The worlds greatest!

Du är bäst!
None
Det säger allt!!!!!

Bloggtorka

Jag har hamnat i bloggtorka,
Är alldeles för trött för att orka.
Skriva en massa rader om inget intressant,
Vad är det för jäkla trams.
Näe, jag ägnar mig åt vettigare ting
så som jobb, tjo och tjim
Kankske kommer jag tillbaks nån dag,
med vettigare rader,
som gör alla mina läsare glader :)

Puss å Hej!

Tisdag och kallt som fan!

Jag blir deprimerad av detta jäkla väder, det kan inte vara möjligt att det ska vara såhär i mitten på maj. Nej, nu får det banne mig ta och vända. Jag och Jonah som skulle upp till huset och kapa och stapla den sista veden som är kvar. Men det får helt enkelt bli en annan dag då, hoppas på imorgon så att man får bort det innan helgen. Det vore toppen!

Nu är det nog inte länge kvar tills vi får börja fixa och dona i huset. Tony har fått till det mesta i Svanabyn så dom börjar nog att flytta alla möbler snart. Det känns spänannde att det snart är vårt. Måste ta tag i adressändringen oxå så att det är gjort tills vi flyttar. Då slipper man jäklas med det då.  

Nu måste jag hänga upp tvätten som väntar i maskinen. Jonah tittar på "Simpson the movie", jag är inget big fan av det :P



Förresten så närmar det sig med stormsteg nu och det känns sjukt nervöst och STORT!
På söndag gäller det syrran och jag kommer att vara helt galet nervös hela dagen 
(ungefär så galen som jag ser ut på bilden, hehe) och jag ber till Gudarna att de inser hur jäkla bra du är.
Jag vet att du kan fixa det, men hur det än går så är du ändå min stora IDOL!!!!

Puss å Hej!

Vårt hus

Tänkte att jag kunde lägga ut några bilder på hur huset ser ut från utsidan. En titt på insidan blir det när vi väl får börja flytta in, vilken inte dröjer allt för länge.




Fick inte till några riktigt bra bilder på baksidan,
men jag får försöka att ta några bättre sedan.
Nu ser ni iallafall på ett ungefär hur det ser ut.

I love it!

Puss å Hej!

På väg att bli sommar?

Det kändes inte som det iallafall när man vaknade upp till 2-3 cm snö på marken imorse och minusgrader. Snacka om bakslag! Vi är ju för fasen inne i mitten på Maj, vad är det här? Vad har det blivit för fel på vårt klimat? Men när man bor i Norrland ska man inte bli brydd (förvånad för er som inte förstår) för här är det upp-och-ner-vända-världen. Man ska verkligen inte förvånas om det kommer snö så som det har gjort nu. Jag tror inte att folk förstår hur oerhört korta somrar vi har här uppe och långa vintrar. Men Norrland har sin charm ändå så jag ska inte klaga. Jag älskar ju att bo här, trots att jag önskade att vi hade länge somrar ibland. Men kommer det mer snö nu så tror jag att jag dör, jag vill ha sommar!
Snälla GUD ge oss somar nu!!!



Puss å Hej!


Utmaning

3 namn jag går under: Sara, Lilla hjärtat (av Jonah), och Sören (av min underbara vän Emma)

3 saker som skrämmer mig: Att någon av mina nära och kära ska bli allvarligt sjuk/dö, Våld och Döden.

3 saker jag har på mig: Blå stuprörs jeans, vita tygskor och förlovningsring.

3 sanningar: Jag är fruktansvärt blödig och har lätt för att gråta, Jag är rädd för döden och jag har en oerhörd längtan efter barn.

3 saker jag verkligen vill ha: Ett vackert bröllop, Barn och ett långt och lyckligt liv (både för mig och mina nära och kära)

Jag utmanar
Emma, Syrran och Geka


Puss å Hej!

Lycklig vinnare!

Kan ni fatta att jag vann tävlingen hos Therez??!! Jag har typ inte vunnit något i hela mitt liv :) Jag längtar som en tok tills min vinst kommer. Ska bli så himla roligt att få testa alla saker. Tack Therez för att du drog just mitt nummer, det förgyllde min söndag (för det var ju inte förrens nu jag märkte det). Tihi!


image291
Tack, Tack, Tack!

You and me forever!

image288

 

I love you!

Nu åker vi på Tjusjön och kommer hem på söndag igen.
Erika åker upp till Borga med Joppe.
Ha en underbar helg allihopa!

Puss å Kram!

2008-05-09

Äntligen fredag och en hel vecka har gått sedan vi kom hem från Cypern. SUCK! Nu borde man ju få åka igen tycker jag :) hehe!

Igår var det kalas för pappa som fyllde 41 år så då blev det tårta och smörgåstårta i mängder. Me like! Det är som lite småmysigt med kalas tycker jag. Tårta är mumma!

Jag har beställt fint väder i helgen, men jag vet inte riktigt vad det blir av den saken. Enligt passagen ska det inte bli så superbra, men man vet aldrig. Vi får hoppas på det bästa :) Kanske blir det Tjusjön eller så stannar vi bara hemma och tar det lugnt. Vi har inte riktigt bestämmt oss än. Så länge det är helg så är jag nöjd med vad som helst :P

Nu ska jag käka en gomacka.

Puss å Hej!

image287

Jag saknar Crazy Ufo

Jag vill tillbaka!!!

Veckan på Cypern var helt underbar med strålande sol och svalkande hav. Man kan inte göra annat än att längta tillbaka. Hotellet och själva området kunde inte ha varit bättre. Vi bodde alldeles vid havet (som var kristallklart, alldeles turkost) med utsikt över hela bukten och Fig Tree Bay stranden. Det var så underbart så det finns inte ord för det. En vecka går alldeles för snabbt och nu är man tillbaka i vardagen igen och har snart gjort en hel arbetsvecka. Längtan tillbaka är enorm men jag får trösta mig med att det snart är sommar vilket innebär varma soliga dagar (får man hoppas på iallafall) och husflytt :)

Puss å Hej!






Cypern bilder

   
   
   
   
   


Så, det var några härliga bilder från Cypern.
Fasen vad jag längtar tillbaka!