UMEÅ

Nu sitter vi hemma hos Olov i Umeå och dricker vin, gott som tusan är det! Å himla trevligt är det oxå för den delen. Vi komma att ha minst lika trevligt resten av helgen oxå, det är jag övertygad om. Trevligt sällskap och gott dricka! UNDERBART med andra ord!

Mer än så blir det inte idag (trots att det är länge mellan gångerna jag bloggar) tihi


Puss Å Hej!

Fredag

Men en dyster sådan.........




Puss å Hej!

Resa

image167

Åh, vad jag vill ut och resa. Jag vill åka på så många olika ställen. Afrika, Thailand, USA, Kroatien, Italien, Maldiverna, Brasilien, ja jag vill åka överallt! Kan ingen slänga åt mig en bunt med pengar eller bara ta med mig på ett hejdundrande äventyr?!

20080220

Har inte hunnit uppdatera någon sedan helgen men jag kan garantera er att den var hur bra som helt. Vi hade verkligen jättekul på fredag. Åt god mat, surrade en massa och sjöng singstar. Fy fasen va fint det lät! Det var lätt den roligaste kvällen på väldigt länge. Timmarna bara rann iväg utan att vi hann med och vips så var klockan kvart över 2 :) Lite vinglig och glad ramlade jag i säng och vaknade med en outhärdlig huvudvärk på lördag morgon, men det var det värt :)

Resten av helgen var lika trevlig den. Middag hos mamma och pappa på lördag och på söndag bar det av till Tjusjön i det fina vädret. Grillade korv och myste i solen. UNDERBART!

På lördag morgon bär det av till Sthlm och vidare til Åland på söndag. Erika ska iväg och tävla och jag hoppas, hoppas, hoppas att hon får gå vidare till den stora finalen. Men det är som vanligt otroligt hård konkurens så det enda man kan göra är att hoppas. Håll alla tummar ni har på att hon får bli ordentligt frisk tills på söndag oxå.
Det verkar bli ett hårt startfält för på Viking Lines hemsida står det såhär:

"Högklassiga tävlande. Sista delfinal 24/2 och stor final den 2/3"

"Den sista spännande delfinalen äger rum på Cinderella 24/2 med ett riktigt högklassigt startfält. Sedan blir det en stor och extra festlig final ombord den 2 mars"

Spännande spännande!

Puss å Hej!


Ljuva Fredag

Äntligen Fredag och det känns så jäkla skönt. Middag ikväll med Linn och Maria vilket ska bli himla trevligt :) Ser verkligen fram emot det och mycket gott och blandat ska det bli.


Röntgenundersökningen igår gick väl ganska bra. Läkaren såg något konstigt i vaden som han inte riktigt visste vad det var. Ultraljudet visade iallafall något "vitt och suddigt" som han uttryckte det. Såg det även själv på skärmen att det inte rikgtigt såg ut som det skulle. Ska få åka på magnetröntgen i Umeå eller Skellefteå där man ser bättre på mjukdelar och dyligt. Tids nog visar det sig nog vad det är för fel, om det är något fel.


Nu blir det "saggemacka" som vi säger här på Mählers :)

Puss Å Hej!


sol sol och åter sol

 

Jag längtar så fruktansvärt mycket utomlands och till sol och värme. Det är det absolut härligaste som finns. Att bara få ligga vid poolen eller vid havet och känna lugnet. Det finns ingen stress över huvud taget och allt är bara så underbart. Om bara tiden kunde gå lite snabbare så vi får åka till Cypern snart.

Bilden ovan är sedan semestern i Bulgarien 2005 (tror jag det var)


Puss å Hej!

Blåsväder och jäkelskap

Himla blåsigt väder idag vilket jag inte gillar sådär fasligt mycket direkt. Man skulle kunna säga att jag HATAR blåsväder.  När jag såg att termometern stod på + imorse så tog jag på mig min skinnjacka, vilket jag inte skulle ha gjort. Den var inte särskilt varm och skön i detta väder.

På fredag kommer Linn och Maria på middag så ikväll måste jag iväg och handla en massa gott efter jobbat.
Fredagsmenyn kommer att se ut såhär:

FÖRRÄTT: Avokado- och kräftstjärtsröra på rostad franska
+ lite småtugg

HUVUDRÄTT: Inbakad fläskfile (med massa gott och blandat ) + stekt potatis

EFTERRÄTT: Marängsviss (enkelt och bra och mycket gott)


Nu längtar jag tills på fredag :)

Puss å Hej!


Härligt trött och slut

Det känns så härligt i kroppen efter ett riktigt träningspass. Det bränner i magmuskler och allt vad muskler heter. Men det gör gott som tusan! :) Ska ta mig en varm dusch bara syrran kommer från toan, och sen ska jag nog krypa i säng och bara njuta. Kanske se på "I huvudet på Gynning" om jag orkar, vilket jag tvivlar på. Känner mig rätt så trött, men tanken på att vi klyver veckan i morgon får mig att känna mig lite piggare och gladare.
På torsdag ska jag till Lycksele på lassa och göra ett ultraljud på min vad som jag har haft så fruktansvärt ont i nu i flera månader. Ska självklart passa på att luncha med Jonah oxå på något gott ställe. En puss eller två blir det väl oxå, alla hjärtans dag till ära :)

Sitter och dricker ramlösa nu, med smak av granatäpple. Den är så grymt god!

Sov gott alla glada!

Puss å Hej!

Min andra hälft


Nyinköpt



Min nybeställda bikini inför Cypern resan i April.
Jag gillar kombinationer turkost/brunt. Hoppas på att det sitter som den ska bara.
Gillar egentligen inte riktigt när det är knytband på sidorna åsså föredrar jag bandeau,  men kan ju ändra sig :)


Om någon däremot hade bidragit med en extra slant i kassan så hade jag utan tvekan beställt denna från Nelly.se





Puss å Hej!