På jobbet

Det är nästintill folktomt här uppe på kontoret idag. Man skulle höra om någon tappade en knappnål. Vissa är borta, andra är sjuka och en resten byter av varandra i olika möten resten av dagen.



Mitt lilla krypin...



...och mammas


...och våran lilla myshörna

Kommentarer
Postat av: Vanja

Halloj ! Vad jobbar du med Sara? Nu blev jag lite nyfiken ;P

Postat av: sara

Jag jobbar på ett företag i Rossön som heter Mähler & Söner. Vi tillverkar maskiner för vägunderhållning såsom snöplogar, sopmaskiner mm. Så jag sitter på kontoret här och arbetar med telefonväxel/administration, jämsides med min mamma som är ekonomiansvarig.



Vad gör du nu för tiden?

Kram Sara

2009-02-18 @ 15:03:46
URL: http://legitimo.blogg.se/
Postat av: Ida

Ja vi funderar på att åka när skolan slutar till något varmt ställe och bara vara lediga innan jag börjar jobba, ska börja skriva c-uppsats så det kan nog vara skönt att bara åka iväg. Men vi har svårt att bestämma oss vars bara. Ena stunden är det Cypern och nästa Turkiet och ja du fattar:) Hoppas du klarar dig från magsjukan

2009-02-18 @ 15:20:25
Postat av: sara

♥IDA

Jag det finns så jäkla många fina ställen att åka till :) Men när är det skolan slutar då? Åker ni på vintern så är det ju absolut Kanarieöarna ni ska satsa på. Blir det till våren/sommaren så ska ni absolut åka till typ Grekland, Turiket, Cypern eller nåt sånt land. Kanarieöarna funkar ofs då oxå :) Lanzarote i Spanien tror jag är ett fint ställe oxå :)

2009-02-18 @ 15:25:35
URL: http://legitimo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback