varje dag få skratta tills man grät och på kvällarna längta tills man skulle träffas igen. Vi hade så jäkla kul!

ÅH vad jag saknar er alla och alla roliga stunder vi hade tillsammans!

Emelie & jag

Emelie & jag


Pontus, Jag, Henke & Emma

Pontus, Jag, Henke & Emma


Erica, Emma & Jag

Erica, Emma & Jag


Sandra & Anna-Sara

Sandra & Anna-Sara


Jag & Karro

Jag & Karro


Maria, Jonah & Linn

Maria, Jonah & Linn


Hanna, Jag, Emma & Karro

Hanna, Jag, Emma & Karro


Jag och Anna-Sara

Jag och Anna-Sara


Emma och Mille



Emma och Mille

Jag och Jonah på röda mattan

Jag och Jonah p? r?da mattan

Balen 2006

Balen 2006

Kyle XY

Ja, det känns nästan som att det är dax för en liten uppdatering nu, det var ju ett tag sen som sagt. Jag har helt enkelt inte tid att sitta och blogga eftersom att jag jobbar hela dagarna och när jag kommer hem så finns det alltid en massa andra saker att göra. Dessutom så har jag varit alldeles för lat för att ens skriva ett litet ord här. Men nu är jag tillbaka med friska tag :D hehe!

Den nya serien, Kyle XY, som började igår tycker jag var hur bra som helst och jag kan knappt vänta tills nästa torsdag då jag får se avsnitt nr 2. Den handlar iallafall om en pojke som vaknar upp "naken och nykläckt" i skogen och varken vet var han kommer ifrån eller vars han har hamnat. Han kan från början inte prata eller förstå vad de andra människorna säger men lär sig eftersom att ta efter de andras uttryck och beteende. Eftersom att psykiatripersonalen inte vill lämna honom ensam så får han bo i en av psykiatrikernas hem vars familj han blir väldigt fäst vid.  Det visar sig att han är övernaturligt smart och snabbtänkt, och dessutom en pojke utan navel. hmmm!  Vem är denna ovanliga pojke och var kommer han ifrån?
Se de kommande avsnitten av Kyle XY, Torsdagar kl 20.00 på kanal 5!