Exhausted

Jag är trött och sliten. Ont i huvet, ont i nacken och som vanligt ont i RYGGEN. Skönt att det snart är helg. Jag är inne på tredje veckan nu med ständig huvudvärk och jag kan slå vad om hur mycket som helt att det kommer från nacken och ryggen, åsså mina stackars anstränga ögon så klart. Ska till optikern nästa fredag igen och för hoppningsvis få nya glasögon för det tror jag att jag behöver. Sedan så ska det komma sjukgymnaster till mig på jobbet för att se vad jag har för arbetsställning, stol osv för att kunna avlasta arbetet på bästa sätt. Sköterskan på företagshälsan tyckte även att det vore bra om jag använde headset istället för att lyfta telefonluren varje gång det ringer. Det kan faktiskt vara jobbigt om det ringer mycket, det känns i axeln.

Så, nu har jag tyck tillräckligt synd om mig själv så nu jag ska krypa ner hos Jonah i soffan så att han oxå får tycka lite synd om mig. För det är synd om mig, det är sant!


Dagens inköp


Dagens inköp

Dessa söta halsband har jag beställt idag från Accessora och hoppas på att de kommer snart. Jag tycker att de är hur söta som helst!

Schlagerstjärnan

Schlagerstjärnan

Lillasyster på deltävling i Schlagerstjärnan 2007 i Ö-vik,
 som tog henne vidare till finalen i Globen den 9 mars. Jag är mer än stolt över henne.
Min lilla sångfågel!

Pyjamas

Pyjamas

Denna pyjamas från Ellos har jag tänkt att köpa länge, men jag har lixom aldrig kommit mig till skott. Jag tycker att den ser så himla mysig ut. Jag får nog ta och slå till ändå.

Sundsvall-Hotell-IKEA

= DAX ATT BRÄNNA KOSING!

Idag är det torsdag och snart helg vilket innebär att det är dax att spendera lite pengar :D På lördag morgon åker vi nämligen till Sundsvall med svärmor och svärfar (Jonah´s mamma och pappa vill säga) och sover på hotell och bara har det bra. Första dan bli det shopping inne i stan och på söndag bär det av till IKEA. Vi ska bland annat köpa oss sängbord till sovrummet och kuddar att ha på sängen som går i turkost. Hela sovrummet gåt i brunt/beige, turkost och vitt. Jag ÄLSKAR vårt sovrum och hade önskar att hela lägenheten gick i den stilen ellet nåt liknande.  Vardagsrummet vet jag inte riktigt hur jag ska få till det så att jag blir nöjd. Jag är hela tiden missnöjd med nånting. Men men,, jag ska väl få till det oxå tids nog. En till spegel att ha ute i hallen ska vi oxå köpa så det fyller upp lite bättre. Tre stycken på rad blir perfekt. Åsså skulle jag ha hittat en svart lång matta att ha där ute oxå. Hmm! Det är så mycket jag vill ha, Jonah kommer att bli galen :D hehe! Jag älskar verkligen att shoppa, jag blir så lycklig av det :D Det är nog bland det bästa jag vet! Eftersom att jag tycker om det så mycket så lär det bli en hel del annat oxå, både till hemmet och en massa kläder. Men jag måste nog försöka att spara lite pengar iallafall för den 8 mars åker vi ju till Stockholm (lillasyster till semifinal i globen i schlagerstjärnan 2007) så där lär det ju gå en massa pengar oxå.

ÅÅH, nu längtar jag bara tills det blir helg. Ångesten att det gått så mycket pengar får man ta efteråt. Man lever bara en gång som jag brukar säga, så jag snålar inte. När lönen kommer vill jag unna mig något och det gör jag :D

Fullt upp med att käka semlor

Idag är det fettisdagen och jag håller på att längta ihjäl mig efter mommas goda kamsen (eller palt som det så fint heter) som jag ska få när jag slutat jobba. Efter att jag har käkat så ska jag iväg på gympa hur i hela friden det nu ska gå med kamsen fulla magen.....hehe

Jag har blivit lite dålig på att blogga på sistone så jag förstår att du är besviken på mig Emma :P hehe. Men jag kommer snart igen. Ikväll ska jag banne mig lägga in lite bilder ifrån Erikas uppträdande från Schlagerstjärnan i Ö-vik. Jag ska försöka att hinna det iallafall :) Men man vet aldrig, jag har ju fullt upp med att käka semlor :D


Doroteatjej till semifinal i Schlagertävling!

Erika Selin 15 år från Dorotea gick i fredags vidare till semifinal i, Schlagerstjärnan 2007. Det var den femte deltävlingen av totalt 16.

Schlagerstjärnan är en rikstäckande artisttävling med syfte att skapa en scen för nya unga artister och ett forum för branschen att hitta framtidens Melodifestivalartister. Detta är en unik möjlighet att visa upp sig för en samlad Melodifestivalbransch.
Erika var även med i, Joker 2006, som anordnades av Lingman & Co och därifrån gick Erika vidare till semifinal på Tallinbåten i somras.
Sommaren 2005 vann hon även Nolia Idol i Umeå.
Semifinalen i, Schlagerstjärnan 2007, avsgörs i Stockholm den 9 mars.

Västerbottens-Kuriren 2007-02-17


Emma Sara Selin

Emma Sara Selin

Outfit

Outfit

Denna outfit skulle jag inte säga nej till,
jag älskar svart och guld!

Underbara lilla flicka!

Underbara lilla flicka!

Tuss är så underbart söt så det är nästan overkligt.
Jag vill bara pussa och krama henne hela tiden.
Jag måste än en gång får säga att jag är stolt Gudmor till denna underbara lilla flicka.

Min Alla Hjärtans Dag

När jag kom hem från jobbet igår så låg det en bukett med röda rosor på golvet i hallen när jag öppnade dörren. Jonah satt i soffan och såg så oskyldig ut ;) MIN älskling! Han är världens underbaraste och jag älskar honom mer än allt annat på denna jord.
Sedan åkte vi upp till Emma och Mille en snabbis med en Alla Hjärtans Dags present till Tuss, en liten nalle. Hon har vuxit så himla mycket på så kort tid tycker jag. Det var ju ändå inte så himla länge sen jag träffade henne. Fast det kändes som en evighet sedan när jag höll henne igår. Hon är helt underbar och jag är så himla glad och stolt över att vara hennes Gudmor.
Efter besöket på hästskovägen så blev det middag hos mamma och pappa med tända ljus och en massa mys. Jag, Erika, Jonah och Joppe hade köpt en jättsöt uppsättnings till dom dagen till ära för att de är så himla underbara.
Vi fixade även Erikas outfit inför tävlingen imorgon (schlagerstjärnan) i Ö-vik. Allt går i guld och svart och är verkligen skitsnyggt. Publiken kommer att häpna :P hehe. Och när hon tar sina toner i "Främling" så kommer hela Ö-vik att dansa och sjunga. Sanna mina ord!


14 Februari 2007

14 Februari 2007
Det är verkligen underbart väder Alla Hjärtans Dag till ära.
9 grader kallt och strålande sol.
Det enda jag kan tänka på är dig.
DU min underbara Jonah!

Jag älskar dessa människor!

Jag älskar dessa människor!


Fem Saker om mig!

Fem Saker om mig!
  • Jag borstar alltid tänderna så hårt att alla mina tandborstar går sönder.
  • När jag sitter på toaletten på jobbet så måste jag kuta upp femtioelva gången för att kolla att dörren är låst.
  • Jag ska alltid klippa lugg trots att jag vet att jag jämt ångrar mig efteråt.
  • Jag älskar sol och värme och är alltid desperat efter att få åka utomlands
  • När jag köper nya saker till lägenheten eller tapetserar om så tycker jag att det är fint ett tag, sen vill jag ha nytt igen. =)
  •  


Bubbel på WWW

Bubbel på WWW


Finns det hjärterum så finns det stjärterum! :)

OOPS!

Jag glömde ju att tillägga att Drängarna hade uppträdande på hotellet senare på kvällen och de va grymt bra. Spelade alla sina bra låtar som t.ex. Stackars lilla flicka, kung över ängarna och om du vill bli min fru :D Skitbra var det iallafall :)

Bubbel och Drängarna

Min helg har varit så himla bra. Fredag kväll var väl sisådär ganska kul men lördag va KANON. Holeshoten missade vi tyvärr men det gör inte så mycket för det va så himla kallt. Vi låg hemma och gosade lite längre istället. Sedan så träffade vi Olov, Peter och André åsså åkte vi och handlade inför middagen. Klockan 3 åkte vi på hotellet och bubblade och drack cider å öl :) Det va så jäkla mycket folk där (Massa sörmlänningar) så vi fick knappt plats. Men nog trängde vi ner oss i folkmassan nog :P hehe. Jag ska lägga upp en bild senare. Efter det så åkte vi upp till Peter Larsson och käkade och senare vidare till hotellet. När vi kom dit så vare ett cover band som spelade, skitbra musik :)  Jag önskade som vanligt leende guldbruna ögon och det var såååå jäkla bra :) Fasen va jag sjöng :D Sedan ville de ha upp två frivilliga på scenen (en kille och en tjej) och jag stor längst fram så jag va snabb som tusan upp. hehe. Det va nån sångtävling av nå slag där man skulle härma han i bandet, och gissa vem som vann?! JAG, jag vann och inte vilket pris som helst utan en rosa stjärtlapp :D Det är nog fasen det finaste pris jag nånsin vunnit =) Näe fy fasen vilken rolig kväll. Och Emma, jag kan lova att jag drack en öl för dig till och med nån för mycket, för jag mådde inte så prima på söndag morgon :P När jag hade piggnat på sådär vid 4 tiden så for vi ner på krogen och käkade middag, jättegod grillbuffé :) MUMS! På kvällen när vi kom hem så la vi oss framför tv:n med täcket och tittade på city akuten. Det va så himla mysigt. Den blev en tidig kväll kan jag lova.

Nu ser jag bara fram emot fredag för då åker vi till Ö-vik. Erika ska tävla i Schlagerstjärnan 2007 och hon ska vinna och gå vidare till semifinal i globen city. Det har jag redan bestämt :) Håll tummarna för henne.

Puss å hej!

Krogen

Igår kväll blev det inte riktigt som planerat. Det var ju inte tänkt att vi skulle ut men när vi kom fram till V-mina så blev man minsann lite sugen ändå. Jonah for upp till Peter Larsson där alla hans kompisar var och jag for till Emma Appelqvist. Det var så jäkla kul att träffa alla igen (Emma, Emelie, Karro och Anna-Sara) och få kramas lite :) Jag tycker så mycket om er! Enda gångerna som man träffas är när man går ut. Man har ju ingen ork annars när man jobbar hela veckorna. Men de gången man träffas är guld värda. Gymnasietiden är nog de tre bästa åren i mitt liv. Ja så är det!
Iallafall så gick vi ner på Krogen istället för på hotellet. Mycket billigare inträde där, 50 kronor :) Det va nåt band från V-mina som spelade och ganska så mycket folk. Dock inte så jättekul. Ikväll hoppas jag på att det ska bli väldigt kul på hotellet iallafall för då ska jag skaka rumpa till Drängarna :P hehe! Det kommer dock att bli en dyr kväll för inträdet kostar 160 kr om jag inte minns helt fel. GAAH!

Näe nu ska jag krypa ner i sängen igen och krama min MAN!


Du och Jag

Du och Jag

Systrar för alltid

Systrar för alltid

HJÄLP!

Snälla någon, hjälp mig med en fin layout på bloggen. Jag är helt oteknisk och fattar inte alls hur man ska göra med alla koder och dyligt. Snälla, jag behöver hjälp!

