Fit for fight!!

Igår betade jag av 45 min i simhallen och ikväll har jag hunnit med en timmes gympa. På torsdag blir det aerobic. Skulle ha klämt in 30 min löpband nån dag oxå. Söndag kanske?! Fast då är jag så jävla lat :P Känner av min vad rätt så mycket nu oxå efter operationen så jag tar det ganska lugnt. Man ska lyssna på kroppen sägs det. Men jag kan ju inte bara sitta stilla här och jäsa, det går ju inte. Jag ska ju vara "fit for fight" inför bech 2009. Cypern väntar ju i Maj och då ska jag vara redo :) Fick ju nästan en chock när jag hörde hur mycket Anna tränar och jag ska då fasen inte va sämre än henne :P Ser ni en snygg, vältränad pudding på Cypern i maj så är det troligen jag....NOT!!  Näe, nu är det allvar! Jag ska bli ett tränings freak, hur det nu ska gå till :) 


Från det ena till det andra......

............så är min älskling bäst!!
På fredag har vi tillbringar 4 år tillsammans,
men det känns som att jag levt med dig i hela mitt liv.
Om inte annat så tänker jag leva med dig i RESTEN av mitt liv.
I LOVE YOU!


Puss å Hej!

Tryggare kan ingen vara...

Ja, idag har vi varit gudaktiga när Leo döptes. Jag och Bettan läste var sin dikt ur bibeln oxå. Det var ett himla fint dop. Snacka om att Leo stal hela showen med sitt otroliga leende :) Har var verkligen jätteglad under hela dopet.
Tony och Bettan kom med barnen kl 9 i morse så jag och Jonah var uppe med tuppen. Sen var det full rulle tills det var dax att kila till kyrkan strax efter tolv. Jag älskar att ha en massa barn omkring mig :) Det blir så himla tyst när de åker, nästan för lugnt :P Efter dopet var det fika hemma hos Tony och Bettan i Svanabyn så jag har proppat i mig en massa gott idag. Barn och en massa gofika, det kan inte bli en bättre kombination :)

Mamma ringde förut och bjöd oss på mat oxå så snart ska vi väl kila ner dit. Det var skönt för jag hade faktiskt inte planerat för någon speciell mat idag. Hade tänkt att äta resten från igår. Nu får det bli till matdosor istället:)

Lite bilder från dagen.










En snabbis!

Ett litet snabbinlägg innan vi drar ner till mamma och pappa för att se på första avsnittet av slutaudition:)
Kvällen har bestått av lite arbete ute. Vi började att stapla in veden i "vebon" så att man har det gjort innan snön kommer (där var det gott om spindlar kan jag lova. Fy BUBBLAN!), och sen så har jag krattat ihop lite löv coh kottar.

Jag är ledig från jobbet nu i två dagar. Ska läggas in i Umeå imorgon och få min vad opererad. Jag har en kärlmissbildning (kärlnystan) i benet som gör så fruktansvärt ont. Har varit på en massa undersökningar och provtagningar men nu äntligen kanske jag får slippa allt det onda snart. Dock gruvar jag mig fruktansvärt för narkosen. Men det ska nog gå bra, jag har ju Jonah med mig :) Får se om jag jobbar på fredag, det beror på hur ont jag har och hur jag mår.

Så, nu har jag matat in lite onödigt vetande i era hjärnor :)


Erika på inspelning hos Mogge i Umeå



Kolla gärna in Erikas Idol-blogg på vk.
Där kan ni läsa om hennes idol-resa.

Hur går det för Erika i en tuff slutaudition??!!



Av flera tusentals sökanden har 101 gått till slutaudition.
 Under denna vecka, med start ikväll, ska de bli 16.
Efter varje moment sollas de bort en efter en.
Hur kommer det gå för
Erika?!

Tyvärr kan jag inte avslöja något,
så ni får själva kolla på programmen i veckan :)

Puss å hej!



