Stort tack!

Jag vill bara säga ett STORT TACK till er alla som grattat Erika till hennes vinst i Schlagerstjärnan. Det är oerhört stort att ha vunnit den här tävlingen (Sonja Aldén vann bla denna tävling 2004) och vad det nu leder till ska bli intressant att se. Ännu en erfarenhet rikare är hon iallafall och människor från alla håll och kanter har fått upp ögonen för henne. Redan efter tävlingens slut kom det fram en kille (producent/låtskrivare) från produktinsbolaget boomfactory och lät mycket intresserad. Han ville höra mer från henne, så demos ska skickas in dit så snart som möjligt.

Det är så oerhört mycket spännande på G nu. Mycket som jag tyvärr inte kan tala om ännu, men det känns verkligen som att saker och ting börjar ta fart för henne nu. Jag är så himla glad för hennes skull och kommer att stötta henne till tusen, no matter what!

Jag hade gärna lagt upp en massa fina bilder från finalen men glömde tyvärr kameran hemma (hur kan man glömma kameran en sån här gång?!). Men vill ni läsa mer eller se lite bilder så gå gärna in på www.gylleneskor.se, där ni kan läsa allt om finalen på Birka Paradise. Bilder hittar ni oxå i Erikas blogg.


Samma ögonblick som hon får veta att hon vunnit,
sen kommer tårarna


Erika och Lasse Lingman

Vinnare av Schlagerstjärnan 2009



Ögonblicket när de läste upp
vinnaren av Schlagerstjärnan 2009 är det mäktigaste jag varit med om genom alla dessa år som Erika tävlat. Det var helt otroligt! Jag har aldrig sett henne så lycklig någonsin. När tårarna bara kommer så förstår man verkligen hur mycket hon älskar det här. Det är det här hennes hjärta brinner för.

I klippet här ovan ser ni de tre finalisterna.
3:an Jonna Torstensson
2:an Elisa Lindström
och Erika som på slutet framför vinnarlåten
som vinnare av Schlagerstjärnan 2009

Det är så jäkla mäktigt,
och jag är så stolt att jag inte kan beskriva det med ord.

Dålig uppdatering

Jag är lite dålig på att uppdatera ibland och speciellt nu när jag har varit dålig i några dagar. Men nu mår jag rätt så bra igen. Imorgon vid lunch åker vi ner till Uppsala till Anna och Crille. Det ska bli så spännande att få se deras nya hus och hur de har det. Jag ser verkligen framemot en helg hos dem och att få umgås lite med kusinerna. Sen på söndag ska vi ut på havet igen där det är semifinal och final av Schlagerstjärnan ombord på Birka Paradise. Erika kommer att sjunga Shirly Clamps bidrag i årets melodifestival, "Med hjärtat fyllt av ljus". Det kommer att bli en riktigt spännande kryssning.

Nu ska jag se på unga mammor och invänta Jonah från duschen.
Sen blir det mys resten av kvällen.

Ge mig en solig helg

Imorgon åker vi på Tjusjön och det ska bli så jäkla härligt.
Jag håller tummarna för fint väder.








Det tar sig

Taket i hallen ligger nu på plats och det blev verkligen superfint. Jag är hur nöjd som helst. Tyvärr hann vi inte måla något igårkväll, timmarna flyter alldeles för snabbt förbi när man kommit hem från jobbet. Efter att man har ätit och stökat bort finns det inte så många timmar över till annat och trött som jag var somnade jag kl 21.00 Ikväll blir det andra bullar och då tar vi tag i måleriet igen. Som det ser ut nu efter första varvet så lyser väggarna lite rosa/lila tycker jag, men det blir ju en helt annan sak när man fått på andra lagret med färg (man ska alltid måla minst 2 gånger för att få rätta färgen). Blir det inte riktigt bra då heller så bryter vi färgen till en aningen mörkare nyans. Det ordnar sig nog till slut!

Jag vet att det är tråkigt utan bilder men jag har inte varit så flitig med kameran på sista tiden. 
Jag ska bättra mig ;)

♥Sen vill jag förståss hälsa ett STORT GRATTIS till världens bästa Ida på 22-årsdagen♥

Uppdatering i hallen

Första varvet är målat i båda rummen och taket är rivet i hallen.
Ikväll lägger vi det nya taket och målar andra varvet.
Det här kommer att bli riktigt bra!

090309

Det har varit en härlig helg uppe i Fjället och badtunnan fick vi till så på lördag kväll tog vi oss ett varmt bad. Det var gudomligt ! Men nu är vi tillbaka till vardagen igen så ikväll ska vi äntligen börja måla hallen. Det ska bli så kul att få det klart. Sen får vi väl se när vi kommer oss till stan för att köpa lite nya möbler. Ska jag vara ärlig så vet jag inte riktigt vad jag vill ha för slags hallmöbler. Men det kommer iallafall att bli en skohylla, en hög byrå, en spegel och ett klädträd.




Jag hade gärna haft något i stil med detta men det skulle kosta mig ungefär 9000;-
Det tycker jag är lite dyrt för hallmöbler, speciellt i en hall som man inte använder allt för ofta.


Däremot så vet jag att jag har sett fina hallmöbler på Åhléns nångång,
jag undrar om de finns kvar?!


Äntligen fredag igen

Ikväll efter jobbet åker vi upp till Matsdal. Det var riktigt länge sedan vi var upp nu så det ska bli så himla härligt att få andas lite frisk luft :) Jag ska baka en cheesecake att ta med upp oxå så att vi har något att frossa i ihelgen. En massa godis och chips på det så är helgen räddad :)

Nu har vi förresten lagt klart väven på väggarna i hallen, så när vi kommer hem från fjället kan vi börja måla. Härligt att få börja kladda lite och spännande att se exakt hur färgen blir på väggen. Vi hade bestämt oss för en färg men ångrade oss i sista sekund och bröt om den till en annan nyans. Jag hoppas att det blir bra och blir det inte det så får vi väl i värsta fall bryta om färgen lite och måla ett varv till. Lätt som en plätt! Sen ska det bara inhandlas nya hallmöbler oxå.




Vars fasen har solen tagit vägen förresten?
Trevlig helg!


GRATTIS NIKE!!

Idag fyller världens bästa Nike 11 år.
Hoppas att du får en jättebra dag med tårta och presenter i massor!
En stor BAMSEKRAM på din födelsedag från Sara och Jonah.


090303

Gud vad tiden går fort nu mera, man hinner ju knappt med. Snart är det bara två månader kvar till Cypern och jag håller på att längta ihjäl mig. Det känns skönt att jag har lagt undan alla pengar till resan oxå så att jag slipper tänka så mycket på den saken. Nu är det bara att ladda och komma i stämning :) Det finns så mycket som jag längtar till just nu så jag blir snart galen. Det är underbart, jag känner mig så lycklig!

I helgen åker vi upp till fjället och myser lite med Ann-Cha och Håkan.
Jag hoppas på fint väder så att det blir både skoteråkning, grillning och badtunna :)


Det ena kan leda till det andra

Vi var ju som sagt till Åre i lördags eftersom att Erika skulle sjunga i samband med Made in Swedens signeringsturné. Hon vaknade på morgonen och var hur laddad som helst, men vi åkte iallafall med hopp om att det skulle bli bättre under dagen. Hon försökte ett flertal gånger att sjunga upp i bilen på vägen dit men det gick verkligen inte. Rösten höll knappt en enda ton och försvann helt i vissa tonlägen. Vi gick iallafall några varv där uppe i "byn" och spanade in vars de skulle hålla hus. Förkylningen blev bara värre under dagen så tillslut bestämde hon sig för att hoppa av. Hon pratade med Anders Bagge och förklarade hur det låg till och han förstod att hon inte kunde sjunga när hon lät som hon gjorde. Men det ena kan som sagt leda till det andra. Bagge lämnade henne sitt mobilnummer + mail och ville att hon skulle komma hem till honom och sjunga där i hans studio i Sthlm. "Det här har du mitt ord på", sa han. Vem nappar inte på det?! Det är inget dåligt erbjudande må jag säga och en trevligare människa har jag nog aldrig träffat.
Så trots alla motgångar för Erika denna helg så ledde det till något mycket positivt till slut.