Doroteatjej till semifinal i Schlagertävling!

Erika Selin 15 år från Dorotea gick i fredags vidare till semifinal i, Schlagerstjärnan 2007. Det var den femte deltävlingen av totalt 16.

Schlagerstjärnan är en rikstäckande artisttävling med syfte att skapa en scen för nya unga artister och ett forum för branschen att hitta framtidens Melodifestivalartister. Detta är en unik möjlighet att visa upp sig för en samlad Melodifestivalbransch.
Erika var även med i, Joker 2006, som anordnades av Lingman & Co och därifrån gick Erika vidare till semifinal på Tallinbåten i somras.
Sommaren 2005 vann hon även Nolia Idol i Umeå.
Semifinalen i, Schlagerstjärnan 2007, avsgörs i Stockholm den 9 mars.

Västerbottens-Kuriren 2007-02-17


Kommentarer
Postat av: mickis

Grattis! Fan va häftigt :) vilken plats kom hon på då?

Postat av: Emma

Tack, jag vet att du alltid ställer upp. Det känns tryggt! Du är den finaste vän man kan ha! .. Från det ena till det andra - fasen vad kul för Erika och er också att hon gick vidare!! Fast hon är ju så duktig så det förstod jag ju =) När äre ni ska till Sthlm då? PUSS! Miss u!

2007-02-18 @ 20:45:51
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se
Postat av: Emma

Tack för kaffe o gofika! =) Nova tyckte ni hade det jättefin! Hon sa att hon skulle komma o hälsa på fler gånger. Hoppas simningen går bra! Puss

2007-02-19 @ 18:51:53
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se
Postat av: Emma

Nova sa att hon kände att du hade tissen men hon sa att det var tör-tissen ;P hihi. ;) Gicke bra å simma? Det är skönt att simma, det ska jag börja med sen också! Ja, visst var jeansen fin? Hoppas dom sitter ännu tajtare kring låren sen när jag tvättat dom! pusssssssss

2007-02-19 @ 21:11:23
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback