Vilket underbart väder!
Det har verkligen varit underbart väder i helgen. Visst har det varit varmt och omöjligt att sova på nätterna men det har varit underbart på dagarna. Jag är en sann soldyrkare och skulle kunna ligga i solen hela dagarna. I söndags var vi ut på Risnäset en sväng oxå så jag passade på att ta mig mitt första dopp. Jonah som är en liten badkruka satt och tittade på :) Nu ser det dock ut som att det tänker komma regn vilken sekund som helst så jag hoppas att det kommer en rejäl skur under natten som sedan återgår till varmt och fint väder igen. Hoppas kan man ju alltid göra :)

Min växande mage


Från i Torsdags när jag gick in i vecka 23 (22+0)


På Kilwamma
i fredags kväll


Det sparkar som tusan i magen nu och det märks verkligen att bebisen blivit betydligt större. Än finns det väl gott om plats där inne men det känns redan en jäkla skillnad om man jämför med några veckor tillbaka. Nu hoppar hela magen när bebisen sparkar och det är så mysigt att bara ligga och förundras över att det växer ett litet liv inom mig. Jag kan inte fatta att om ungefär 4 månader är vi tre. Gud så jag längtar till den dagen!

Erika - Moving onErika gästar "Popkorn 2009"  i Östersund på Expo Norr.
"Popkorn" är en talangtävling arrangerad av Lingman & Co.
Denna gång var hon dock inte med och tävlade,
utan var istället inbjuden som gästartist.


Tio små fingrar

Tio små fingrar
och tio små tår
Ett tickande hjärta
och fjunigt hår

J
ag kan känna dina sparkar
och höra ditt hjärta ticka
Men vem är du lilla vän
är du en pojke eller flicka?

Du vet ej vad som väntar dig
i denna stora värld
Men jag lovar att jag för alltid
ska skydda dig på din färd

Du betyder allt för mig
och jag drömmer om dig dag som natt
Jag älskar dig så oändligt
min underbara skatt

Tio små fingrar
och tio små tår
Ett tickande hjärta
Tänk, snart är du vår!Lite nya magbiler från midsommarhelgen


Vecka 22 (21+2)
Midsommardagen


21+2

Jag älskar sommaren

Det är tragiskt att man måste jobba när det är så otroligt härligt väder ute. Det verkar ska hålla i sig resten av nästa vecka oxå. Regnet kommer väl lagomt till vecka 28 när vi går på semester. Jag skulle inte bli förvånad. Tänk om vi ändå kunde få en riktig kanonsommar.

Annars är allt bara bra och midsommarhelgen på Tjusjön var toppen.
Magen växer och bebisen sparkar allt mer för varje dag som går.
Just nu befinner jag mig i vecka 23 (22+0) 
Livet är faktastiskt!


Lördag

Imorse tog vi en lunch med mamma, pappa och Erika på Görans och efter det åkte vi en sväng till Hoting på marknaden. Det kryllade verkligen av Doroteafolk där. Vi köpte oss ett twinnermunstycke till dammsugaren och lite varma chips innan vi åkte vidare för att kika på Ivar´s nya bilmuseum. Vilka flådiga bilar det finns där alltså! Trots att det var rena rånet att gå in så var det ganska kul att titta runt där. Nu ska vi nog snart bege oss ner till mamma och pappa för där vankas det grillat ikväll och det tackar man inte nej till. Ronny och Pernilla kommer oxå så det blir nog en trevlig kväll. Dock verkar det som att det tänker dra in lite regn för luften är alldeles tung och kvav. Imorgon skulle det ju komma 35 mm, det är inte nådigt! Jag hoppas att vädergudarna slår om till veckan för midsommarhelgen vill vi ha solig och fin.


Du gör mig så lycklig!

Vilken lycka!

Jag skrev ju igårkväll att Jonah ännu inte har fått känns bebisen sparka, men när vi hade gått och lagt oss igår så fick han sig sin första kick. Gissa vem som sken upp som en sol, stolt som en tupp?!  Vilken otrolig lycka! Äntligen kan han oxå känna vårt barn sparka och vi kan uppleva graviditeten på ett helt nytt sätt tillsammans. Det finns inget mer underbart än detta!

Halvtid! 20+0

Det känns inte som att det var så länge sedan som jag väckte Jonah på morgonen och berättade att han skulle bli pappa. Jag minns hur spännande och nytt allting var och hur svårt det var att förstå att det verkligen var sant. Den lycka som jag kände den morgonen går inte att beskriva med ord, den måste upplevas. Helt plötsligt har det gått halva graviditeten och vi kommer bara närmade oktober för varje dag som går. Nu slår bebisen volter i magen ibland och ibland "skvätter jag med" för att det kommer så plötsligt :) Det är helt fantastiskt! Jonah väntar tålmodigt på att han oxå ska kunna känna. Det dröjer nog inte länge skulle jag tro. Jag själv har känt det utanpå magen men det är nog lättare för mig eftersom att det är mig h*n knuffar på :) Däremot pratar Jonah hemligheter med bebisen som jag inte får veta, jag undrar vad han försöker att lura i vår lilla skatt :)Vecka 20 (19+4)
Vecka 21 (20+0)

Lite vardagslyx det gillar vi

Igår kväll hade jag så jäkla onda/besvärliga foglossningar på vänster sida så jag visste inte vars jag skulle ta vägen. Jag hade ingen ro i kroppen och kunde inte sitta stilla. Jonah föreslog att jag skulle ta mig ett varm bad så kanske det skulle bli bättre. Det lät ju himla skönt så jag tappade upp ett bad och då kom Jonah in med en skål med chips till mig. Där låg jag och myste för mig själv i badkaret med en chipsskål på magen :) Det kallar jag vardagslyx och sånt tackar man inte nej till. Dock blev det inge bättre så när jag hade mumsat i mig chipsen kröp jag ner i sängen och somnade gott efter ett tag. Jag tror inte ens att jag märkte när Jonah la sig, då hade jag redan fallit in i min skönhetssömn :)


Lite blandade bilder från Maj


Min vackra systerMin underbara mamma och pappa


Min älskade och jagTre helt okända raser


Besök hos barnmorskan

Imorse var vi hos barnmorskan på koll igen och allt var jättebra. Trodde att vågen skulle peka några kilon uppåt denna gång men jag hade samma vikt som sist. Det kommer väl dubbelt till nästa besök istället :) Lilla trollhjärtat slog med snabba och tydliga slag. Det låg på ända uppemot 156 slag men varrierade lite fram och tillbaka, allt mellan 150-156 och t.o.m. ner till 148 en omgång :) En livlig liten krabat med andra ord. Igår på fikarasten gav h*n mig en tydlig liten kick precis vid naveln, vilken mysig känsla.

1 Juni

Vilken otrolig sommarvärme det har varit i helgen, så jäkla underbart! Jag hoppas verkligen att sommaren har kommit för att stanna nu. Det får gärna regna på nätterna och vara varmt och fint på dagarna, då mår naturen som bäst. Jag hoppas innerligt att buskarna som jag planterat på gården blommar redan i sommar, då kommer det att dofta fantasktiskt gott. Jag har tagit en häggplanta av mamma oxå som jag inte riktigt vet vars jag ska placera än. Finns det verkligen något som doftar mer sommar är hägg och syren?!

Nu ska jag ut och vattna på mina buskar så att de blir glada och växer sig stora :)


Leo, Lea, Sanna, Jag & Jonah


Jag och våran lilla skatt