Vilken kappa röstar ni på?

     

1. Ichi kappa Från Asos, 870 kr
2. Sara Kelly kappa rutig från Ellos, 999 kr
3. Sara Kelly kappa, svart från Ellos, 999 kr


Jag har lite beslutsångest, men jag tror att jag känner mest för Ichi kappan. Tycker att den är grymt snygg. Fast jag är ändå inte riktigt säker. Det är ju så svårt att veta vad man ska beställa för storlek därifrån. Hmmm....  Vilken kappa röster ni på?


Puss & Hej!

Om du lämnade mig nu

jag skulle vakna mitt i natten
och gå ut och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu

jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans
jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
jag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu


http://youtube.com/watch?v=9pk3J9-1-UA




Jag älskar denna låt, den är helt fantastiskt bra.
Jag bara måste åka och se Lasse, det vore något helt underbart.
Vad säger ni Emma, Angelica och Ida (fast du bor så långt bort, suck!)? Det vore väl nåt?

Puss & Hej!

Kom heeem!

ÅH vad jag vill att Jonah ska komma hem. Det var så mysigt i helgen när han var hemma och jag blev så glad när han kom in genom dörren i fredags, och sken som en sol gjorde han när han såg mig. Min älskling! Det är vekligen inge roligt att bo hemma ensam, jag vill ju alltid vara med Jonah. Men men, det är bara att gilla läget. Tycker egentligen mest synd om Jonah som sitter i en lägenhet i Lycksele och har absolut ingenting att göra på kvällarna. Ingen dator och bara ettan, tvåan och fyran på tv:n. Han kommer att se sig less på dvd, och vem fasen vill se på film varenda dag, hela kvällarna. Näe, fy fasen! Stackars älskling! Hoppas att veckan går snabbt så att du kommer hem igen. Då ska vi äta gott och mysa som vanligt ;)

Inatt har jag sovit hemma hos mamma och pappa och det var så mysigt så :) hehe.. Det behövde jag. Dessutom så lyxade jag till det med att få sova bredvid mamma. Pappa skickade vi in i vardagsrummet på en madrass :) hehe! Det var mysigt som tusan och jag har sovit som en stock inatt.

Ikväll blir det gympa och sedan prommenad med mamma. Härligt!


Jag har lite bloggtorka för tillfället för jag känner mig inte alls på humör att skriva.


Min andra hälft

Min andra hälft

Dig kan jag inte skratta utan,
Dig kan jag inte andas utan,
Dig kan jag inte vara mig själv utan,
Dig kan jag helt enkelt inte leva utan.
Mitt absoluta allt!



Jag längtar så tills på fredag när Jonah kommer hem. Vi ska verkligen rå om varandra och mysa hela helgen. Det finns ingen bättre än min underbara Jonah. Den absolut snällaste människan i världen.

Ensam

Ja, det är vad jag är nu och i flera veckor ,eller kanske till och med månader framöver. Det känns inte alls roligt ska jag be att få tala om.  Jonah har "flyttat " till Lycksele för att utbilda sig till CNC-operatör och kommer bara hem på helgerna. Vi hinner alltså träffas två och en halv dag i veckan, vilket känns jättejobbigt. När man är van att vara tillsammans varje dag och natt så vill man absolut inte vara ifrån varandra. Dessutom är jag så jäkla mörkrädd. Om jag vill får jag jättegärna sova hos mamma och pappa men jag vill försöka att se om jag klarar av att sova själv och det har gått bra nu i två nätter.  Bara jag får ringa och höra Jonahs röst innan jag somnar så går det bra tror jag. Krisar det och jag verkligen inte kan sova så får jag väl åka ner. Tur att det är nära till mamma :) Jag saknar min andra halft och jag har aldrig någonsin längtat så mycket efter helgen.


Jag saknar min älskling!

För och nackdelar med allt!

Gud så skönt med helg. Det känns alltid lika bra på fredagar när man vet att man har två lediga dagar framför sig. Man har lixom något att se fram emot varje måndag när allt känns sådär lagomt jobbigt. Annat var det när man jobbade inom vården. Då kunde man vara ledig någon dag i veckan istället (vilket iofs kan vara ganska skönt) och jobba helgerna, man upplevde inte sin ledighet på samma sätt. Visst är det väl fördelar med att jobb inom vården oxå och det är ju framför allt ett väldigt uppskattat arbete där man känner att man gör något fint för en annan människa. Jag måste erkänna att jag saknar det ganska så mycket ibland. Men det jag inte saknar är att jobba obekväma tider så som kvällar, nätter (det går an) och helger. Nu när man jobbar "normala" arbetstider, måndag till fredag så är helgen så himla välkommen, det är något man kan se fram emot och det känns så skönt. Som sagt, det är för och nackdelar med allt här i livet.


