Lägg ett bud på Tradera!

http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=1215874&filtertype=0&sortby=6


Linnen/toppar m.m till lågt utropspris!


BUDA!

allears.se

Gå in och lyssna på min syster på allears.se


http://allears.se/MyPage.aspx?name=Erika+Selin

Äkta europeiskt lyxhår

Gå gärna in på tradera och buda på  mitt hår som jag lagt ut. Utgångsbud på 1000 kr vilket är mycket billigt med tanke på att jag betalade 4400 kr för det och inte ensa haft i det i en månad. Håret är verkligen hur snyggt som helst och mycket mjukt och fint. Tovar aldrig! Ett riktigt lyxhår!


http://www.tradera.com/Europeiskt_lyxhar_-auktion-43540194

40-årskalas och bröllop

Det bara regnar och är skitväder hela tiden. Jag hoppas verkligen att det blir lite finare till helgen när man är långledig. Mamma och Erika åker till Bulgarien på onsdag på klassresa så jag, Jonah och pappa åker på tjusjön på onsdag efter jobbet. Det ska bli himla härligt att få vara där i flera dagar och bara ta det lugnt. jag ÄLSKAR att vara där. Så himla härligt nu när båten är sjösatt och allt. Lite finare väder skulle som sagt inte skada :)

I lördas var vi på 40-års kalas i saxnäs där tipsrundad tillslut ledde till bröllop inne i kapellt. Till allas förvåning, ingen visste någonting!  Snacka om överraskning! Kunde inte hålla tårarna när kantorn började spela och brudparet steg in i kyrkan. De var så vackra och såg så himla lyckliga ut :) Sedan skålade vi i champagne och hurrade för brudparet. Kalast var verkligen jätteroligt och maten utomordentligt god. Sång och dans hela natten lång :)

Dock medförde äve detta kalas konsekvenser. Någon satt sönder vår 5000 kronors kamera och då höll jag nog fasen på att börja grina oxå. JÄKLA SKIT måste jag säga. Hela displayen är paj och man ser varken bilder eller det man fotograferar. Vi som åker utomlands till sommaren oxå och håller på att spara pengar för fullt. Sitter och kikar på pricerunner nu och räknar mina pengar. Har jag råd med en ny kamera?!  SUCK!

PAPPA

I kväll ska vi fira pappa som fyller 40 år på tisdag, och som vanligt när det är kalas hos oss så kommer det att bli en himla massa karaoke och goda skratt :D Det är till och med inhandlat en ny karaoke dvd kvällen till ära. hehe!Jag älskar verkligen min släkt och alla goda vänner för det blir inte en tråkig stund tillsammans med dom :) Helt underbart! Sen så kommer ju Tuss oxå så jag får gosa lite, för det var alldeles för länge sen. Igår ville hon då inte alls prata med mig :P Hon och Lea kommer nog att prata på som tusan ikväll :)

Jag har stora problem med vad jag ska ha på mig ikväll. Har redan sorterat bort några plagg men jag har inte bestämt mig för det. Nej då, detta tar tid och det krävs flera timmar innan jag har bestämt mig på riktigt. Jag hinner oftast byta ett antal gånger :)
Jonah ska iallafall ha skjorta och jeans, som vanligt. Tänk va enkelt! Han är minsann inte lika kinkig som jag och skulle lika gärna kunna gå på kalas i vilka kläder som helst, men jag brukar försöka att styra upp det lite :D hehe! Han är så snygg min Jonah, så d så!

Näe, nu ska jag gå å drika lite vatten och sen ska jag försöka att bestämma mig för outfiten ikväll :)

PUSS Å HEJ!