Helvetets dag

Gårdagen började relativt bra trots att jag var trött när jag vaknade. Piggnade på ganska snabbt när jag kom på jobbet och arbetsdagen var bra. Jag var dock fruktansvärt trött när jag kom hem och började helvetet. Första motgången var i köket när vi höll på att laga mat. Jonah hade redan börjat med maten när jag kom hem så jag ställde mig och började diska istället. Sedan tänkte jag att jag skulle göra en sallad så jag började hjälp Jonah med det. Då sa han att han kunde göra det (i vänligt ton läge) och jag blev förståss arg och det uppstod ett litet gräl :P Det avtog som tur var snabbt och vi blev vänner igen :D
Jag bestämde mig för att baka en kaka som jag hade tagit ut receptet på tidigare på dagen. Så jag slängde ihop en smet och stoppade in kakan på 200 grader. Pratade lite med mamma i telefon och rätt som det är så har jag råkat vrida upp värmen på ungen på MAX. AAAAAAH, min kaka är alldeles brun och jag måste skynda mig att ta ur den. Den blev förståss lite lös (och brun) men faktisk otroligt god =)
Kl 19.00 hade vi tvättid så vi tog våra tvättkorgar och gick ner till tvättstugan för att tvätta bort det mesta inför helgen. När vi kommer ner dit så är det självklart någon som tvättar i en av tvättmaskinerna, på VÅR tid. Gaaah! (Det är det absolut värsta jag kan råka ut för när jag ska tvätta, jag hatar det) Jaja, det gick ju inte göra så mycket åt det så vi slängde i ena maskinen och lånade mammas tvättmaskin till de övriga kläderna. Vi hängde upp kläderna på tork och slängde in underkläder och lite arbets t-shirts i torktummlaren. Jag tyckte att det började lukta bränt (typ som cigarettrök) men vi kunde inte riktigt komma fram till varifrån det luktade. Vi åkte iallafall ner till mamma för att låna hennes tvättmaskin och när vi senare kom hem för att ta in våra torkade kläder hade jag bara velat ställa mig och skrika rakt ut så högt jag kunde. För det första så hade vi glömt att vrida på torkskåpet så kläderna där var fortfarande lika blöta. Men det var ju inte värre än att vi fick vrida igång det. Däremot så höll jag på att spy när jag öppnade torktummlaren. Alla kläder som låg där var håriga, luddiga och luktade s*tan. Ungefär som om någon hällt en stor askkopp där. Jag fick försöka att lyfta över kläderna till tvättmaskinen igen (samtidigt som jag försökte att inte spy) för att tvätta om dem. Lugn, det är inte över än! När jag kommer tillbaka för ta in tvätten igen så har tvättmaskinen stannat och båda maskinerna är vattenfyllda. Jag fick försöka att skölja kläderna (som fortfarande var håriga och luktade urk) för hand i sköljen och krama ur dem det som gick. Nu ligger kläderna i mitt badkar och försöker torka. Hur ska jag nånsin få dessa kläder rena igen och framför allt få bort lukten?!  Fy F*AN vilken dag!

Jag ska köpa mig en tvättmaskin om det så blir för mina sista slantar!


VÄNNER


Jag och min underbara vän Emma

Ville bara få tala om att Emma betyder väldigt mycket för mig. Hon är en otroligt bra vän som man alltid har det roligt med. Det finns aldrig några tråkiga stunder tillsammans med henne. Hon lyser verkligen upp tillvaron när den är som mest dyster. Hon är en sån jäkla härlig människa och det går bara inte att inte tycka om henne. HELT omöjligt! Jag vet ingen annan människa som man kan ha lika roligt åt som med. Hon har ingen humor och när hon är rolig så vet hon inte om det :) Det är nog bland de saker som jag gillar allra mest med henne. Hon är en sån spontan och härlig människa. Helt enkelt min allra bästa vän!


Titta bara på henne, hon är heeelt underbar! :P

WWW

WWW

                                                               
Ja, på fredag åker jag och Jonah
till Vilhelmina för att spendera vår helg där.
Ann-Cha och Håkan är uppe I matsdal så vi
har hela huset för oss själva :) NICE!

På fredagkväll blir det nog bara lugnt med någongod middag och lite mys.
Sedan på lördag förmiddag är det holeshot och det kan man ju bara inte missa. (Då ska jag ha med mig varm choklad med punsch) tihi.
På eftermiddagen blir det bubbel och middag på hotellet. Det kommer att bli så mysigt eftersom att man kan beställa in maten och käka i själva relaxavdelningen :)
 Sedan på kvällen så blir det naturligtvis hotellet, där Drängarna kommer att uppträda, vilket jag tror
kommer att bli riktigt kul. Jag diggar drängarna =)

Jag kan garantera att detta kommer
att bli en höjdarhelg med mycket skoj och ståhej! =)

Bandeau

181102-9


Eller kanske den här?!

Bandeau

Bandeau


Ska det vara så himla svårt att hitta en snygg Bandeau-Bikini?! Jag behöver verkligen en ny bikini och jag har bestämt mig för att det ska vara en bandeau. Jag har letat på en massa olika ställen på internet men jag kan inte hitta några bra sidor.  Den här bikinin hittade jag dock i Laredoute så jag funderar lite på den, men kan som sagt inte bestämma mig. SUCK!

Spegel Spegel på väggen där......

Spegel Spegel på väggen där......


........herregud va jag är kär! ;)


Sitter och väntar på att Jonah ska skjutsa upp mig på Mb för att simma. Det är så härligt att simma och man känner sig så lätt och fräsch. Sen så ska jag hem och baka snoddaskakor och vara lite mindre nyttig :) Fast det är ju mest till Jonah som jag bakar, men nog ska jag ta mig en liten kaka jag oxå och ett STORT glas mjölk :D

Ha en trevlig kväll allihopa åsså får vi hoppas på att jag håller mig ovanför ytan :D

puss! (Och en extra stor till TUSS)



Härliga Tjusjön!

Härliga Tjusjön!


Detta är livet!

Hotellt!

God morgon alla glada människor!

Sitter hemma hos mamma och pappa nu och ska snart ut på samhället och kika lite. Det är ju Doroteadagarna idag så då måste man ju stötta sin hemort lite :) Ska upp och köpa fika av lillasysters klass bl.a. Sen så ska jag även rösta på deras snöskulptur, vilken jag hoppas kommer att vinna :)

Ikväll blir det iallafall hotellet och det ska bli trevligt. Lillasyster, Petra och Marica ska stå vid hotellet och sälja varmkorv inatt så jag ska käka korv heeela kvällen, det är en sak som är säker :P


Ha en bra dag!
Puss & Hej!

Mysig kväll

Middag hos Emma och Mille ikväll, tacos. Hur gott som helst var det och underbart sällskap :) Dock gick strömmen mitt under middagen men vad gör väl det när det finns ljus. Det blev så himla mysigt!
Nu sitter jag och Tuss här och bloggar men vi ska nog gå in till de andra nu och spela lite texas kanske :)

Tack för en underbar kväll!

Min syster & Jag

KONSTIG?


Ja, detta är vad vi ägnar oss åt på Tjusjön.
Vi är inte konstiga om ni tror det :)
Näe, detta är HELT normalt!

Tänk på det!

Ett skepp som har seglat för långt kan vända,
Men det finns ingen väg tillbaka
för det ord som är sagt.




Fredag morgon!

Nu var man på jobber igen och trots att det är tidigt så känner jag mig pigg, tack vare att det är fredag :) Jag älskar fredagar!!!!

Dagen går mot sitt slut

I morgon är det fredag och det känns så himla skönt. Jag tycker vekligen om fredagar, för att inte tala om lördag :) Imorgon kväll blir det kanske texas med Emma och Mille (åsså Tuss så klart) och på lördag blir det hotellet.

Magen kurrar och jag ska snart hem och äta hamburgare (utan bröd förståss) med min man :)


LEA

LEA


Min kusin Lea är ett riktigt charmtroll!

Jag är stolt gudmor till lilla NOVA!

Jag är stolt gudmor till lilla NOVA!

Duktig Sara!

GUD så jag har varit duktig nu och skaffat mig en helt egen blogg.
Jag vet inte riktigt hur allt funkar, men jag får ta hjälp av min kära vän Emma :)