Göteborg

Talang 2009 Audition 2009-02-14

2009-02-14 Storan, Göteborg


Talang 2009 TV4TV-PROGRAMMET TALANG 2009 ÄR TILLBAKA I TV4 Talang kommer att besöka Göteborg, Kalmar och Stockholm för årets inspelningar.

Publiken som är på plats och hejar fram de duktiga talangerna är en stor och viktig del i programmet. Räkna med en upplevelse utöver det vanliga och tack på förhand för din insats!

Publikbiljetter till fler inspelningar släpps vid ett senare tillfälle!

Hjärtligt välkomna att delta som publik!
Biljetten till Talang 2009 är en e-biljett och säljes endast via Biljett Nu. 
Mer information om programmet hittar du på www.tv4.se/talang .

Vid bokning av handikapplats, var god kontakta: [email protected]


Barn = Lycka

Jag har haft två av mina älskade kusiner på besök ikväll. Vi har fikat en massa, busat och druckit saft. De kan verkligen göra den gråaste och tristaste dag helt underbar. De livar verkligen upp stämningen och får en på gott humör. Nu när de har åkt hem och det bara är jag och Jonah här blir det så himla tyst och lugnt. Jag gillar liv och rörelse och längtar så tills jag får kuta och jaga mina egna barn runt runt här hemma :)

Jag önskar att jag hade alla mina kusiner nära mig. Nike och Tex bor alldeles för långt borta. Men samtidigt är det roligt att ha någon att åka och hälsa på emellanåt oxå. Nu ser vi extra mycket fram emot att få en titt på det nya huset, det ska bli himla kul.

Lite bilder från ikväll

Hur ser du ut när du är sur Lea?


Hur ser du ut när du är glad Lea??



Gympapass

Ikväll har jag varit på årets första gympapass och det var så jäkla kul. Ganska jobbigt bitvis, men otrolligt givande :) Det känns så skönt i kroppen och på något konstigt sätt så blir jag hyperpigg efter ett träningspass. Sen så sover jag oftast väldigt gott på natten oxå.

Efter träningen svängde jag in på ok och hämta mitt paket från Ellos. En bikini + strandklänning/t-shirt. Bikinin såg jag ännu ut som en livs levande valross i så du behöver inte oroa dig Anna :)




Ett litet smakprov

60 min gymträning

Det finns inget härligare efter träningen än en varm och skön dusch. Jag känner mig som en ny människa. Ganska precis 60 minuter i gymmet blev det idag och jag hann köra igenom nästan hela kroppen. Måste försöka göra upp ett schema så att träningen blir rätt. Det är viktigt att arbeta igenom hela kroppen från topp till tå. Det känns bäst för mig iallafall. Sen kan man ju varriera träningen lite som man vill. Huvudsaken är att det är roligt! :)


Min syster är galen,
det är nog därför jag älskar henne så mycket :)


Quality time

Jag och Jonah har precis klivit upp ur ett varmt och härligt lavendelbad med massa tända ljus. Det var underbart!  Vi låg och pratade, lyssnade på musik och bara njöt av varandras närvaro. Det är helt otroligt vad han gör mig lycklig.

Jag gjorde verkligen allt för att få ett normalt kort på honom, men det är inte lätt kan jag lova......



.....men han är rätt söt ändå


Han gör mig till den lyckligaste på jorden,
underbar på alla sätt och vis




kalasdax

Idag blir det kalas för Nova så vid 12-13 tiden åker vi ut på Risnäset. Jag gillar kalas så det ska bli så kul :) Nu ska jag bara leta rätt på lite kalaskläder till mig och Jonah och sedan slänga mig i duschen. Jonah är ute och kör skoter och han ställde t.om. klockan så att han skulle hinna köra innan vi for :) Tänk att en skoter kan ligga en människa så varmt om hjärtat. Bilar oxå för den delen och i stort sett allt som har med elektronik att göra. Han är en händig man :)

Näe, nu måste jag slänga in lite ved i pannan så att det blir nån fart på varmvattnet.

