Dagen D

ÄNTLIGEN Torsdag! Snacka om att denna vecka har varit lång. Trodde aldrig att det skulle bli något slut på den. Men nu är vi här och efter jobbet åker vi. Weeeho! Nu håller jag bara alla mina tummar på att vi får fint väder hela veckan så att man verkligen får ligga och ha det gott :) Det finns ju tusen olika sidor som visar väder och alla visar olika. De flesta vi tittat på visar soligt och fint hela veckan medans en sida visar lite regn+sol i tre dagar (det hoppas vi inte på) så man får väl hoppas på att det regnar på natten isånnafall. Fast även om det skulle komma en skur på dagen så vet man ju hur snabbt det drar förbi. Näe, nu intalar jag mig att det blir jättefint hela veckan så känns det hela plötsligt mycket bättre :P tihi
Jag kan fortfarande inte fatta att imorgon är jag på Cypern. Imorgonkväll sitter vi på en restaurang i på Cypern och äter en god middag. Fy fasen vad härligt! Jag ska njuta av varje sekund!

Det här är nog mitt sista inlägg på några dagar. Får se om jag får tag på någon dator på Cypern. Det brukar ju finnas på hotellet så jag hoppas på det. Kanske finns det något internet café i närheten. Annars får ni vänta tills jag kommer hem.

Nu ska jag ha en härlig semester!!


image252

Puss å Hej!


Reseinfo!

Jag och mamma jobbar till 16.00 och är hemma vid 16.30-16.40 imorgon Torsdag.
Då ser vi till att allt är packat och klart och att vi inte glömt något. Att pass, biljett och pengar är med. (Det viktigaste vill säga). Åsså bikinin såklart! ;) Sedan packar vi bilen och åker på Ok för att köpa något snabbt att äta + färdgodis att ha efter vägen (det är mycket viktigt). hehe!
Första stoppet blir sedan på McDonald´s i Sundsvall där chicken nuggets väntar. Mcdonald´s är verkligen oxå ett måste påväg ner till Sthlm. Jag tror att vi är stamgäster där snart! ;)
Sedan fortsätter vi ner till Arlanda och beräknar vara framme någon gång på natten ca 01.00, beroende på hur mycket trafik och dyligt det är. (får hoppas på lite trafik på natten) Väl nere på Arlanda får vi försöka att få oss lite sömn innan det är dax att checka in på gaten. Ingen mening att ta in på hotell när det iallafall bara rör sig om några timmar. Incheckning stänger kl 05.45 och planet går 06.45. Mamma fixar goda baguetter oxå att ta med och äta på natten när vi kommer fram. Mums!
Flygresan tar ca 4 h beroende på väder och vind. Sedan får man väl beräkna ca 30-45 min innan man fått väskorna och hittat till rätt tansferbuss, som ska ta oss till Nausica beach. Bussresan tar ca 1 1/2 timme och det ska bli spännand att få se en helt annan natur påväg till hotellet. Vi har ju som sagt aldrig varit i Cypern. Ca kl 3 är vi framme på hotellet och har checkat in. Troligen tidigare än så oxå, men nu har jag räknat lite extra tid för att vara på den säkra sidan. Hoppas på att hinna sola lite den dagen oxå :)
Sedan väntar en veckas underbar smester.!

image251
 

Puss å Hej!

Tisdag, Onsdag TORSDAG!

För att inte tala om FREDAG :) Åh, nu börjar det närma sig!
Åker som sagt till Arlanda på torsdag eftermiddag när vi slutat jobba och flyget till Cypern går tidigt på fredag morgon. Vi övernattar dessa timmar på självaste Arlanda :) Ingen mening att ta in på hotell när det bara rör sig om några timmar innan man får checka in. Det kommer bli super!
Det är ett evigt tjatande om denna Cypern-resa, men ingen kan nog förstå hur otroligt mycket jag älskar sol och bad. Bet är fan det bästa jag vet, utan tvekan. Skulle resa flera gånger per år om plånboken och jobbet tillät det.

Här kommer några härliga bilder IGEN! ;)

       


Puss å Hej!


Klappat och klart!

Nu är soffan iallafall bestämd och det blir en tygsoffa från Mio. Jättefin är den och kommer att passa utmärkt i vårt vardagsrum, om vi har mätat rätt vill säga. Men det får jag för gudarna hoppas på :P hehe
Många tycker ett en skinnsoffa är mycket bättre än tyg och det kan jag hålla med om i vissa fall (när man har småbarn som kladdar, sölar, kissar, spyr och ja, allt det där), men det finns nackdelar med dem oxå. Den här soffan är jättefin och både jag och Jonah föll handlöst för den. Den blir perfekt i vårt hus. Mjuk och skön och med plats för alla som vill komma förbi på en kopp kaffe eller ett glas smultronsaft. Det är klart att en skinnsoffa inte heller skulle varit dum. Men just denna soffa som vi föll för skulle kosta 40.000 i skinn. Det är jag inte villig att punga ut. Mio är inte billigt! :P


Nu ska jag slänga ner mina kläder i resväskan och hoppas på att det får plats.
Sedan kallar sängen!

Puss å Hej!

Resfeber!

Så var det måndag igen och på torsdag efter jobbet bär det av mot arlanda. Fy fasen, nu börjar det närma sig :) Snart ligger vi där på playan och gassar i värmen, med en paraplydrink i handen och svalkande dopp i havet :)
Jag har inte det minsta resfeber utan jag bara längtar. Jag håller på längta ihjäl mig t.om :) Det är en sådan härlig känsla när man sätter sig på planet och det bara pirrar i hela kroppen. 4 timmar senare landar man på Cypern och känslan när man sedan stiger av planet går inte att beskriva. När man möts av underbar värme. Det finns inget bättre!

Nu ska jag äta en grape.
Puss å hej!

Weeeho!

Äntligen är det helg!
Nästa vecka den här tiden har vi formodligen hunnit få oss lite sol och några dopp i havet :) Jag längtar så jag håller på att spricka. Måste packa det sista nu i helgen, fick två nya tunikor från Lindex idag som ska med oxå. Det vi hittils sett av vädret verkar lovande iallafall. Har hittat en sida där man kan se 10 dagar framåt så den följer jag varje dag :) Man måste ju hålla sig uppdaterad. hehe!

Sitter och väntar på att Jonah ska komma hem snart, han slutar kl 4. Vi ska åka till V-mina med Håkans (jonahs pappa) bil och byta tillbaka till våran. Jonah har haft den inne på nån verkstad och fixat sänk-fjädrarna. Jag vet inte ens om det heter så, men ni kanske förstår vad jag menar iallafall :) hehe
Sen ska vi ta oss en sväng in på Mio oxå och prata lite om soffan vi har sett på nätet. Den är från Buhréns kollektion. En såndär byggbar så man kan välja själv hur den ska se ut :) Men vi får se, det är absolut ingenting bestämt. Vi kanske t.om. hittar någon annan på självaste Mio. Dock tycker jag att de brukar vara en aning dyra på vissa saker. Men men, säg det som är gratis! En soffa tycker jag faktiskt kan få kosta lite ;)

____________________________________________________________________

Haha, jag hittade just en härlig bild från färjan till Tallin där Erika blir attackerad av en transa och en "kille", om man nu kan kalla honom för det. Haha! Jag höll på att skratta ihjäl mig, fy fasen va roligt det var!

image243

Ha en underbar fredags kväll.
Puss å Hej!

Om det ändå vore nästa vecka

Äntligen fredag och det ska bli så härligt med helg, som vanligt! Säg när en helg inte är välkommen.
Nästa vecka denna tid får vi nog kliva på flyget (det lyfter 06.45) ner till Cypern. Fy fasen, det känns nästan overkligt! Om det ändå kunde bli nästa vecka nu så vi får åka någon gång. Jag har en känsla av att mån - torsdag kommer att bli mycket långa dagar. Men när man väntar på något gott, kan man ju inte vänta för länge som det sägs :)

Puss å Hej!

Sjuk!

Fick åka hem från jobbet igår för att jag mådde så jäkla dåligt. Kräktes som en gris så jag trodde att jag hade fått magsjuka, men det var nog inte det för idag mår jag ju bra igen. Eller ganska bra iallafall Får små attacker ibland när jag mår illa men jag behöver inte kräkas som tur är. Har varit hemma idag med för säkerhetsskull men imorgon ska jag jobba igen. Tur att det inte höll i sig så länge iallafall, inge kul att må dåligt.

