Dagens värsta

*Pling plong* (det ringer på dörren)

Jag går och öppnar och där står en karl med tunnbröd i handen.
Han tittar så snällt på mig och sedan öppnar han sin mun och säger:

- Hejsan, är mamma eller pappa hemma (och tittar på mig som om jag vore 12 år)?

  Jag blir helt stum av hans fråga och vet inte vad jag ska säga, men får tillslut fram ett: - Näe (och tänker innerst inne att jag är vuxen och bor här  i MITT hus gubbjävel)


- Okej, jag tänkte bara höra om ni var intresserad av att köpa lite tunnbröd om ni tycker att det är gott?

♥  Nej, vi bakar själv så jag är inte intresserad.

- Okej, tack ändå

♥ Hejdå!

Ju mer jag tänker på det ju mer irriterad blir jag, men jag måste ju oxå medge att det var ganska komiskt och jag har gått omkring här hemma och småskrattat lite för mig själv. Några tittar i spegeln har det blivit oxå för att intala mig själv att jag inte ser ur som 12 år =)

Jag får trösta mig med att jag ser ung och fräsch ut :)

Tack å Hej!

Beslutsångest

Jag fick min klänning från Gina igår, men jag vet inte riktigt om jag ska behålla den eller inte. Klänningen är verkligen superfin, men jag vet inte om jag tycker att jag passar i den. Sedan så kände jag mig så väldigt platt i den, brösten blev som pannkakor. Men jag antar att det är en sån klänning eftersom att den sitter ganska tajt och man inte kan ha Bh under. Ååh, jag har sån jäkla beslutsångest. Jag älskar verkligen klänningen i sig och både Linn, Maria och Jonah tyckte att den var jättefin. Jag får väl kanske tro på det då....Jag måste nog pröva den ikväll igen innan jag bestämmer mig. Det värsta är ju att jag verkligen inte har något annat att ha.

Halloween för hela slanten

Igår morse när jag vaknade låg marken täckt av glittrande snö. Inte mycket men det var vitt iallafall och tillräckligt för att dett skulle se betydligt trevligare ut ute. Det blir så mycket vackrare ute när snön kommer. Faktiskt har det mesta legat kvar nu i två dagar  oxå eftersom att köldgraderna hållit i sig. När vi åkte hem från Tjusjön igår var det 8 grader kallt. Nu kan det få bli vinter tycker jag, ingen menig med att dra ut på en lång, blåsig och kall höst.


I helgen vankas det Halloween-party och jag hoppas på att det blir lika mycket drag på hotellet som det brukar vara denna helg. Middag och lite förfest med brudarna innan utgång och sen är kvällen räddad :) Jag hoppas bara på att jag hinner få min klänning som jag har beställt och att jag kan ha den, för det ska vi minsann inte ta för givet mina vänner :P Jag håller mina tummar och tår för att den ska hinna komma, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Då har jag verkligen ingenting att ha på mig.


Ikväll kommer Linn och Maria igen vilket jag tycker ska bli himla trevligt. Det är tur att vi tycker så mycket om att fika alla tre =) Snart åker de på sitt äventyr till stora Amerika oxå och jag är absolut inte avundsjuk *host*


Puss å Hej!


Drick inte vattnet i Dorotea

Colibakterier påträffats i dricksvattnet



Meddelande från GVA-enheten och Miljöenheten

Vid provtagning av dricksvattnet från Laiksjö vattenverk har colibakterie påträffats. Klorering är påbörjad, men vi råder ändå alla som får sitt vatten från Laiksjö vattenverk att koka sitt dricksvatten innan det används till dryck och matlagning.

Nya prov tas idag 28/10 -08.

utropstecken.jpg 3,69 kB

URK!!


Skivan klar

Vi gjorde klar Erikas skiva igår som hon spelade in hos Mogge så nu är de tryckta och klara.
Skivan innehåller 5 låtar:

♥ Jag finns här - Text musik och inspelning av Mogge Eriksson
♥ Miss you -  Text musik och inspelning av Mogge Eriksson
♥ Angel - Text och musik Chiara, Arr och inspelning Mogge Eriksson
♥ Forever and a Day - text musik och inspelning av Mogge Eriksson
♥ Forever and a Day (bonusspår)     En mörk version



Vill man så får man köpa den för 50 :-
Skriv bara en kommentar här eller maila mig på
[email protected]
eller ta kontakt med Erika ([email protected])

Puss å Hej!


Tänd ett ljus för Caroline Stenvall

Ikväll kl 20.00 tänder vi ett ljus för Caroline Stenvall med familj.
Jag tänder ett ljus, och hoppas att du oxå gör det.
Kopiera gärna detta och sprid det vidare till så många du kan.
Ikväll hoppas vi att det brinner ett ljus i varje hem för henne.



För Caroline

Poff, så var den över..

När jag vaknade imorse så funderade jag verkligen över vars natten tagit vägen. Tänk om dagarna kunde passera lika snabbt. Jag känner mig ändå himla pigg idag men så är det ju fredag oxå och man har hela helgen framför sig.
Ikväll kommer mamma och pappa på middag. Erika och Joppe åker till Ö-sund och sover på hotell i helgen. Mamma och pappa åker dit imorgon oxå för Erika ska åka till en sångpedagog i Brunflo på söndag.


Det var egentligen meningen att Jag skulle åka till Sundsvall med Emma och Angelica imorgon men jag drog mig tvärr ur. Jag har nyss varit på Ikea så det kändes lite jobbigt att åka dit igen. Det får bli en annan gång. Dessutom så gillar jag inte att åka bil när det är mörkt och (om man har otur) halt. Det är inga roliga tider nu innan snön kommer. Det kan vara så himla halt utan att man ser det på vägen. Jag har lovat dem att kompensera med en middag snart istället :)

Jag och Jonah åker nog till V-mina på lördag eftersom att det är snöskoterns dag, och det kan man inte missa om man heter Jonah Pettersson :P Det är helt omöjligt! Gå på lite affärer ska jag göra oxå. Bla den nya skoaffärn som öppnat, blommona, och sportringen. Sen hoppas jag på grillbuffé på krogen oxå =)


Det är bara två månader
kvar till jul min vänner.
Spännande va?


Ha en underbar helg.
Puss å Hej

Träning ger färdighet...eller?

Efter ett svettigt aerobics pass finns det inget bättre än en varm och skön dusch. Man känner sig som en helt ny människa. Nu har jag bäddat ner mig med täcket i soffan och hade egentligen tänkt att visa en liten rundtur i vårt vardagsrum men jag hittar ingen bra sida att ladda upp klipp på. Ni får helt enkelt nöja er med ett vanligt tråkigt inlägg ;) Finns det någon som har ett bra förslag på någon sida där jag kan ladda upp mina klipp?

Imorgon är det fredag och ännu en vecka har passerat. Dagarna bara flyter förbi tycker jag. Bra med träning har det blivit i veckan oxå och det känns skönt. Prövade crosstrainern igår och den var riktigt effektiv så det blir det fler rundor på. Den ger betydligt mer träning än löpbandet.

Såhär har veckas träning passerat:
Måndag - 40 min Simmning
Tisdag - 60  min Gympa
Onsdag - 30 min Crosstrainer
Torsdag - 60 min Aerobics
Imorgon och på lördag blir det  vilodagar åsså hoppas jag att jag orkar mig på crosstrainern eller löpbandet på söndag igen. Det skulle kännas skönt.

Nu ska jag lägga igen mina ögonlock och bara mysa mig ner i soffan med min älskling.


Det finns ingen som du

Puss Hej

Säljes!

SÅLD!


Vad sägs om en bra julklapp/present till ett bra pris?

Jag säljer ett PSP value pack, som knappt är använt. Jag köpte det till min sambo i julklapp för 2 år sedan han har knappt använt det eftersom att han senare köpte sig ett PS3. Det har mest bara legat i förpackningen.

Detta medföljer:

♥PSP (PlayStation Portable) med minneskort på 32 Mb
♥Fodral
♥Laddare
♥ Usb-kabel
♥Handledsrem
♥Hörlurar/Hörsnäckor
♥Putsduk för skärm
♥Demoskiva + manualer
♥4 spel (GTA Vice city stories, GTA Liberty city stories, Daxter, Tekken)

Nypris för allt är ca 4500 kronor. Jag säljer allt för 1000 + frakt. En perfekt julklapp!!!

Maila mig på
[email protected]




Vill du köpa ett PSP (PlayStation Portable)?

Jag kommer att sälja ett PSP + spel här på bloggen för en bra summa inom kort. Finns det någon som skulle vilja ha ett till ett bra pris så hör bara av er [email protected]. Bilder och mer information kommer inom kort, men det skulle vara kul att veta om det är någon som är intresserad iallafall.


