snart snart snart....

...snart är det dax för Schlagerstjärnan och Sthlm. Det kommer att bli så himla kul och jag är redan nervös. Det kommer att vara stenhård konkurrens och nerverna lär ligga på topp. Men lillasyster kommer att klara det hur bra som helst. Man kan inte mer än göra sitt bästa och för oss är hon alltid bäst så klart :) I våra ögon är hon stjärnan på himlen! Det blir självklart "Främling" i semifinalen oxå och hon gör den bara bättre och bättre för varje gång hon tränar. Ännu mer kraft kommer hon att få när hon vet vi alla står bakom henne. Det ska bli himla kul att Ida ska komma dit och heja på henne oxå :) ÅÅÅh gud så jag längtar.
Vi kommer att åka tidigt på onsdag natt för att hinna dit i tid på torsdag. Jag och Erika har nämligen en viktig tid att passa. När vi kommer fram till Sthlm är det FakerMaker som gäller för hela slanten. Ja, där ryker ju några tusen för oss båda. 4.400 kr för att vara exakt! :D Måste ta och leta fram mitt presentkort så att jag inte glömmer det. Vi kommer att känna oss som två helt nya människor :P Lite shopping och nya kläder ska vi väl oxå hinna med i helgen. OJ så kul det kommer att bli!


Helgen som var har iallafall varit helt underbar. Det finns inget bättre ä att vara på Tjusjön när solen lyser och det finns snö i överflöd. Dessutom så kommer ju vårkänslorna nu när det blir varmare och finare ute. Det var verkligen fullt hus på sjön i helgen. Jag, Jonah, Erika, Joppe, mamma, pappa, Ronny, Pernilla, Emil, momma, bopparn, Tony, Bettan och Lea. Det var bara Sanna, farmor och farfar som saknades. Annars var det helt perfekt! Ronny flög till och med för oss och det var minsann helgens höjdpunkt. Det var så jäkla häftigt att se hur han svävade ovanför oss :)

Kommande helg komer garanterat att bli minst lika bra, om inte bättre :D  JO, den kommer nog att bli ännu bättre, jag känner det. Hur kul som helt kommer vi att ha. Ska ner till syrran nu och hjälpa henne lite med låten osv.



snart, snart, snart är det DAX!

Kommentarer
Postat av: Carola

Åhh vilken kul helg ni kommer att få i Sthlm. Vi kommer då att hålla alla tummar för Erika..Hon gör det så himla bra och att hon gått till semi i Globen visar ju att hon är en stor talang! (fast det har vi ju vetat länge)..sen har hon ju en underbar syster och familj så bättre stöd kan hon ju inte få..Lycka till & kram ..Carola

2007-03-06 @ 08:29:58
Postat av: Angelica

Hälsa lycka till till din kära syster:)

Postat av: sara

RE Carola: Ja, det är helt otroligt bara att hon gått till semifinal :) Jag tycker att det är stort för det är ju en stor rikstäckande tävling och Erika är en av alla 21 semifinalister :) Det är så kul att det är så många som tror på henne för hon är verkligen duktig och allt stöd hon får stärker henne ännu mer :) Tack!

2007-03-06 @ 12:12:51
URL: http://legitimo.blogg.se
Postat av: mikaela

ska ni göra hårförlängning? :)

2007-03-06 @ 20:57:24
URL: http://mikaeyla.blogg.se
Postat av: mikaela

ska ni göra hårförlängning? :)

2007-03-06 @ 20:57:25
URL: http://mikaeyla.blogg.se
Postat av: mikaela

ska ni göra hårförlängning? :)

2007-03-06 @ 20:57:33
URL: http://mikaeyla.blogg.se
Postat av: Maria

Men oh vad kul och spännande för Erika! Hoppas det går bra för henne, håller tummar och tår.
Kram/Maria

2007-03-07 @ 11:22:41
URL: http://missdancingprincess.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback