Puss på lilla hjärtat

Tänkte just sätta mig ner och betala några räkningen men så kom jag på att plånboken ligger i caddyn så jag får så snällt vänta tills Jonah kommer hem från jobbet. Det blir spagetti och köttfärssås idag så jag ska väl sätta igång och fixa det istället så att det är klart när han kommer hem. Han brukar vara hungrig som en varg på eftermiddagarna :) Efter matan ska jag nog försöka att få med mig latmasken på en liten promenad, jag behöver reka lite på ryggen känner jag. Sen så behöver jag lite friskluft oxå för just nu känns det som att jag inte kan andas. Bebisen trycka så fruktansvärt på lungorna numera så ibland känns det som att jag ska kvävas. Jag får hela tiden vrida och vända mig i olika positioner som underlättar andningen lite.

Näe, nu ska jag laga lite mat och invänta min älskade. När han kommer hem från jobbet numera så är det inte längre jag som får den första pussen, utan vårt lilla hjärta. Jag får så snällt inse att jag numera är nummer 2 ;)
BM besök

Igår var vi på koll hos barnmorskan igen och det är alltid lika mysigt. Bebisens hjärtljud låg på ca 144 slag/min den här gången och allt lät jättefint. Jag har haft jättebra värden genom hela graviditeten hittills så jag hoppas att det får fortsätta så de sista veckorna oxå.  Nu blir det tätare besök, varannan vecka istället för var tredje. I början på september skulle vi bli kallade till profylaxkurs, förlossningsinfo och dyligt så det ser jag framemot oxå.

Bilder från igår i vecka 31 (30+0)


Vi lever och mår
Fruktansvärt lite bloggande numera men jag har helt enkelt haft annat för mig under semestern. Efter att jag jobbat en vecka blev jag nu sjukskriven för min onda rygg som inte pallar att sitta på kontor hela dagarna. Dessutom så har jag inte fått sova på nätterna så nu går jag hemma och vilar upp mig lite. Jag är inne i vecka 30 nu (29+4) så tiden tickar.
Inte så länge kvar nu! :)