Gott nytt år!

Nu är vi hemma igen efter några dagar nere i Sthlm. Det har varit underbara dagar och Vera är verkligen hur lättsam som helst att ha med sig. En riktig liten gladskit är hon :) Resan ner var dock lite jobbig för då grät hon hjärtskärande nästan hela vägen från sundsvall. Hon måste ha haft så fruktansvärt ont i magen och jag tyckte så synd om henne. Att inte kunna ta upp henne och trösta henne fick mig att må så dåligt. Det går ju inte att stanna var som helst efter vägarna heller, speciellt inte efter motorvägen. Hon måste helt klart ha haft ont någonstans för på hemvägen sa hon inte ett knyst och var så nöjd hela resan. Min duktiga lilla flicka! Jag har inte fört över bilderna från kameran än, men när jag har gjort det så ska jag bjuda på några bilder från julhelgen.

Nu har snart det här året gått oxå och det har helt klart varit det bästa året i mitt liv, det året då vår lilla dotter fick se dagens ljus. Det året då livet fick en helt ny mening. Jag hoppas att erat år har varit minst lika bra som mitt och med det vill jag önska er alla ett riktigt Gott Nytt 2010!

En snabb uppdatering innan lillan vaknar!

Jag tog en rejäl sovmorgon imorse och Vera sov till efter 11 nångång. Det var riktigt härligt! Hon sover så himla bra på nätterna och än så länge har vi inte behövt vara vaken en enda natt med henne. Hon somnar helt själv i sin egen säng, efter att ha ätit lite och myst med mamma och pappa. Sedan sover hon fram till 5-tiden innan hon vaknar för att äta igen. Sedan äter hon en gång till på morgonsidan innnan det är dax att kliva upp. Jag känner mig riktigt utvilad och jag är så stolt över min duktiga lilla flicka. Det känns skönt att veta att hon sover bra och mår gott. Mammas lilla prinsessa!


- 27 grader kallt

Jag fick en shock när jag vaknade imorse och såg att det var 27 grader kallt ute. Julvädret har tydligen börjat nu. Det skulle inte förvåna mig om det blir såhär kallt hela julhelgen. Det brukar ju vara ganska typiskt att det är uppemot 40 grader kallt på nyårsafton. Det är lite väl häftigt tycker jag! På tal om jul så har vi faktiskt några julklappar kvar att köpa än och det är inte likt oss. Vi har varit ute i god tid de senaste åren, men i år har vi ju trots allt haft andra saker att förbereda oss inför. Jag tycker att det är kul med julklappar och blir nog aldrig för stor för det. En jul utan julklappar är väl ändå ingen riktig jul?! Men i år spelar det ingen roll vad vi får för julkappar för den vackraste och värdefullaste av dem alla kom redan den 12 November. Den presenten slår allt i sin väg!Från och med nu är julen extra speciell för oss och vi kommer att göra vårt bästa för att dela upp julfirandet så rättvist som möjligt. Vera måste få fira med både mormor & morfar och farmor & farfar, så det är för hennes skull. I år kommer vi att fira julafton på Tjusjön med min familj men åker ner till Stockholm på annandan för att fira med Jonahs familj. Jag längtar verkligen tills vi får träffa alla igen och visa upp vår lilla skatt. Men vi kommer att sakna faster Becca och farbror Martin. Förhoppningsvis kommer de hem och hälsar på i januari.

Nu har min lilla flicka slocknat av uttråkning :) Tänk att vi fått en sån underbar dotter. Jag trodde bara att sådana vackra varelser fanns i mina drömmar, men när jag vänder mig om så ligger det faktiskt en här bredvid mig.


Mamma älskar dig hjärtat!


Livet är underbart!

Jag kan inte riktigt förstå att lillan verkligen är här. Vi har bildat vår egen lilla familj nu och det är så underbart. Vi har verkligen fått en liten ängel som förgyller våra dagar på ett helt fantastiskt sätt. Hela livet har fått en ny mening. Jonah och Vera är det finaste jag har och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan dem. Jonah är verkligen en såndär fantastisk pappa som jag visste att han skulle vara och det värker i hjärtat av lycka när jag ser honom tillsammans med Vera. Det finns inga ord som kan beskriva hur tacksam jag är över min fina familj. Vera har trots allt den största platsen i mitt hjärta. Kärleken mellan mor och dotter övervinner allt på denna jord. Jag kan sitta och titta på henne en hel dag och bara förundras över hur vacker hon är och hur gott hon luktar. Att få ligga tätt intill henne och känna hennes andetag är det bästa jag vet och hennes leende får mitt hjärta att smälta.


Mamma, pappa & Vera för ALLTID!


Våran fina lilla pepparkaka 


Vera Alise Pettersson

Våran vackra lilla flicka
Idag blir lillan 3 veckor

Det känns som att hon funnits här hos oss i all evighet, som om hon alltid varit här. Jag kan inte fatta att hon för 3 veckor sedan fortfarande låg i min mage och sprattlade runt. Min fina lilla flicka, så perfekt på alla sätt och vis! Just nu ligger hon här bredvid mig på golvet och sover tillsammans med sin lilla gris. Jag skulle gissa på att hon snart vaknar för en slurk mat :)


På lördag morgon åker vi hela högen på julmarknad till Sundsvall, sover på hotell och äter gott. Det blir jag, Jonah, Vera, mamma, pappa, Erika, Ann-Cha & Håkan. Jag ser fram emot en riktig myshelg tillsammans.Livet har fått en annan mening

Jag ville bara tala om att vi alla mår bra och bara njuter av varandras närvaro. Aldrig tidigare har jag uppskattat livet så som jag gör nu. Allt är bara så fantastiskt! Det är ju nu livet har börjat på riktigt och jag kan inte förstå att lillan verkligen är här hos oss. Hon är helt underbar och jag kan sitta och titta på henne en hel dag och bara förundras över hennes små gester och miner. När hon ler sitt allra största leende vill jag bara smälta av stolthet. Jag kan inte fatta att vi tillsammans har skapat ett sådant underverk, som vi kommer att få följa i resten av våra liv. Att vara mamma är det mest fantastiska jag någonsin har upplevt.


I pappas trygga famn för första gången