Puss å Hej!

23:e Januari

Fredag = kortdag

I helgen blir det nog bara lugna gatan, god mat och en massa mys. Ska ge mig på att städa toaletterna oxå för det behövs har jag märkt, men det är nog enda måstet i helgen. Jag gillar inte riktigt skitiga toaletter, det ska vara rent och fräscht.

 På lördag ska vi gratta Nova oxå så det ska bli kul. Nu är hon ju lite äldre och mer medveten om sin födelsedag och allt runt omkring :) Det är underbart att se lyckan i ett barns ögon, man blir alldeles varm inombords.


En bra film eller två skulle inte heller sitta helt fel i helgen

Nu ska jag ta mig en gomacka och en kopp kaffe :)

Hej å hå!

Kärlek

Jonah tittar på Simpsons och jag är lagomt intresserad. Jag HATAR det programmet som pest! (trots att jag råkar dra på smilbanden ibland) Försöker göra allt för att få lite uppmärksamhet, men det är lönlöst ;)






Jag älskar dig!

Gammal som ung

Min darling blir 22 år idag!  Gammal & Gaggig.
Tur att jag är ung och fräsch, iallafall ett tag till.

Grattis Angelica!


(lånade en bild av dig för jag hade ingen här i datorn)

Sen så vill jag gratta Nova på hennes 2-årsdag, hon blir ju stora tjejen :)
På lördag blir det kalas på Risnäset.

Grattis på din stora dag Nova!
Hoppas att du är frisk och kry.



Tå av mina favvotjejer på samma dag,
 hoppas att ni får en underbar födelsedag :)



Mätt och glad

Nu ligger det en varm tomat- och basilikasoppa i min mage och jag är redo för ett pass på gymmet. Väntar bara på att syrran ska bli klar så jag kan åka och hämta henne. Sen en varm dusch, en apelsin, "Made in Sweden" och Jonahs härliga famn. 

Jag tror att garaget är Jonahs favvoplats,
ibland blir man nästan förvånad när man råkar se skymten av honom någon kväll.
Jag brukar ge mig ut och smygtitta på han ibland :)




Puss på dä!

Nästan 100 mil

Den 14-15 Februari kommer jag att befinna mig nere i Göteborg med familjen. Bilar ner den 13:e och hem den 16:e. Kommer bli en jävla resa, men det är det värt till 100 %. Hade hoppats på att kunna flyga eller åka tåg, men det var bara att glömma. 6000 kr för att sätta sig på ett tåg ner till Göteborg, nej tack! En lång och dryg bilresa får det bli, men det ska nog gå bra. Det ska bli så jäkla spännande, och roligt förståss :) Allt på samma gång.

9-17 på lördag
9-21 på söndag

spännande, spännande ;)

Jag ska köpa vingar för pengarna




Bild 1,2 & 3 är änglar som jag fått av Jonah
Bild 4 är änglar som jag själv köpt (tror jag)
Änglarna på bild nr 5 har jag fått av
Erika,
och sista ängeln har jag och Jonah köpt på Rhodos

Jag älskar änglar!


Men den här ängeln älskar jag mest av alla.


Träning

Det känns så skönt i kroppen efter en timme i gymmet och en varm dusch på det. Det känns verkligen som att jag kommit i gång med träningen på riktigt nu och det är så förbaskat roligt. Den 27:e börjar gympan igen och aerobicen den 29:e, så hädanefter kommer jag att kombinera gympan och aerobicen med 2-3 gympass i veckan. Det kommer bli toppen! Jag hoppas bara att jag håller glöden uppe för det är så skönt att få komma ut och röra på sig ibland. Sen vore det ju roligt om man kom iform till Cypernresan oxå, ett plus i kanten :)

Om det blir som jag har planerat så kommer min träningsvecka att se ut ungefär såhär:

♥Måndag - 60 min Gym
♥Tisdag   - 60 min Gympa
♥Onsdag - 60 min Gym
♥Torsdag - 60 min Aerobic
♥Fredag - VILA
♥Lördag - VILA
♥Söndag - Ev. 60 min Gym


Se så stora mina muskler blivit :)

19:e Januari

Självklart somnade jag efter att jag sett lite mer än halva filmen igår. Jonah fick avslöja slutet när han kom och kröp ner med mig i sängen. Nu vet jag hur den slutade iallafall så jag känner mig laddad för nr 2 :)

Idag är det den 19:e Januari och världens bästa
Emma fyller hela 22 år. Grattis! Jag kan inte fatta att vi börjar bli så gamla. Tiden går så himla fort och att Nova fyller 2 år på torsdag är ju helt galet. Jag tycker inte att det var länge sedan jag hälsade på de på BB och hon låg i Emmas armar, så liten så liten. Nu, utan att man hunnit blinka, blir hon stora tjejen :)


Nova & Emma

Makeover i hallen

Helgen har varit lugn och skön, precis så som jag vill ha det :) Vi hade Erika och Joppe på middag igår och bara myste hela kvällen. Idag blev det en timmes träning på gymmet och sedan middag nere hos mamma och pappa. Nu har jag och Jonah gosat ner oss i soffan med tända ljus och ska fortsätta njuta av söndagskvällen.

21.00 vankas det National Treasure så jag hoppas att jag orkar hållla mig vaken hela filmen. Jag tvivlar på det, men det är värt ett försök iallafall. National Treasure 2 står redan i filmhyllan så jag måste se första innan jag ger mig på den andra.



Jag bjuder på lite bilder på vår nya hall

Före


Efter



Nya vita tapeter, Vita bredare lister + Vita taklister och hörnklossar
Nu fattas bara nya vita dörrar så är hallen helt klar.


Du får inte



Du får inte - Sonja Aldén
(Tyvärr inte hela låten, men en lite snutt iallafall)

Totally crazy

Jag är helt överförtjust i Cypern. Hittills har jag bara besökt Fig Tree Bay men nu i Maj bär det av till Agia Napa oxå så det ska bli spännande att se om det är lika underbart där. Jag har höga förväntningar så jag hoppas att jag inge blir besviken. Fig Tree Bay-besöket kommer nog nr 2 på min reselista över bästa semester. På första plats måste jag nog placera min och Jonahs resa i två veckor till Rhodos sommaren 2007, tillsammans med Sara och Isse. Fasen så roligt vi hade det och VARMT :) Jag känner mig i stort behov av sol och värme nu så jag hoppas att dessa 4 månader går snabbt. Den 15 Maj bär det av. Vi åker tillsammans med Anna, Chrille och barnen så jag är säker på att det kommer bli en toppensemester.


Crazy Ufo var absolut en av höjdpunkterna när vi var i Fig Tree Bay.
Det måste nog vara det roligaste jag har åkt i hela mitt liv.
Ja ångrar att vi inte åkte den andra gången oxå istället för bananbåten,
den var verkligen dötrist!

Ny design!

Tack snällaste Perra för min nya design, du är BÄST! :)

Till dig

Min älskade syster och bästa vän, vad gjorde jag utan dig
Livet vore inte detsamma, iallafall inte för mig.

Många säger att vi är olika, men djupt inne är vi densamma
En liten del av pappa, en liten del av mamma.

Du kan vara envis, bråkig, sur och tvär
Men det kan också jag så vi är lika även där.

Aldrig mår jag så bra, som när jag får skratta tillsammans med dig
Det faller sig så självklart att du är det viktigaste för mig.

Det finns ingen kärlek så stark, som kärleken till en syster
Inte en sekund tillsammans med dig är dyster

Det är med lyckotårar i ögonen jag skriver dessa ord
Till den vackraste människan på denna jord

Jag älskar dig min syster


Erikas resa i Idol



Någon fantastisk människa har lagt upp detta klipp på Youtube.
Jag måste medge att jag föll en tår eller två ;)