Stor publik på Expo norr

Ja, publiken var över förväntan stor igår på tävlingen. Mycket tack vare att Talang 2008 var där. Alla tjejer stod och skrek efter Sebbe (Sebastian Krantz) hehe. Nadja och Zara var där och gästade oxå. Erika känner ju både Nadja och Sebbe sedan tidigare eftersom att de tävlat mycket tillsammans, så det var kul :) Snacka om att Erika knytit många nya kontakter de senaste åren och alla är helt underbara artister.


När Erika vaknade igår morse så var febern som tur var borta men halsen desto värre. Tittar man ner i hennes hals så råder det ingen tvekan om halsfluff. Det ser fruktansvärt ut där nere så jag förstår verkligen hur ont det gör. Trots det så åkte hon på tävlingen för det är så fruktansvärt viktigt för henne. Hon vill inte missa en enda chans. Hon ställde sig på scenen och gjorde ett av sina bästa framträdanden någonsin och bokstavligen sopade mattan. Hon fick 95 % av publikens röster och alla juryns, och åkte hem med en fin guldpokal. Nu väntar semifinal ombord på Viking Line den 26 Augusti.

Jag är så otroligt stolt över henne!!

I morgon sjunger hon på Lajksjöfestivalen kl 13.00 så jag hoppas att halsen inte blir värre och att hon orkar ansträga den lite till (vilket inte är så bra). Den skulle egentligen behöva vila lite inför Ekebofestivalen i Ängelholm den 5 Juli.

Puss & Hej!


Tävlingsdax!!

Det är långt mellan gångerna som jag skriver här, men ibland glider jag lixom ur spår bara.

Midsommarhelgen var underbar iallafall och vädret var ganska bra. Hade förväntat mig slätregn hela helgen.
Lite blåsigt och så var det men solen tittade faktiskt fram emellenåt så man ska inte klaga. Det hade som sagt kunnat vara sämre. Dessutom är jag mäkta imponerad över tårtorna som jag gjorde :)  De var riktigt goda!!

Idag slutar jag och mamma till lunch och sedan hämtar pappa och Erika upp oss i Hoting för att åka till östersund. Erika ska tävla där ikväll kl 18.00 så då får vi hoppas på uppehåll. Vi vill inte ha regn, tack! 
Nackdelen med det hela är att Erika ligger hemma i 39 graders feber och svullna halsmandlar. SUCK! Kan det bli mer typiskt?? Hon lever på alvedon, halstabletter och alla mammas olika medikament :P Hoppas på att hon mår lite bättre när hon vaknar idag. Hon gör sitt bästa ikväll på tävlingen sen får vi se hur långt det räcker denna gång. Det är så typiskt att hon ska bli sjuk just nu!! Men min lilla fisrumpa är ändå alltid bäst, no protest!

btw så ska hon sjunga "hur svårt kan det va?"

Idag måste ni hålla tummarna extra mycket för henne,
Det behöver hon!

Puss & Hej!


Trevlig midsommar

Nu sitter jag på Tjusjön och har precis börjat förbereda midsommartårtorna. Det blir en brittatårta/pinocchiotårta och en jordgubbstårta. Till det blir det även Asti Cinzano med hallon i. Underbart!!! Nu håller vi bara tummarna för att solen vill komma fram. Det börjar spricka upp och den lyser igenom emellanåt. Vad vore en midsommar utan solens varma strålar :P

Näe nu ska jag fortsätta med mitt tårtbakande för nu har min tårtbotten kallnat.
Hoppas att ni får en under midsommarafton!!


 


Puss & Hej! 

Inspelning i Umeå

Ikväll efter midagen slänger jag och Erika oss i bilen och åker till Umeå. Vi ska bo på OK-hotellet på Haga så vi har nära till Mogge (Morgan Eriksson). Sedan blir det ett helspäckat schema med inspelning hela helgen.  Det är 4 låtar som hon ska spela in, "Jag finns här för dig", "Forever and a day", "Miss you like crazy" och Angel. Den sista låten är en cover ,men de tre första låtarna har Mogge både skrivit text och musik till. Det ska bli himla kul. Han möter up oss i morgon kl 09.30 och sedan bär det av hem till honom där han har sin inspelningsstudio :)


Erika har rätt mycket roligt på G i sommar och såhär ser hennes schema ut


JUNI

14-15 
Inspelning i Umeå hos Mogge

26
  "Popkorn" Ö-sund

28 
Uppträdande på Lajksjöfestivalen

JULI

4
ev. gästartist på Gatufesten i Sundsvall


"Sångmicken" på Ekebofestivalen i Ängelholm (Denna tävling blev hon specialinbjuden till och Lasse Lingman har endast valt ut 6 st i hela Sverige till denna tävling. Vid bra väder brukar denna festival dra ca 15.000 till publiken)

10 
"Trivselstjärnskott" i Söderhamn

14  eller 16
Uppträdande på Doroteamarknaden


Puss å Hej!

Flyttinfo

Nu är flytten i full gång och det mesta är redan på plats, det finns bara några få saker kvar i lägenheten. Ett bord och databordet annars är det mest bara småplock. Vi trivs otroligt bra i huset och jag måste säga att det enplansvilla är toppen enligt oss båda. Vi sov första natten i fredags så på bara några dagar var det tapetserat och klart för att flytta in :)
Just nu håller vi på att byta lister runt fönstren invändigt. Förut satt det lite smalare trälister men vi byter ut det mot vitmålade breda lister istället. Det blir himla fräscht och snyggt. Dock har vi stött på lite småproblem men sånt fixar sig alltid. Vem stöter inte på problem lite nu och då?! Som en sammanfattning så är huset iallafall underbart. Allt känns så nytt och fräscht!

Jag ska fösöka att få in lite bilder snart oxå, men än så länge så väntar vi på vårt mobila bredband från Telia, så vi har inget internet. Sen så har jag inte så mycket tid över till att blogga heller nu när vi är i full gång med huset. Det finns så mycket annat roligt att göra. Men nu vet ni att jag lever iallafall :)

Välkommen till Rågvägen 11

Puss å Hej!