För övrigt så var helgen toppen. Och lördagen (och in på söndagen) spenderade jag med Linn och Maria i hela 14 timmar, det ni! :) Som en sammanfattning på det hela så säger jag pööööng..... Därmed är allt sagt :)

Ikväll blir det några kilometer på löpbandet eller crosstrainern, vi får se.


Puss å Hej!

Gratisgenaration-Byt poäng mot gratissaker

En jätterolig sida där du enkelt kan samla på dig poäng och byta mot superbra gratis-saker. Inte dåligt va?

Vad sägs om t.ex detta:

Bli medlem på Bertil-Bingo & gör en insättning på minst 100 kr. Då får du direkt 15 poäng & kan byta ut dem mot:

1. 500 kr på MQ (10 p)
2. 500 kr hos Kicks (10 p)
3. Garmin GPS (10 p)
4. Nintendo DS (12 p)
5. Canon IXUS 80IS (14 p)
6. Portabelt playstation (15 p).

Och tjänar du ihop 30 poäng får du en platt-tv på 32".  
Regga er genom mig och kom ihåg att samla 10 poäng för att räknas som värvade.

Kom igen och regga er nu sötnosar och kom ihåg att GRATIS är gott! ;)




( Emma sötnos, jag kopierade lite av din text, eller ganske mycket :P Men det är bara för att du är så bra. Hoppas att det var okey?! ;) )


Puss å Hej!

Life goes on...

Det har varit tyst här ett tag nu med tanke på omständigheterna. Det känns tungt och många tankar snurrar, men livet måste trots allt gå vidare. Livet har sin gång, men den är dock inte rättvis alla gånger.

På lördag kommer Linn och Maria hit och gästar mig och det har väntat på hur länge som helst :) Det ska bli så himla kul att bara få umgås och prata lite. Jag gillar deras närvaro ;)
Egentligen var det meningen att jag och Jonah skulle åka upp till fjället i helgen och hjälpa Ann-Cha och Håkan med en badtunna, men nu blir det bara Jonah och Håkan som åker upp över dagen istället. Ann-Cha är kvar nere i Sthlm hos Jonahs morfar. Önskar att vi oxå kunde åka ner......jag skulle bara vilja krama om honom...

Nu ska jag ta mig en varm och härlig dusch så att jag blir fräsch igen efter mitt aerobic pass. Aerobic och gympa är verkligen superrolig träning där hela kroppen får sig en rejäl genomgång i både kondition coh styrka. Perfekt för mig! Dock vet jag inte riktigt vars jag har armar och ben alla gånger =)




Puss å Hej!

R.I.P

Sov gott "mormor" Britta, vi saknar dig så oerhört!
Vi hade planera att åka och hälsa på när som helst,
vem hade kunnar tro att du skulle lämna oss så plötsligt.
Du som var en sån hurt-gumma.
Tusentals tankar snurrar i huvudet.....
Livet är orättvist....

Superwoman

Everywhere I'm turning
Nothing seems complete
I stand up and I'm searching
For the better part of me
I hang my head from sorrow
Slave to humanity
I wear it on my shoulders
Gotta find the strength in me


Cause I am a Superwoman
Yes I am
Yes she is
Even when I'm a mess
I still put on a vest
With an S on my chest
Oh yes
I'm a Superwoman


Tack å bock!!

Nu har vi gästat hej vilt coh jag tror att jag spricker snart. Det var så himla gott med Tacos ikväll åsså jättemumsig marängtårta på det. Det hade du gjort bra farfar! ....... Fast jag tror nog mer på farmor :) hehe! Jättegott vad det iallafall!
Som sammanfattning på kvällen så har jag käkat smörgåstårta, princesstårta, Tacos och marängtårta :) Det ni!!
Nu skulle det passa bra att säga "Sara är tjockis" som Lea brukar uttrycka sig ibland :P Fast oftast säger hon det till Jonah, hehe!!

Sitter och bränner Erikas skivor och har nu betat mig igenom 10 st.
Snart åker vi förhoppningsvis till Mogge igen där Erika ska spela in en julskiva med olika covers. Det ska bli himla kul!
Vi ska bara försöka pricka in en helg som passar både oss och Mogge. Förhoppningsvis blir det snart iallafall.

Sen så ser jag fram emot en dag i stan med mina flickor :)




Här kommer några bilder från inspelningen hos Mogge i somras



Puss å Hej!

Tacos & Tårta, ja tack!

