Tiden går

Det har inte blivit något bloggande alls i sommar för det finns så otroligt mycket annat roligt att göra på dagarna. Jag och Jonah har varit på en liten semestertripp runt om i Sverige och vi har haft det toppen. Vi var borta ganska precis en vecka, men nu är vi hemma och njuter av vår sista semestervecka innan det är dax at ta tag i jobbet igen. Vädret har ju inte varit så bra i sommar får man väl säga och hela Juli har totalt regnat bort. Men tack vare allt detta regn så växer magen så det knakar. Lite sol på det här så blommar jag nog ut snart :)

Nu har vi passerat både vecka 26


....och vecka 27


På torsdag går jag in i vecka 28.

Om du bara visste vad vi längtar efter dig!

Vecka 25 (24+0)

Idag går jag in i vecka 25 och magen bara växer för varje dag som går. Jag kan inte gå förbi spegeln utan att titta lite extra på den, min stora fina mage. I tisdags var vi hos barnmorskan igen och allt såg bra ut som vanligt. Hjärtljuden låg på ca 143 denna gång men vi fick ta om det några gånger eftersom att vår lilla skatt inte behagade att ligga stilla. H*n gjorde några rejäla volter när hon började lyssna så det tjöt i hela apparaten :) Jag längtar så otroligt till oktober så jag vet inte hur jag ska få tiden att gå lite fortare. Jag vill ha min bebis nu! Jag är så lycklig så det bubblar i hela kroppen.

Vecka 24

Nu har jag gått in i vecka 24 och har snart avverkat 6 hela månader. Jag tycker att tiden går så himla snabbt, men jag klagar inte över det. Helst av allt så önskade jag att det var oktober redan nu. Men samtidigt skulle jag inte vilja gå miste om en enda dag som gravid. Det händer något nytt varje dag och det är så fantastisk. Jag förundras varje dag över vad som händer i med min kropp. Nu börjar h*n ge ifrån sig riktigt sparkar oxå som verkligen känns i hela magen och det är så mysigt. Vår alldeles egna lilla skatt!

Lite bilder från ikväll


Barn är livets gåva

Igårkväll var jag och Jonah barnvakt till Lea och Leo i Svanabyn medans Tony och Bettan var på bröllopssnack i Lavsjön. Inte länge kvar till den stora dagen nu :) Barnen tycker alltid att det är lika roligt när jag och Jonah kommer. Vi läste böcker, lekte tagen, sjöng, tittade på tv och åt välling innan det var dax att sova. Det sistnämnda var dock inte lika populärt.  Lea somnade snällt i sin egen säng efter att jag sjungt "bä bä vita lam" ungefär 30 gånger :) Leo somnade dock inte lika snällt. Han var arg som ett bi men somnade efter 5 min som en slagen hjälte :) Barn är underbara!


Lea och Leo på BB
Jag kan inte fatta att hon blir 3 år i september.

Mitt lilla barn

Jag vaggar dig ömt i min famn
mitt lilla lilla barn,
som kommit för att stanna.

Små lätta andetag
till rytmen av mitt hjärta,
din lilla hand i min.

Du doftar så ljuvligt
och ser på mig med dina stora ögon,
så långt bortom alla bekymmer
på denna jord.

Jag ska varsamt skydda dig
för varje steg du tar,
jag ska älska dig i evighet.

Du är min,
Jag är din,
för alltid!