Kärlek

Ikväll har Linn varit här och vi har pratat av oss en massa och ätit lite kladdkaka med glass. Självklart fick hon sig en glimt av vårt lilla troll. Jag är så fruktansvärt tacksam över att ha så underbara vänner. Även om jag inte har så många som står mig "jätte nära" så är det så otroligt skönt att de finns. Jag bokstavligt talat ÄLSKAR mina vänner. Vad skulle jag göra utan er?!


Nu kom Jonah precis hem från mamma och pappa så nu ska jag krypa ner i soffan och mysa lite. Slappna av och känna efter om bebisen vill göra sig till känna ikväll :) Det är oftast på kvällen innan jag somnar som h*n ger mig en liten kick, kanske för att säga godnatt.



 


Tävla hos älskade hjärtegryn

Jag är med och tävlar om dessa små söta byxor hos Älskade Hjärtegryn
Visst är de för underbart söta?
[DSCN6388[1].JPG]

Passa på du oxå,
tävlingen avslutas den 7 Juni

Ultraljud

Vilken otrolig upplevelse vi hade igår. Det går inte beskriva med ord hur det kändes att se sitt lilla troll ligga där inne och sprattla runt. H*n var så otroligt söt och vi fick så fina bilder med oss hem som jag inte kan slita min blick ifrån. Det var en minst sagt rörlig liten krabat som fick mitt hjärta att smälta totalt. Jag har nog aldrig känt en sån otrolig lycka och tårarna gick verkligen inte att hålla tillbaka. Jonah tyckte att h*n hade min näsa :P hehe.. Det var en frisk ock kry liten bebis iallafall och jag är så glad över att allt såg bra ut. Nu kan jag dra en lättande suck och bara njuta. Det är helt fantasktiskt!

Imorgon är en stor dag

Det har varit helt underbart att få vara långledig och vi har tagit vara på dagarna väl. Åkte en sväng till Åsele på Genbäcks i fredags och inhandlade lite blommor och buskar som vi planterade. Jag hoppas på att de ska växa sig stora och fina nu de kommande åren och dofta gott under sommaren.

 Imorgon är det dax för ultraljud och det ska bli så himla spännande. Men jag måste medge att jag har svårt för att inte oroa mig. Ni vet det där "tänk om"..... Men det ska hur som helst bli himla spännande och jag hoppas på att få med mig fina bilder hem som jag kan titta på om dagarna och drömma mig bort :)

Nu ska vi se buskisen som börjar på 4:an, det kan man bara inte missa! :)




Vecka 17 (16+3)

Långhelg

Både jag och Jonah är lediga torsdag och fredag så det blir en massa mys i flera dagar nu. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men en sväng till V-mina till svämor och svärfar blir det iallafall. Sen så ska vi ta en sväng till Åsele på Genbäcks och köpa lite blommor/buskar att plantera. Fixa iordning i jordgubbslandet ska jag hinna göra oxå. Det finns rätt så mycket att göra när jag väl tänker efter lite. Jag känner dock bara för att göra roliga saker i helgen :)

Nu ska jag göra ett sista ryck, sen är det helg.

Vårat lilla troll


På sin första resa till Cypern

Tillbaka till vardagen

Vi har verkligen haft det underbart på Cypern, men en vecka går alldeles för fort. Nu är man tillbaka i vardagen igen. Jag hade mer än gärna stannat en vecka till. Vädret har verkligen varit toppen, med 30-34 grader i skuggan varje dag och inte ett moln. Det har varit superskönt och jag har verkligen inget att klaga på, en riktigt toppensemester har det varit. Visst har man fått fin färg, men så fort man kliver av flyget i Sverige så tycker jag att allt försvinner lika snabbt igen. Tur att sommaren närmar sig med stormsteg. Jag ska uppdatera med lite bilder så fort jag fört över dem till datorn.

Jag har hur mycket som helst att göra på jobbet nu när det ligger hen hel veckas arbete på bordet och väntar. Nu ska jag gå på fika och sen är det bäst att ta tag i saken igen så att man hinner ikapp nångång. Jobba jobba jobba!!

En liten snabb uppdatering

Det ar sa jakla underbart har pa Cypern, hur varmt och skont som helst. Det ar tur vi har poolen och havet som svalkar gott om dagarna annars hade vi nog brunnit upp :) Nae, det ar verklgen underbart har. Jag alskar Cypern!! Pa fredag bar det av hemover igen vilket kanns trist. Tva veckor skulle sitta fint :) Men det ska bli skont att komma hem till Jonah igen for han saknas har.

Nu vet ni iallafall att jag och Junior har det super, det kan inte bli battre.
Jag hoppas att ni har kunnat lasa alla dessa konstiga meningar utan a a o, ja ni fattar :)
Ha det sa bra mina vanner!!


Jag alskar dig Jonah :)


Idag börjar vår resa

Imorgon ligger jag på playan mina vänner, det låter väl inte helt fel va?! :) Det ska bli så himla skönt att bara få varva ner lite och sola och bada hela dagarna. Äta goda middagar i solnedgången och ost och kex på balkongen inpå småtimmarna. ÅÅh så underbart!! Hade plånboken tillåtit så hade jag åkt utomland flera gånger om året och gärna i 2 veckor. Jag är en soldyrkare uti fingertopparna, så där lever jag och min älskade på två helt olika plan :) hehe
Jag kommer att sakna Jonah som tusan nu när jag är borta. Men när jag kommer hem så är det inte länge tills vi får se vår lilla bebis för första gången, underbart! Imorgon kl 06.45 går flyget från Arlanda. Mina planer är att vara brun och fin när jag kommer hem så jag hoppas att vädergudarna är på vår sida :) Vi ses om en vecka!

Puss å Hej!

Nu är det nära

Bara två dagar kvar nu tills vi ligger på playan. Imorgon efter jobbet åker vi och det ska bli så himla skönt. Vädret är verkligen toppen där nere nu så det kan inte bli bättre. Jag håller bara tummarna för att det fina vädret håller i sig hela veckan vi är där. Förra året  åkte vi den 25 april och hade verkligen toppenväder så jag tror inte att det blir sämre i år, snarare bättre kanske och ytterligare lite varmare. Vi håller våra tummar!! :) Cypern har ju trots allt 340 soldagar per år och det är inte illa pinkat :)  Det ska hur som helst bli helt underbart och jag hoppas att de här två dagarna går snabbt så vi får åka nångång.  Enda nackdelen är att jag kommer sakna Jonah, jag gillar inte att vara utan honom och speciellt inte nu. Jag vill att han ska vara med varje sekund :)


Tyvärr så blir det ju ingen "Crazy Ufo"  eller några andra roliga
åkturer för mig i år. Det är lite synd, men å andra sidan så bär jag
ju på ett litet mirakel vilket slår allt på denna jord.

Söndag

Det har varit en lugn och skön helg, så härligt med lite extra ledighet. I lördags var vi till Umeå och shoppade lite nya sommarkläder. Det behövdes verkligen med tanke på att jag inte kan ha så mycket av mina vanligt kläder längre. Nu blev det mest bara mammakläder :) Nu är jag iallafall "fit for fight" inför Cypern på Fredag. Fy fasen så härligt det ska bli!
Jag har packat det mesta idag eftersom att jag kommer ha lite dåligt med tid i veckan. Det är bara lite småsaker som ska handlas och packas ner nu, sen är allt klart.

Mamma ringde för ett tag sen och bjöd på grillat så vi ska väl göra oss klara och bege oss ner dit snart.




Jag längtar till sommar och semester