2007-09-30

Helgen har varit helt underbar. Vi har ätit gott, druckit champagne och haft det helt underbart mysigt tillsammans. Lördagen ägnade vi till shopping och köpte bland annat ett hemmabio system och självklart så köpte jag en massa nya kläder :) Det känns Skitbra trots att det gått några tusenlappar i helgen. Ville bara tala om att vi haft det jätte bra iallafall och bilder kommer i morgon.

Puss & hej!

Amanda Jensen

 Jag var stensäker på att Amanda skulle bli en av finalister igår. Hon är ju en klass för sig och har en helt underbar röst. Jag tycker helt klart att hon är bäst av tjejerna hittils och jag hade verkligen hoppats på att hon skulle gå till final tillsammans med Anastacia.  Jag hoppas och önskar att Amanda är en av de sex som får en finalplats, och slipper tävla bland de fyra om att knipa den sista platsen. Jag skulle bli både förvånad och arg om hon inte gick vidare!                             





Puss & Hej!



Tre år tillsammans!

Äntligen fredag, gud så härligt det känns. I helgen ska vi bara ta det lugnt och mysa. Åker till Sundsvall efter jobbet och sover på hotell. Det blir thai mat och ett gott glas vin på en jättegod restaurang i stan , Jonah dricker förståss öl (Börjar lära sig dricka vin). Efter middagen blir det mys på hotellrummet med champagne och ostbricka. Det kommer att bli en underbar helg! Vi firar tre år tillsammans i helgen så det är därför vi mysar till det ordentligt :)

Ha en underbar helg ni med!

Puss & hej!

Usch så sent det blev ikväll....

I vanliga fall så skulle jag sova nu. Lägger mig rätt så tidigt varje kväll för att orka upp och jobba. Kliver man upp kl 5 varje morgon så gäller det att lägga sig i tid. Men det blir ju inte alltid som man tänkt sig. Jag fastnade här framför datorn och Jonah framför tv:n.
Har länge kämpat med att få min profilbild större men aldrig kommit på hur det är man gör. Ikväll fick jag lite vägledning av en tjej som heter Malin. Tack så mycket för hjälpen! Kolla in hennes blogg här:
http://justmaliin.blogg.se/. Älsklingen hjälpte mig lite oxå, han är för underbar! ;)

Imorgon åker vi på mys till Sundsvall och jag längtar så jag tror jag dör. Det ska bli helt underbart!
Nu väntar sängen och en god natts sömn.

Puss & Hej!

Mina tatueringar

           


Bild nr 1 : Min äldsta tatuering som jag gjorde för ca 4 år sedan (inte riktigt säker, men jag tror det). Den är gjord på SkinArt i Umeå och det stället rekomenderar jag verkligen för de är hur duktiga som helst. När jag kom dit så hade jag inte hittat någon tatuering som jag ville ha, men så såg jag denna och fastnade direkt. Tatueringen är en helt vanlig tribal som inte betyder något speciellt. Men det är klart för mig gör den ju det, jag älskar den :)

Bild nr 3: Min nyaste tatuering som jag gjorde på Rhodos i somras. Många säger att man inte ska tatuera sig utomland, men letar man reda på seriösa tatuerare så är det ingen fara. De vi tatuerade oss hos (Jonah gjorde oxå en) var hur seriösa och duktiga som helst. Dessutom så såg vi till att de bytte nål innan de började tatuera. Tatueringen föreställer två kinatecken som betyder Sara. Jag älskar den precis lika mycket som den andra.

Bild nr 5: Sorry, det ser ut som att jag inte har några armar, men det har jag. De tittar fram där uppe vid axlarna :P


Jag vill bara tillägga att jag älskar tatueringar och kommer att göra fler i framtiden. Men jag behöver lite tid på mig att fundera innan jag gör någon. Jag vill verkligen vara säker på min sak. Dessutom så vill jag ha mina tatueringar på diskreta ställen. Jag vill kunna dölja dem någorlunda och kunna visa dem när jag känner för det. Jag kommer aldrig att bli less på mina tatueringar för enda gången jag ser dem är när jag ställer mig i spegeln och jag tycker att dem är lika snygga varje gång.


Puss & Hej!


Idol 2007

Jag tycker att det är ovanligt hög standard på Idol i år. Alla är så otroligt duktiga och även många som blivit utröstade har varit hur bra som helst. Alltid brukar det vara någon som tabbar sig när det är gallringarna men i år tycker jag att det har varit otroligt bra, vilket är kul. Det är bara så synd att de låter så få gå vidare när det är så många som skulle kunna gå långt i tävlingen. Men självklart så måste de ju gallra för att få de allra bästa kvar till slutet. Någon ska ju bli Idol 2007. Själv tycker jag att killarna håller högre standard än tjejerna i år, alla killar är ju helt otroligt duktiga. Nu har det ju i och för sig inte varit så många tävlingar, men min absoluta favorit hittils är nog Sam. Han har så otroligt härlig röst och jag är verkligen svag för mörka så kallade whiskey-röster.  Jag är säker på att han kommer att gå långt i denna tävling. Jag hoppas på det iallafall :) En annan som jag känner starkt för är Daniel och han var verkligen KUNG igår med sin tolkning av "Grace Kelly".

Vilken är er favorit i Idol i år (hittils)?

  

Puss & Hej!


En bild på mig kvällen till ära!

Bjussar på en bild på mig!

Nu ska jag dra på mig träningskläderna och gå ut på en härlig promenad med mamma. Sen ska jag invänta Jonah som jobbar över ikväll. Han bara MÅSTE klippas när han kommer hem. Åsså får man ju inte missa Idol förståss, det vore ju en skandal. Hoppas ni får en underbar kväll, det ska jag ha iallafall :)

Puss & Hej!

Vem är du?!

Jag har en aning om att det inte är så många som läser min blogg, kanske med tanke på att jag är lite dålig på att uppdatera den :P tihi... Men jag lovar att jag ska göra mitt bästa iallafall. Jag skriver ju självklart för att jag själv tycker att det är kul men visst är det ju ännu roligare att skriva om det finns dom som verkligen vill läsa.
Jag skulle iallafall bli väldigt glad om jag fick veta vilka ni är som läser.

Så, vem är du? ;)


Puss & Hej

satans jävla SKIT!

Hur kan man vara så jävla klantig som jag är?! Skyndade mig hem från jobbet för att hinna äta och byta om innan gympan och vem tor du är utan hemnycklar om inte JAG och  Jonah är i V-mina. Fick så snällt åka ner till mamma och pappa och käka där, men mina träningskläder och skor då? FAAAN! Nu måste jag försöka att hitta något i syrrans garderob att ha på mig och hur lätt kommer det att bli?
Nog med att glassbilen höll på att skrämma livet ur mig när jag kom hem från jobbet nu är resten av kvällen oxå förstörd.


AAAARRGGH!


Några timmar senare.........

.........N
är jag väl har lånat kläder av Erika och tagit mig upp på MB, redo för en rejäl träning så står det en stor fet lapp på dörren att det är inställt på grund av sjukdom. Inte har jag tagit mig ut på någon promenad heller så dett är verkligen ingen bra dag. Nu blir det dubbla promenader imorgon minsann. Dumma dumma dag!

Mumsig sallad

Igår jobbade älsklingen över och jag hade inte träning förrens kl sju så jag passade på att göra vår jättgoda sallad. Den måste ni bara pröva någon gång, den är hur god som helst. Gjorde rätt så mycket så det räcker tills middag idag oxå + matdosa till Jonah, PERFEKT!

Här kommer iallafall receptet om någon känner sig sugen på att smaka:

1 Grillad kyckling / Kassler
1 Gul & 1 Röd paprika
Sallad
Gurka
Tomater
Röd el. Gul lök
Soltorkade tomater
Syltlök
Hackad peperoni (ni vet dom där starka gröna sakerna)
Rädisor
Pasta (gärna fjärliar, men funkar utmärkt med annat oxå)
+ salladsdressing (italiens, Fransk eller Grekisk)
Vitlöksklyftor
sås, vitlök & Örter (Santa Maria)

Hacka ner grönsakerna, syltlök, soltorkade tomater och grillad kyckling. Koka pasta (mängd beroende på hur mycket man ska göra) och rör ner i salladen. Häll över salladsdressingen och låt dra ett tag så att dressingen blandas ordentligt i salladen. Servera med vitlöksklyftor och god sås.


Puss & Hej!

Wild Hogs

Wild hogs är en komedi som verkligen faller mig i smaken. Det handlar om fyra medelålders män som har det lite motigt på flera olika håll i livet och blir inte ritktigt tagen på allvar av sin familj. De har ledsnat på den tråkiga vardagen och kommer på den briljanta idén att återupptäcka de vilda ungdomsåren på en spontan roadtrip genom landet. Med skinnpaltorna på hoppar dom upp på sina bågar och beger sig ut i friheten. På vägen hamnar de i luven med ett "riktigt" motorcykelgäng och jakten är igång. Självklart måste de fyra visa att det är riktiga knuttar och inte några nördar på motorcykel. Detta kan inte bli annat än en galen resa.

Denna film rekomenderar jag verkligen!

Jag är lyckligast i världen

Ville bara tala om det.  Jag har en underbar familj/släkt, världens underbaraste och snällaste fästman med tillhörande svärföräldrar, som är hur underbara som helst dom oxå. Jag har en lillasyster som jag älskar mer än allt annat på denna jord och som jag inte skulle kunna leva utan, hon är luften jag andas. Sist men inte minst så har jag världens bästa vänner som betyder mycket för mig.

Jag sa ju det, jag ÄR lyckligast i världen! :)




Helgen har vi tillbringat i Svanabyn och det har varat väldigt mysigt och framför allt lugnt och skönt. Ingen stress och inga måsten. Sanna kom i Lördags så vi bestämmde oss för att åka på badhuset medans resten av huset var ute och jagade. Badhuset var som jag anade väldigt uppskattat och efter det så tog vi oss en god fika på Görans, köpte en målarbok och pennor på konsum och åkte sedan tillbaka till Svanabyn och målade resten av dagen :)


Nästa helg är det Mikaeli och festligheter på hotellet i Vilhelmina. Jag och Jonah dissar det och åker till Sundsvall och bor på hotell istället. Vi ska äta på goda restauranger, gå på bio, shoppa och bara rå om varandra. Vi har varit tillsammans i tre år nu till helgen så vi ska unna oss lite extra lyx tillsammans :) Vi bruka göra det ibland och det betyder väldigt mycket att bara få tänka på varandra och hitta på något roligt. Jonah är verkligen mitt allt och en sådan människa som alltid får mig att må bra och gör mig glad. Han är helt enkelt underbar!


P
uss & Hej!

Underklädesmodeller, Studio 54

                       


Bild nr 1, 2, 3, 4 och 5. Manliga underklädesmodeller från Calvin Klein. Självklart blev jag uppdragen på nån jäkla show där dom stod och dansade och ålade sig uppefter en :P Jag höll bokstavligen på att skratta ihjäl mig =)

Bild nr 6. Jonah och Olov på hotellet

Bild nr 7. Sandra och Lisa in action ;)

Bild nr 8. Sofie, Andrea och Sandra svänger sina lurviga ;)



Jag hade utan tvekan en riktigt rolig kväll. Killarna var hur fåfänga och pinsamma som helst så en mängd härliga skratt fick man sig den natten :)


Puss & Hej!

ja se det snöar!

Så var det måndag igen och en ny vecka. Helgen går så fasligt fort, alldeles för fort. Man hinner knappt blinka så är den över.  När vi åkte på jobbet imorse så kom den snöblandat regn och nu när mamma pratade med syrran så snöade det hemma i Dorotea. Även i Strömsund och Östersund snöar det men inte i Rossön.  jag vill oxå se snö!

Någon helg framöver åker jag och Jonah till stan, sover på hotell, käkar gott och shoppar lite nya höst- och vinter kläder. Nya skor måste jag verklige köpa oxå för just nu så nöter jag på Erikas. Köpte ett par i fjol som jag verkligen älskar, men ena skon gick sönder i dragkedjan. Har sett ett par på Skopunkten nu som jag gärna vill ha. Prövade dom för ett tag sedan när vi var i stan men då tyckte jag inte riktigt att det var dax för höstskor än. 2 veckor senare höll jag på frysa ihjäl och hösten hade kommit.  Suck! Men det är rätt så mysigt ändå.


Back to work!

Puss & Hej!

Nattklubb, Studio 54

Idag har jag vare till Strömsund med mamma, pappa och Erika. Kika lite på skor och hitta många snygga, kunde dock inte bestämma mig för något par så det får vänta. Erika köpte dock skitsnygga som hon passade väldigt bra i. Va självklart på Dollar Store en sväng oxå och där fyndar man ju alltid lite. Köpte trosor som vanligt, och jag kan helt ärligt säga att trosorna som jag köper där är dom absolut skönaste som finns :) hehe! Tro det eller ej! Sedan blev det lite annat småkrafs oxå.
Ikväll åker vi till Vilhelmina för Olov ville att vi skulle följa med ut på hotellet och vad gör man inte för sina vänner. Självklart ställer jag ju upp för Jonah oxå eftersom att han inte träffar sina kompisar så mycket nu mera med tanke på att han bor och jobbar här. Det känns lite jobbigt just nu men det blir garanterat roligt bara man kommer sig ut. Det är nattklubb ikväll "Studio 54" med manliga underklädesmodeller som ska vara där och studsa runt. Jag kan garantera att det bara kommer att bli pinsamt =)
Bäst att göra sig klar, ska hoppa in i duschen nu och sedan svida om :) Ha en bra lördagskväll allihopa.

Puss & Hej!

Förlovningsringar

 
    

Underbara Fredag!

Det fins ingen dag på veckan som är så välkommen som fredagar. Trots att man är trött och kanske less i slutet av veckan så vaknar man iallafall på fredag morgon med ny energi bara för att man vet att det är helg. Det är som att återupplivas på nytt. Undebara Fredag! :)
Ikväll får vi mamma, pappa, Erika och Joppe på middag. Så när jag kommer hem ska jag börja laga lite mat och städa undan lite så att det är fint tills dom kommer.

Kvällens meny

Förrätt:
Avokadoröra med kräftstjärtar på rostad franska.

Huvudrätt: Flygande Jacob + Tacopaj (den som jag bloggade om tidigare, fast utan paprika för Joppe är allergisk) Till det serveras vin, öl eller cider.

Efterrätt: Kaffe och morotskaka med philadelphia + kladdkaka med vaniljaglass


Ha en trevlig kväll allihopa, för det ska jag ha.

Puss & Hej!

"Se upp för dårarna"

Elin (Rakel Wärmländer) och Yasmin (Nina Zanjani) ska båda söka till polisskolan och blir efter en ordagrann kollision bästa kompisar. De kommer både från väldigt olika bakgrunder, Elins pappa är en högt respekterad polisman medan Yasmin bott i en av Stockholms förorter sedan åtta års ålder då hennes familj flydde från Turkiet. Hennes pappa Sinan (Korhan Abay, turkisk mångsysslare som bland annat var programledare för Melodifestivalen 2004) var i Turkiet en framstående läkare, men fick i Sverige fick nöja sig med att köra tunnelbana. Han är bitter och hans hustru har precis lämnat honom, men precis som resten av karaktärerna börjar han i filmens inledning en resa mot något helt annat.

Jag älskade denna film, den var hur charmig som helst och framför allt väldigt rolig tycker jag. Jag fick mig en mängd härliga skratt under filmens gång :) Detta är Helena Bergströms regidebut och jag tycker att hon har lyckats otroligt bra med sin film. Jag rekomenderar den varmt!


Amma någon annans barn?

Jag läste på aftonbladet idag om att amma någon annans barn eller lämna bort sitt barn till någon annan som kan amma honom/henne. Detta var ett alternativ om man själv inte har mölk eller av någon annan anledning inte kan amma sitt eget barn på grund av t.ex  sjukdom eller olycka. I Storbritannien och Usa är denna metod påväg tillbaka. Aldrig säger jag! Visst, det är en väldigt god gärning men det skulle känna helt fel för mig att amma någon annans barn och jag skulle absolut aldrig lämna bort mitt eget.  Jag tycker att amningen är en personlig och mysig sak mellan mamman och barnet. Bröstmjölken är visseligen väldigt viktig för ett spädbarn men det finns faktiskt barn som aldrig blivit ammade och som mår lika bra för det med hjälp av mjölkersättning och andra saker som ger barnet den näring som det behöver.  Näe, aldrig att jag skulle lämna bort mitt barn. Skulle det vara så att jag någon gång i livet inte kommer att kunna amma mitt barn så är det bara att acceptera det och gör det bästa av situationen för att barnet ska må bra.

Kan du tänka dig att låta någon annan amma ditt barn?


Puss & Hej!


Vegetarianer hit och veganer dit!

Kött är ju det absolut godaste som finns. Det finns ingenting som går att jämföra med en riktigt god älgstek. Jag skule aldrig kunna bli vegetarian, vegan och allt vad det heter. Hela min släkt är i stort sett älgjägare så det finns alltid kött i vår frys och det är jag så otroligt tacksam för. Visst, det finns kött som jag kan ha lite svårt för att äta ibland av någon anledning, dels för att jag kanske inte riktigt vet vad det kommer ifrån osv. Men aldrig att jag skulle vägra att äta kött bara för att det är ett djur. Jag har absolut inget emot dom som väljer att inte äta kött eller sådant som har med djur att göra. Alla lever ju sitt eget liv och alla väljer själva hur dom vill leva det.
Jag äter kött för att jag tycker att det är gott. Det är ingen som har tvingat mig till det och inte heller någon som hindrar mig att äta det. Jag menar, det är ju lagligt att jaga, varför klaga?


Puss & Hej!

Tacopaj

Pajdeg:

3 dl vetemjöl
150 g smör
+ vatten

Fyllning:

500 g köttfärs
1påse taco kryddmix
4 tomater (en tomat till garnering)
1 gul paprika
1 stor lök
1 burk créme fraich
1 dl matlagningsgrädde
2 msk majonäs
4 dl riven ost


Tillagning:
Förgrädda pajen i 10 min.
1. Stek köttfärs + lök + kryddor
2. Hacka grönsakerna i små bitar och blanda ner tillsammans med créme fraich, grädde, majonäs och ost i en skål.
3. Slå över köttfärsen i pajskalet och häll över grönsaksblandningen
4. Garnera med tomatskivor på toppen
5. Grädda längst  ner i ugnen tills pajen fått en fin jyllenbrun färg.
Servera med en god grön sallad, majs och en klick créme fraich


Njut!


Puss & Hej!


kvällens prestation

Har precis varit på ett härligt gympa pass och det känns så himla skönt efteråt när man känner att man fått arbeta ordentligt.  Träning är nog fasen bland det bästa som finns, man blir både pigg och känner sig otroligt duktig efteråt, iallafall jag :)  Det gäller bara att orka ta sig på träningen för alla vet ju all det känns så himla skönt när man väl har gjort det. Men latmasken kryper som sagt fram ibland och man väljer att hellre ligga hemma framför tvn. Ska verkligen försöka att ta mig i kragen nu och träna ordentligt, jag vet ju att det gör gott.  Om allt blir som planerat så blir det simning på måndagar, gympa på tisdagar, aerobics på tordagar åsså skulle jag fått in ett pass med styrketräning oxå någon dag. 

Man ska oxå tänka lite på att inte slita allt för hårt i början när man bestämmer sig för att börja träna. Man ska börja i försiktig takt så att kroppen hinner ställa in sig. Träning kan ibland bli en himla omställning för koppen när den inte är van. Sen så är det oxå viktigt att peppa sig själv, tala om för sig själv hur duktig man är, allt för att man ska känna sig stolt över det man presterar. Ge dig själv en stor applåd efter varje tränings pass och säg högt till dig själv, "Vad duktig du är" =)

Allt kommer att gå som en dans på rosor ;)



Nu väntar Kyle snart.

Puss & Hej!


Gårdagens prestation

Damsimmet började igår så jag va iväg och simmade en halvtimma vilket gjorde mycket gott i kropp och själ. Dock var det väldigt mycket folk så man fick  korsa sig fram i bassängen. En halvtimmas simning kanske inte är så mycket men det räcker gott och väl, speciellt när det är så mycket folk som det var igår. Det kändes iallafall väldigt skönt efteråt och i morse vaknade jag som en ny människa, pigg och glad. Huvudvärken som jag plågades av igår är numera borta :)

PUSS & Hej!

Nya starka tag!

Ja, då var det måndag igen och åter en ny vecka. Har sån fruktansvärd huvudvärk idag som inte vill ge med sig. Har tagit två alvedon som inte gett någon verkan alls.  Jag exploderar snart. Suck!
Helgen har varit lika mysig och underbar som vanligt. Middag och mys hos mamma och pappa på fredag kväll. Sedan på lördag förmiddag så jobbade Jonah och jag passade på att ta mig en rejäl sovmorgon. tihi. När Erika kom hem från shoppandet i stan så åkte vi till Svanabyn och sov där hela tjocka släkten. Det blev så fullt så momma fick sova på golvet i köket :P Jonah var med ut i älgskogen på söndag, men tyvärr så fick dom inte skjuta någonting. Måste nog med ut nån helg jag med, för det är så spännande. Nackdelen är att jag är så himla rädd för björnarna, dom finns det gott om här uppe. Till middag på söndag kväll blev det självklart grillat älgkött och potatisgratäng :) MUMS!

Jag gillar inte riktigt att helgen ska gå så snabbt, och jag gillar inte heller ångesten på måndag morgon när man vaknar och inser att det är en hel vecka tills det är helg igen!

Trött eller vad?

Nog för att jag har varit väldigt trött i veckan men vad tusan, jag vaknade 12.35 idag och det har aldrig hänt i hela mitt liv. Fick ju lite smått panik! Jonah jobbar på Petterssons idag istället för hans pappa och hade han varit hemma så hade jag absolut inte sovit lika länge. Han har väl slutat nu så han kommer väl snart hem och pussar på mig får jag hoppas.
Vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Egentligen var det meningen att jag skulle städa medans han jobbade men det sket sig ju ganska snabbt. Varför sov jag så länge? Det är mig ett mysterium! =)


Puss & Hej!

Snorrslidan eller kanske Ryckepungsvägen

Ja, det finns en mängd konstiga och roliga ortsnamn/Gatunamn att välja bland. Själv så har jag Snorrslidan och Ryckepungsvägen som mina stora favoriter! :)

Vilket ortsnamn är din favvorit?

Snoppsborg - Blekinge
Gökadal - Blekinge
Kuballe - Bohuslän
Rumpsjön - Dalarna
Klitten - Dalarna
Ryckepungsvägen - Dalarna
Bögesgård - Halland
Snorrslida - Halland
Snorres väg - Jämtland
Kåtaviken - Lappland
Porrajärvi - Lappland
Kåtaselet - Lappland
Kukasjärvi - Norrbotten
Mensträsk - Norrbotten
Vintrosa - Närke
Snorretorp - Skåne
Pung - Småland
Runkarp - Småland
Fittja - Södermanland
Pungpinan - Södermanland
Bög - Uppland
Bakgöken - Uppland
Kåtaviken - Västerbotten
Ollonstigen - Västergötland
Sädesbingen - Västergötland
Brösta - Ångermanland
Horsköpet - Östergötland



Kluven i två delar!

Två av mina favvo program kommer att visas samma tid, samma dag. På tisdagar är det Kyle XY kl 20.00 på kanal 5 och tror du inte på fasen att Idol visas samma tid på fyran. Visst, Idol visas varje dag på fyran kl åtta, men jag menar man kan ju inte missa programmet som är på tisdagar. Men man kan heller inte missa Kyle som är världens bästa serie :) Hur ska jag lösa detta. Ska jag måste se reprisen på Kyle på söndagar eller måste jag helt enkelt missa tisdagarnas avsnitt av Idol. Snacka om att vara kluven i två delar. AAARGH!


nattbön!

  • Gud som haver barnen kär, se till mig som liten är, vart jag mig i världen vänder, står min lycka i Guds händer. Lyckan kommer lyckan går, den Gud älskar lyckan får.

  • Det gick en ängel kring vårt hus, som bar på två förgyllda ljus. Jesus bar dem i sin famn, så somnar vi i Jesu namn. AMEN!

Dessa två böner bad mamma och pappa med både mig och min lillayster när vi skulle sova. Jag kunde nog inte ens somna om dom inte låg bredvid och vi läste dessa två dikter tillsammans, det var en trygghet som inte går att beskriva i ord. Dessa dikter kommer jag bära med mig hela livet och självklart läsa för mina barn när dom ska sova. Jag tycker att dom är otroligt fina. Jag läser dom inte längre men det är ett mycket starkt och betydelsefullt minne från min barndom.



Nu ska jag krypa i säng, för annars orkar jag nog inte upp imorgon kl 5.
Sov så gott!

Puss & Hej!


solen får mig att må bra!

Ja, nu är det snart vinter och det känns mysigt och rätt så roligt, jag menar man får ju åka skoter och grilla och bara mysa. Tända en massa ljus och njuta av tystnaden uppe i fjället och på Tjusjön. Andas frisk Norrlänsk luft. Det är underbart! Dock tycker jag att vintern är lite för lång här uppe i Norrland och längtan efter att få ligga på stranden och njuta av värmen blir allt för stor ibland. Speciellt när det är uppemot 40 grader kallt. Kalla friska vindar, det är så vi lever våra vintrar här uppe :P Missförstå mig inte, jag verkligen älskar vintern. Det finns inget bättre än när man vaknar en vintermorgon, det är rätt så kallt och solen glittrar i den vita snön. När solen lyser då mår jag som bäst!


Puss & Hej!

Lite bilder från vår semesten på Rhodos!

Nu har jag laddat upp lite bilder från vår semester på Rhodos och självklart en bild på våra vacka förlovningsringar. Titta och njut!

Puss & Hej!


Min stora kärlek!

Min stora kärlek!


Jonah på Rhodos flygplats. Mitt livs största kärlek!

Grekisk lunch

Grekisk lunch


Lunch hemma hos Jonah´s moster Yvonne och hennes man Georgio. Det var riktigt gott att få äta äkta hemlagad grekisk lunch :)

härlig känsla!

Härlig känsla!


Jag längtar så fruktansvärt mycket tillbaka till Rhodos. Det var en otroligt härlig känsla att få slänga sig från båten och ut i detta klara  och härliga vatten.

På båtutflykt till Lindos

På båtutflykt till Lindos


Detta är ungefät 1 kilometer från land och garanterat 5-6 meter djupt men vattnet är helt otroligt blått och klart. Jag har nog aldrig sett så turkost vatten någonsin.

Våra Förlovningsringar

Våra Förlovningsringar


Detta var min 20-års present fån Jonah och jag blev den lyckligaste flickan på jorden.
Ringarna betyder väldigt mycket  för oss eftersom att det är Jonah´s ingifta morbror Georgio som gjort dom. Han är som ni kanske förstår grek och har guldsmeds affär i Rhodos stad där dom bor.





Kalas på min 20-årsdag

Kalas på min 20-årsdag


Hemma hos Georgio och Katherina (Jonah´s kusin och hennes man), där jag blev riktigt överraskad på min 20-årsdag!

Poolen med havet i bakgrunden

Poolen med havet i bakgrunden


Jag på vår balkong på Rhodos

Jag på vår balkong på Rhodos


Ursäkta min vackra frisyr, fast den bjuder jag på :P