Idol-blogg

Åh, vad det är vackert här uppe på hösten. Skogen glänser i alla de möjliga färger. Gult, grönt, orange, rött, you name it!
Dock gillar jag inte riktigt att det ska vara så ruggigt, kallt och blåsigt. Nu väntar det jobbiga mornar framöver när man ska på jobbet. Oplogade och halkiga vägar + mörker och dimma på det. Näe, fy det är inte kul!! Oftast tycker jag att hösten brukar vara så himla kall och vips så har vi snö. Vintern är lite för lång för min smak. Visst älskar jag även vintern, men den kunde väl ha delat med sig lite fler dagar till sommaren?!  Jag menar, här uppe varar ju vinter i stort sett från slutet av oktober till slutet av april. Det är ett halvår!!!! Jag kan lova att sommaren är välkommen efter en lång vinter :)

Sen vill jag bara tillägga att det är underbart att verkligen få uppleva fyra årstider.
Sommar ska vara sommar, höst ska vara höst, vinter ska vara vinter och vår ska vara vår. Man ska kunna känna skillnaden. Det gör man här uppe.
Jag älskar Norrland!!


______________________________________________________________________________________

Följ min
lillasyster Erika i hennes Idol-blogg på vk. De ville att hon skulle blogga där och berätta om sina känslor och upplevelser i Idol. Läs och följ hennes äventyr!!
http://vk.se/kategori_blogg.jsp?category=678&blog=true&leftmenu=132
______________________________________________________________________________________
Puss å hej!


Our baby!



Haha, jag tror jag dör!!! Koll in Sara-krullet :)
Och vad fan har han på huvudet?
Detta var en rolig sida :)
Kolla in
makemebabies.com

2 år!!!

Idag fyller världens underbaraste Lea 2 år. Oj så fort tiden går :) Ja tycker inte att det var länge sedan hon satt i bilbarnstolen, nyhemkommen från BB, blott tre dagar gammal och det vackraste jag nånsin sett.
Nu ska vi iallafall iväg och gratta henne och jag hoppas att hon uppskattar presenterna. I den åldern är ju det mesta roligt att få. Till Tony hade hon sagt att hon önskade sig en apelsin ;) Hon är minsann inte kräsen :)


Min älskade ängel,
Världens charmtroll!



Ska bli skönt med helg snart oxå och jag ser verkligen fram emot morgondagen. Efter jobbet stannar jag i Hoting för lite massage vilket är välbehövligt. Jag tog en halvkropps-massage med heta lavastenar den här gången och det ska bli så himla skönt. Min nacke och rygg lever på sina sista dagar känns det som.

Näe, nu måste vi dra på kalas :)

Puss å Hej!

Blandade bilder!!

Gud så skönt det var att simma ikväll, men jag ljuger om jag säger att det inte var jobbigt. Det känns att man inte har simmat på ett tag om man säger så, men jag kämpade på i 40 min iallafall.  Sen så blev jag himla lycklig när jag insåg att jag hade ett simkort med massa gånger kvar på :) Weeehoo, så jag slapp betala och allt.
Imorgon blir det gympa. Hör ni på maken mina vänner så duktig jag har blivit??! Jag kommer bli slim som få :P haha!!

Bjuder på några härliga bland-bilder ikväll
Cypern April -08



Sommaren -08


Erikas audition i Luleå

Gå in på denna länk och titta på Erikas audition. Hon kommer i bild ungefär 00:59
Detta är ett collage på tre av deltagarna och självklart gick alla vidare. De är så otroligt duktiga :)




Idol - Erika Selin (Hot Stuff)

Fy fan va jag är stolt över min lillasyster!!
Det var så himla kul att man fick se hennes audition och juryns reaktioner :)
ÅÅh nu längtar jag som en tok till slutaudition :)

Love you sis!!
För mig är du alltid bäst!



Håll utkik efter denna tjej på Idol ikväll....

ERIKA SELIN

This is my sis!!
Ikväll får vi se hur det går för henne i årets Idol
Erika sjunger låten "hot stuff" av Donna Summer.
Håll tummarna mina vänner!!

I ain´t telling you anything!! ;)

Just love it!

Behöver jag säga att jag älskar Idol?!!
Imorgon får ni inte missa det för då sänds det från Luleå därifrån
Erika sökte.
Det är spännande, spännande!! :)

Nu ska jag återgå till soffan och Jonah.

Jag säger det igen, Missa inte Idol imorgon, kanske får man se en skymt av syster yster :)


Spänningen är olidlig....

..........can´t tell you!
tihi!!




Living the life!!

