Storken har varit på besök

Den 12 November 07.01 anlände den vackraste flicka mitt öga har skådat, 4195 gram och 52 cm lång.

Tack för alla fina gratulationer!


+ 11 dagar

För att göra er lite besvikna så kan jag meddela att vi fortfarande är hemma. Jag sa till Jonah tidigare idag att det säker är många som tror att vi fått åka in bara för att jag inte bloggat idag, men så är tyvärr inte fallet :) Så inte fick vi fira farsdag heller som vi hade trott. Lite tråkigt, men inte så mycket att göra åt. Har firat Jonahs pappa iallafall så nu ska vi snart ner och fira min pappa oxå och käka lite tårta. Imorgon åker vi ju till Lycksele för bedömning om igångsättning så jag hoppas verkligen att det nu inte är så många dagar kvar tills vi har vårat lilla troll. Jag håller på att bli galen av all denna väntan och det börjar bli svårt att hålla humöret på topp alla gånger. Jag hade aldrig i mitt liv kunnat ana att jag skulle få gå så många dagar över tiden, men bebisen verkar helt enkelt inte vilja komma ut. Det ska bli spännande att höra vad de har att säga imorgon efter bedömningen. Helst av allt hoppas jag på att vi slipper åka hem, men sån tur har vi nog inte.


+ 10 dagar

... Och fortfarande ingen bebis! Men vad gör man, det är bara att vänta...

Vaccineringen igår gick jättebra, ett litet stick som knappt kändes. Inte har jag blivit dålig heller, än iallafall :) Jag hade ganska ont i armen inatt men annars så mår jag som vanligt, så jag hoppas att det håller i sig. Det känns bra att ha vaccinerat sig iallafall. Nu behöver jag inte vara rädd för att få grissjukan :)


+ 9 dagar

Det är lite kyligt här hemma idag så jag har gjort upp en eld och för hoppningsvis får jag lite värme snart. Har slängt in en klädtvätt oxå så jag får nog ta och hänga upp den. Sen ska jag göra mig i ordning och åka ner och möta Jonah på sjukan kl ett. Vi ska vaccinera oss mot svininfluensan idag och det gör mig lite nervös. Jag är lite rädd för att jag ska bli dålig nu när det snart är dax för förlossning, men jag hoppas att det ska gå bra. Sen vet jag inte om jag gör rätt överhuvud taget när det gäller vaccinet, men alla jag pratat med rekommenderar att man ska ta det. Både jag och Jonah hör till riskgrupperna, men egentligen gör vi det för bebisens skull som inte kan få någon vaccination.

Måste gå och kolla panna nu. Kanske slänger in en bild lite senare idag.BF + 1 vecka


+ 8 dagar

Jonah har nyss varit hemma på lunch, men har nu åkt tillbaka på jobbet igen. Vi låg och kramades jättelänge imorse innan han åkte på jobbet och det var så mysigt. Tänk, snart är vi tre som kan ligga och mysa på morgonen, bara bebisen vill komma ut nångång. På måndag har vi tid i Lycksele igen för bedömning om igångsättning och jag hoppas av hela mitt hjärta att det har satt igång innan dess. Jag vill inget hellre än att kroppen ska få sköta det här själv, det är det allra bästa. Men har det inte hänt något innan dess så finns det tyvärr inga andra alternativ, ut måste den ju på ett eller annat sätt.

Nu ska jag ut i garaget och lacka några plankor och sedan tänkte jag ge mig ut på en liten promenad. Allt för att det ska börja hända något. Vi vill ju så gärna ha våran älskling innan farsdag på söndag :)

+ 7 dagar

Ja, en vecka över tiden idag och fortfarande inga tecken på att bebisen är på G. Jag har tid nere hos Aina idag kl 15 och jag kan garantera att det ser likadant ut som förra veckan. Nu vill jag verkligen inte gå en dag till här hemma. Att gå över tiden är betydligt mer påfrestande och frustrerande än jag hade kunnat ana.

+ 6 dagar

Jag börjar tro att jag är skendräktig eller möjligtvis en elefant, som bär sina bebisar i 22 månader. Suck! Jag fattar inte varför du inte vill komma ut lilla vän. Tycker du inte att det är fruktansvärt trångt där inne nu? Det känns åtminstone väldigt trångt när du rör på dig och jag tycker att det borde börja bli lite obekvämt där inne. Vi som hade hoppats så mycket på att få fira farsdag på söndag, så snälla älskade vän se till att komma ut innan dess.


+ 5 dagar

Idag har jag inget vettigt att komma med. Ännu en ny vecka, utan bebis, med LÅÅÅÅÅNGA ensamma dagar. Jag är så jävla less på att gå hemma nu!

Men en sak som är säker är att det var underbart att få krama och pussa på Erika igårkväll. Snacka om glädjetårar! Det är väl ungefär det enda positiva jag har att komma med...


+ 4 dagar

....och fortfarande ingen bebis. Jag pratade med Erika imorse och hon sa helt övertygat att "det är moster h*n har väntat på", så bara Erika kommer hem nu så kanske vi får åka iväg :) Det ska bli helt underbart att få pussa och krama på henne ikväll. Frågan är om jag någonsin kommer att släppa iväg henne igen :P

Igår blev vi bjudna på en underbart god middag hos farmor och farfar på Stenbacka och det var så mysigt. De är underbara! Resten av kvällen spenderade vi i soffan med chips och choklad och bara hade det gott :) Man måste ju ladda upp ordentligt med energi nu så att man orkar med förlossningen när den sätter igång :) hehe


♥ Sist av allt så vill jag bara säga ett stort tack till alla som har stöttat Erika under hennes fantastiska Idolresa. Det har betytt så otroligt mycket för henne. Alla era fina ord och känslan av att ni tror på henne gör att hon går stark ur den här tävlingen med kämparglöden kvar. Hon kommer aldrig att ge upp och det är tack vare er! ♥