Näe, nu ska jag kika lite i våra tapetböcker och mysa ner mig i soffan.

Puss å Hej!

Namninsamling till minne av Engla

Skriv under denna lista till minne av lilla Engla och dela med dig av dina åsikter och frustrationer.
Må hon vila i frid, långt bortom allt ont på denna jord!

image242

OBS!
Glöm inte att bekräfta er underskrivs via er mail,
annars kommer det inte med på listan.

Ditt jävla svin!

Fy fan för svin som dig, känslokalla jävla människa. Du är inte värd ett öre på denna jord!
Jag känner ett sådant hat och jag vill bara skrika och gråta. Det värker i hela jävla kroppen.

Det är fruktansvärt att människor ska mista livet tack vare att monster som dig går fria ute i samhället. Om du bara visste hur mycker jag hatar dig, orden räcker inte till.

Alla mina tankar till Englas familj!


Rötjut och ostbricka!

Ja, ikväll blir det som sagt mys med rödvin och ostbricka. Det  var så länge sedan vi åt ostbricka så jag tänkte att vi skulle slå till ikväll :) Åsså blir det förståss "Talang 2008", men det är så synd att det krockar med "Så ska det låta". Båda programmen är ju en favvo. Men bäst av allt är ju ändå Idol och aldrig har jag längtat så mycket tills det programmet ska börja, som jag gör nu. Oj vad spännande det ska bli! Jag hoppas bara att jag kan hålla mig ur bild. Hehe!

Jag och Jonah har nyss käkat så han håller på att diska nu. Snart ska vi upp på affären och handla lite gott inför ikväll när mamma och pappa kommer. Troligen kommer Erika oxå om hon inte åker upp till Borga, tror inte att hon hade bestämt sig än.

image241


Ha en underbar fredagskväll!
Puss å Hej
!

Fredag

Äntligen fredag och gud så skönt! Den bästa dagen på hela veckan!

Jonah kom hem igår och har klarat sitt certifikat i CNC-teknik så nu är han klar med hela utbildningen (2 månader snabbare är planerad utbildningstid). Gud så duktig han är och han har fått så jäkla bra kritik från både praktikplats och från skolan. På måndag börjar han troligen på sitt nya jobb :) Jonah is the shit!  hehe

Ikväll ska vi bjuda mamma, pappa och Erika på ostbricka och vin och njuta av att helgen är kommen. Det ska bli så skönt med helg. Troligen ska vi hjälpa till att tömma huset i Svanabyn oxå på de saker som är kvar så att Tony och Bettan kan börja fixa i ordning det dem ska göra. Jag och Jonah har redan börjat rensa lite inför flytten vi oxå så vi är beredda när det väl gäller :) Gud vad jag längtar.


Näe, nu ska jag jobba!
Ha en bra fredag!

Puss å Hej!

Engla

Det har snöat hela natten och fortsatt att "flisat" lite nu på förmiddagen. Jag hoppas att det tänker ge sig snart för nu är jag less. Från att ha varit nära att bli vår så blir det full vinter igen. Man kan inte tro att vi är inne i mitten av April snart iallafall, det känns snarare som januarie eller nåt. Tröstlöst är det iallafall, men man får hoppas på att det snart blir lite värmegrader så att all snö smälter bort. Det brukar ju gå rätt snabbt ändå när det väl börjar hända något.

________________________________________________________________________________

Förövrigt så tycker jag att det är så fruktansvärt det som har hänt lilla
Engla, ett oskyldigt litet barn som har hela livet framför sig. Hur kan man göra såhär? Hur kan man vilja en människa något så illa? Och ett litet barn, varför? Det gör ont i hela kroppen och man mår så dåligt. Alla möjliga tankar snurrar i huvudet om vad som kan ha hänt henne. Jag hoppas innerligt att någon kan hitta henne vare sig hon lever eller är död så att hennes mamma får tillbaka sin lilla dotter. Det finns inte ord som kan beskriva hur fruktansvärt detta är och jag önskar med hela mitt hjärta att man hittar svaren till vad som hänt lilla Engla.

Puss å Hej!

Snöstorm!

Ja, hör och häpna, vi har snöstorm här i Norrland medans träden blommar på vissa ställen söder över. Usch säger jag bara! Jag är verkligen så less på snö nu och vill inget hellre än att våren ska komma, åsså blir det snöstorm. Tack för den!  Det har verkligen vräkt ner nu en hel dag och det kommer väl förmodligen fortsätta ett tag till. Snacka om deprimerande. Jag vill ha vår och sommar nu!

Egentligen var det meningen att jag och syrran skulle åka till Umeå i helgen och spela in några av Erikas låtar hos Mogge, men hon har blivit så himla förkyld. Det får bli vid ett senare till fälla när hon är frisk och kry i halsen igen. Det är väl antagligen jag och pappa som har smittat henne. Jag är så jäkla förkyld och tät i bihålorna. En morgon när jag vaknade så funderade jag över om jag hade förvandlats till man under natten. Min kvinnliga röst var då väck iallafall :P hehe! Men jag tror att den sakta men säkert är påväg tillbaka. Jag hoppas då på det iallfall :) Kunderna som ringer på Mählers måste ju tro att vi anställt någon ny i väckeln! :)

Näe, nu ska jag hoppa in i duschen göra några sit-ups (hör och häpna) och invänta Barnmorskorna. Jag älskar det programmet. Jag och syrran ska grina ikapp :)

Puss å Hej!

Fifteen days to go!

Nu börjar det dra ihop sig till resan, den 25 April flyger vi ner till Cypern och där väntas en hel veckas underbar semester. Fy fasen va jag längtar! Vädret ser väldigt lovande ut för tillfället så jag hoppas verkligen att det håller i sig hela vår vecka oxå. Snart ska jag börja packa, jag är en sån som gillar att ha saker och ting på plats i tid, speciellt när jag ska ut och resa.

Det är så mycket roligt att se fram emot nu. Jag håller på att explodera!


Underbara Fig Tree Bay,
Nausicaa Beach!


Näe, nu ska jag njuta resten av rasten,
drömma mig bort till Cypern
Och käka en apelsin :)

Puss å Hej!




 


AARRRGH!

När jag precis skrivit ett helt inlägg och ska klicka på publicera så klickar jag på någon jävla underlig anledning på "logga ut" och vad händer? Jo allt försvinner ju så klart!!!!
Nu blir det inte mer än såhär, för jag tappade just all lust att kriva om det igen.


Puss å Hej!


NUS

Nu har jag precis kommit hem från Umeå och det har gått bra. Låg väl i MR (magnet röntgen) i ca 45 minuter åsså sprutade dom in nån kontrast i armen på mig. Men vi får väl se vad som visar sig. Röntgenbilderna skickas hem till Dorotea till min läkare åsså hör han av sig inom några dagar, hoppas jag iallafall.
Halkigt som tusan var det imorse när vi åkte och en bil som körde om oss på en raksträcka låg i diket efter nästa kurva, varav 3 st till hade varit av vägen men tagit sig upp på egen hand. Det gäller att köra försiktigt, men alla tänker sig inte riktigt för på vägarna. Även om man själv kör med förstånd så kan man ju möta vilken dåre som helst. Näe, jag kan tycka att det är lite otäckt efter vägarna ibland och då speciellt på vintern. Men nu är jag hemma, välbehållen :)

Näe, nu ska jag slänga i en klädtvätt och åka upp på affären och handla lite mjölk och bröd.
Sedan blir det middag hos mamma och pappa. Jag är så glad att jag får käka där när Jonah är borta, för att äta själv är det absolut tråkigaste som finns.

Puss å Hej!

Kreativ dag

Det var som sagt skönt med sovmorgon i morse och både jag och Jonah vaknade upp pigga och glada :) Jag började städa och Jonah körde och slängde  lite "rat" från förrådet. Han var även ner till mamma och pappa med en stor sopsäck full med kläder som jag renasde ur igår. Erika ska gå igenom den och se om det är något hon vill ha. Sedan går den vidare upp till farmor så att Anna kan gå igenom den när hon kommer hem. SEN går den ner till röda korset. Dessutom fyllde vi en lika stor säck med kläder som ska slängas, kläder som var trasiga osv. Vilken ordning det blev i garderoberna efter det vill jag lova :)

Jag har haft en lite paus i mitt städande nu och var ner till mamma och pappa och drack en kopp kaffe. Jonah stannade där och ska hjälpa pappa med veden, jag åkte hem och ska nu göra ett sista ryck i städandet. Sedan blir det inbakad fläskfilé som mamma och pappa ska bjuda på och blåbärscheesecake i efterrätt :)

Imorgon åker jag till Umeå på lassa en sväng och Jonah åker tillbaka till Lycksele och gör sin sista vecka på skolan :) Det känns inte som att han varit där i ett halvår, tiden har gått snabbt och glad är jag för det.

Puss å Hej!

Lördag

Härligt med sovmorgon, har inte sovit på flera helger. Det här måste vara första helgen på över en månad som jag har fått sova ut ordentligt och tagit det lugnt. Nästa helg blir det tidiga mornar igen för då åker jag och Erika till Umeå. Erika ska spela in hos Mogge då så det blir en fullspäckad helg det med. Det är jäkligt roligt att åka så mycket som vi gjort nu den senaste månaden, men visst blir man trött och slut det kan jag inte sticka under mattan med. Men det är KUL, och det är viktigast! Sen så vill jag alltid finnas där oxå, som ett stort stöd för Erika och det vet jag att hon värderar väldigt högt.

Nu ska jag och Jonah käka frukost/lunch och jag tror minsann att det vankas varma mackor :)



Have a crazy day!

Puss å Hej!


Fredagens fångst



 

Tre fina rödingar fick jag i fredags och det är så kul att fiska då. Så spännande när man känner hur det nappar och man sen får dra upp en stor fin röding/öring. Oj vad kul det är att fiska!
 Fast det är klart, nappar det inget så är det ju inte lika kul och man lessnar ganska snabbt.
Jag vann över mamma dessutom, hon fick bara en :)
Nu är dem i allafall uppgjorda och ligger i frysen i väntan på att få bli en god middag :)

_________________________________________________________


Från det ena till det andra.
Idag har vi varit och grattat Sanna som fyller 7 år nästa helg. Hon är hos Linda i Umeå då så vi har passat på att ha kalas för henne i dag. Av mig och Jonah fick hon örhängen och matchande halsband som hon blev så lycklig över. Hon har nyss tagit hål i öronen så det enda hon har önskar sig är typ örhängen och det är viktigt för det måste vara örhängen som "hänger". hehe! Tänk att hon blivit så stor, helt otroligt!

Jag och Jonah beställde hem pizza ikväll och öppnade en vinflaska som vi delade på. Vi blev lite lagomt glada såhär en lördagseftermiddag :) hehe
Utan Jonah skulle jag inte vara den jag är idag, han är underbar!
Livet är underbart!

Puss å Hej!

Fredag

Nu ska vi ut på fiskedag med jobbet, härligt! 
Jag ska käka hamburgare och dra stor-rödingen :) Det ni!


image233

Puss å Hej!

Nedräkning

Inte länge kvar nu tills vi åker till Cypern/Fig Tree Bay, fy fan va härligt! Det ska bli underbart att ligga på playan och dricka drinkar :)


 
Den här bikinin ligger hemma och väntar på att få bli använd nu,
inhandlad från H&M.

Puss å Hej!

Ny design!

Kolla in min otroligt fina blogg, jag är supernöjd! :) Precis så som jag vill ha den!!
En stor guldstjärna till dig
Pidaa och ett stort tack för all din hjälp, det är guld värt.
Är hon inte duktig så säg?!

Puss å Hej!

Idol 2008

Nu var man hemma igen från äventyret, lyckligare än någonsin :) Jag kan säga att Erika varit på Idol i Luleå men jag kan tyvärr inte avslöja allt för mycket för jag vet inte hur mycket man får tala om.
ÅÅh jag är så glad, Erika är så glad och alla är så glada! Jag är stoltaste storasystern i världen :)

image223

Puss å Hej!