Nu har jag tagit mig igenom årets första gympa pass och det var rätt så jobbigt. Men faktiskt hade jag bättre kondis än vad jag kunde tro såhär efter sommaren. Jag kommer dock att ha universums träningsvärk imorgon, men oj så skönt det känns. Jag känner mig riktigt nyttig för en gångs skull. Däremot så värker min vad och jag kom just att tänka på att det kanske inte är så bra att jag tränar så hårt nu innan jag ska iväg och operera mig om tre veckor. Aja, nu är det gjort iallafall och det är skönt att röra på sig :)

Jag bjuder på en bild från vårt sovrum.
Aningen suddig bild, men den får duga.




Nu ska jag avnjuta en varm och skön dusch om det hunnit bli något varmvatten.




Puss å Hej!

"Talang från Dorotea som drömmer om mera"

Artikel ur folkbladet idag



"Talang från Dorotea som drömmer om mera


Doroteatjejen Erika Selin fortsätter att placera sig bra i olika musiktävlingar.
Den gångna helgen blev hon trea i finalen av Popcorn 2008.
- Det känns jättebra. Jag trodde aldrig jag skulle gå så långt, säger 17-åringen som uppträdde inför tusentals besökare på torget i Skövde.

Erika Selin har deltagit i ett flertal musiktävlingar på slutet. I somras vann hon en tävling i Skåne som heter Sångmicken och hon har också kvalificerat sig till riksfinal och placerat sig bra i tävlingen Schlagerstjärnan samt vunnit tävlingen Talang 2007 i Sundsvall.
- Jag har fått åka runt en hel del och det är jätteroligt. Mamma, pappa och storasyster följer med så det går bra, berättar Selin.
Hennes stora intresse
Att sjunga är hennes stora fritidsintresse tillsammans med att handla kläder. Drömmen är att någon gång få vara med i Melodifestivalen.
- Det vore hur fränt som helst att få vara med där, säger Selin som har sökt till årets upplaga av tv-programmet Idol.
Hon deltog vid uttagningen i Luleå. Därifrån sänds det under säsongens första program som visas i morgon. Hur det gick i Luleå får Erika Selin inte berätta om men pratar hellre om framgången hon hade i Skövde i lördags.
- Jag var lite mer nervös än vanligt eftersom det var så mycket folk. De hade någon slags matfestival samtidigt och det var flera tusen som tittade på, berättar Selin som framförde "My heart will go on" av Celine Dion.
Varför valde du den låten?
- Jag ville ha en stark låt som uttrycker mycket känslor. Det tycker jag verkligen den här har.
Och även om låten är rätt svår att framföra var Selin nöjd med sin insats.
Den gav henne alltså tredjeplatsen bakom Andreas Wijk och vinnaren Roshanak Hosseine i Popcorn 2008. En tävling som inleddes med deltävlingar i ett 20-tal svenska städer och via semifinal ombord på Viking Line Cinderella utsåg nio finalister som uppträdde på stora torget i Skövde."

Av Niclas Holmlund
[email protected]

Publicerad 2008/09/02 0:31 under Kultur & nöje, Musik.


Erika trea i riksfinal

Grattis älskling!!
I´m proud of you!
Artikel ur VK idag:


"Erika Selin trea i Popkorn

17-åriga Erika Selin från Dorotea sjöng hem en tredje placering i
Riksfinalen i artisttävlingen Popkorn 2008 i Skövde i lördags.
- Jag tog mig till finalen och blev en av de tre bästa! Det är sjukt, skriver Erika på sin blogg.


Inför mellan 3 000 och 4 000 personer i publiken sjöng Erika Selin Céline Dions låt My heart will go on.
Hon var nummer sju att sjunga av de nio finalisterna. Tre av dem gick vidare till final, och Erika valdes ut som en av dem.

"Värdig vinnare"
Erika Selin slutade på en tredje plats. På andra plats kom Andreas Wijk, och vinnare blev Roshanak Hosseine.
- Hon var en sån värdig vinnare, helt underbar, skriver Erika på sin blogg.
Att det inte blev Erika själv som tog hem vinsten, är inget som grämer henne:
- Jag är supernöjd med tredjeplatsen, och kan knappt fatta det själv att jag tog mig så långt."

ANNA LUNDSTRÖM

2008-09-01