Ikväll vankas det tårta i massor. Först hos Bengt (mammas farfar) och sen hos min farfar. De fyller år på samma dag så den 7 Oktober är en väldigt trevlig dag :) Vi ska bli bjuden på tacos hos farmor och farfar oxå och det ska bli så himla gott.  Det ser jag verkligen fram emot. JAG ÄLSKAR TACOS! Och jag älskar min famor och farfar oxå så bättre kan det inte bli :)

Mormor & Morfar,
Farmor & Farfar
NI ÄR BÄST!!

Hipp Hipp Hurra
för Bengt och Farfar idá!! :)

(oj vad jag kan rimma)


Äntligen!

Äntligen har jag börjat med Erikas skivor som förhoppningsvis ska vara klara snart. Det tar ju ett tag att bränna båda bild och musik, men nu har jag snart betat mig igenom 4 skivor. Får jag  bara några dagar till på mig så ska det nog snart vara klart, men det är rätt så många skivor så jag får ligga i lite :) Jag tror iallafall att det kommer bli riktigt bra!
Det blir som jag sa i tidigare inlägg 4 låtar + en bonuslåt (sista låten i annan tonart)
1.Jag finns här (text, musik och inspelning av Mogge Eriksson)
2. Miss you (text, musik och inspelning av Mogge Eriksson)
3. Angel (Cover. Musik och inspelning av Mogge Eriksson)
4. Forever and a day (text, musik och inspelning av Mogge Eriksson)
5. Forever and a day (bonusspår) (text, musik och inspelning av Mogge Eriksson)

Förhoppningsvis ska det snart vara klart, men det kan nog dröja ett litet tag till.
Den som väntar på nåt gott! :)

Sängen kallar.
Puss å Hej!

Skönheten och Odjuret!

Erika vann generationsduellen  i Fredags! 

Hon gick till final tillsammans med Peo Wikström och stod senare som segrare. En match mellan skönheten och Odjuret som Lasse skämtsamt kallade det för :) Peo har för övrigt legat på p4 toppen i hela 6 veckor så Erika gjorde en strong insats. Åkte åter igen hem med ett diplom med juryns motivering och en pokal :)  Jag tror att hon har 6 pokaler nu om jag inte minns helt fel.

Hon fick även några erbjudanden om att medverka i olika julkonserter. Bla en i storkyrkan i Ö-sund. Jag är så glad för hennes skull :)

Det är mycket roligt att se fram emot :)
Förhoppningsvis kommer skivan att vara klar snart oxå. Den kommer att bestå av 1 cover och 3 låtar skrivna av  "Mogge"  i bandet "Live Elephant". De spelar för övrigt på Folkan i V-mina på lördag så åk dit och rocka loss :)


"Mogge" är Killen i mitten :)

Ha en bra dag!
Puss å Hej

Vem har sagt att man måste vara nyttig jämt?!

Fy tusiken va skönt med fredag!! Kortdag idag oxå, slutar kl 2 alla fredagar :) Nice!! Helgen blir en aning längre då och det är uppskattat. Som vanligt på fredagar så har vi avnjutit en god macka och kaffe. Nu ska jag snart bege mig ner till matsalen för att äta lite tårta :) Företaget bjuder. "Tackar och bugar"
Ikväll blir det god middag, mys med Jonah och sen Idol lite senare. Håller alla tummar och tår för underbara Alice, världens sötaste :)

Nu måste jag bära ner tårtorna och förbereda lite.
Ha en underbar helg.


Puss å Hej!

Stjärnskott mot 55+are

Har kommit hem från aerobicen för ett tag sen så nu sitter jag i soffan och inväntar varmvatten så jag kan duscha. Sen väntar killarnas sista kvalomgång i Idol så det kan man inte missa. Imorgon kör jag själv på jobbet för mamma, pappa och Erika åker till Ö-vik. Erika ska tävla igen. Men det är ingen vanlig tävling denna gång utan det är stjärnskott mot 55+are så det kan bli riktigt roligt. Erika ska alltså duellera mot en som är 55+ :)



Igår var vi och spanade in lilla prinsen Enzo och han var så söt så jag trodde att jag skulle smälta. Snacka om skönhet :) (Den som säger något annat kan ju dra dit pepparn växer!! ) En sån skulle man ha haft här hemma. Jag tänkte faktiskt låna han ett tag men så insåg jag att han kanske skulle bli lite elak när han inser att jag inte har nån mat :P hehe



Imorgon har jag och Jonah varit tillsammans i 4 år, LOVELY!!




Videoklipp

"The Greatest Love of All" - Whitney Houston


"Footprints in the sand" - Leona Lewis



(Lite dålig kvalitet på bild och ljud då det är inspelat med kameran)

Hallelujah I Just Love HER So!!