Nu är helgen iallafall väldigt välkommen och snart åker vi till Skellefteå. Det ska bli underbart mysigt och framför allt väldigt roligt. :)

Puss & Hej!


Gästartist

Skönt att det snart är helg igen så man får ta det lugnt och mysa ordentligt. I morgon bär det av till Skellefteå efter jobbet. Min lillasyster ska vara gästartist under turnèn men Junior Eurovision Song Contest på lördag. Lasse ville att hon skulle sjunga två låtar av Sonja Aldén "För att du finns & Här står jag", det kommer att bli super. Övernattar på Scandic Hotell så det blir nu andra helgen i rad som jag bor på hotell och gottar mig, NICE!
Det är så kul att det går så bra för Erika nu och hon har verkligen utvecklats otroligt mycket på senaste tiden. Att Lasse ringde igår och ville att hon skulle vara gästartist på lördag är ju bara hur roligt som helst. Jag är mäkta stolt över att vara storasyster ska jag be att få tala om :)
Hon kommer gå långt, det vet jag och jag TROR på henne!

Gå gärna in och lyssna på henne här:
http://www.allears.se/MyPage.aspx?memberId=9a172d9d-bb6e-45d9-b147-aa046a74c25b



           

Puss & Hej!


Resultatet av mitt bullbak

           



Detta är alltså resultatat av mitt bullbak och det blev rätt så många påsar. Dock blev jag inte riktigt nöjd med bullarna, lite för mycket kanel blev det nog. Men mamma (pappa jobbar natt), Erika, Joppe och Jonah åt då och tyckte att dom var goda, så det duger nog :) hehe! Ska bjuda på lite bullar imorgon på jobbet, dagen till ära.
Näe, nu lockar sängen.

Puss & Hej!

Bullbak för hela slanten

Imorgon är det ju den 4 oktober vilket innebär kanelbullens dag, så jag tänker ägna kvällen åt att baka kanelbullar. Just nu känns det lite jobbigt, men tänk så gott med en nybakad bulle och ett kallt glas mjölk. MUMS! Dessutom så kommer det att lukta gudomligt gott i vår lägenhet :P hehe.. Jag bokstavligen ÄLSKAR hembakade bullar.





Puss & Hej!

Saras orientaliska gryta

Köttfärs
1 stor röd lök
1 gul paprika
2 st morötter
1 burk creme fraich
1 1/2 - 3 dl matlagningsgrädde
Ris
cayennepeppar
salt
svartpeppar
curry

S
tek köttfärsen tillsammans med löken. Hacka paprika, riv morötterna och rör ner i köttfärsen. Fräs allt samman tills paprikan och löken mjuknat och tillsätt sedan creme fraich och grädde. Krydda med salt, peppar, curry och cayennepeppar efter smak. (Jag brukar ha mycket cayenne och curry för det ger så otroligt god smak)
Servera med ris och en god sallad.




Puss & Hej!

Helgen i bilder



  
  

  

  

  

  

 

    

 

 



Bild nr 1: Jag och Jonah på hotellrummet
Bild nr 2: Jonah slänger sig på sägen och jag fotograferar :P
Bild nr 3: Jag innan vi ska ut och käka
Bild nr 4: Jag och Jonah skålar i champagne
Bild nr 5: Jonah på thai-restaurang
Bild nr 6: Min mat, tre små rätter. Supergott!
Bild nr 7& 8: Jag och Jonah påväg till restaurangen
Bild nr 9: Jonah´s mat (wook med fläskfilé, oxfilé och stekt ris)
Bild nr 10: Champagneflaskan + mysiga små ljus


Puss & Hej!


Något att tänka på...

Ju mer jag tänker på saken desto tydligare tycks det mig
att livet helt enkelt är till för att levas.
/Goethe




Att djupt älska någon ger dig styrka.
Att vara djupt älskad av någon ger dig mod.
/Lao-Tzu