Jag tycker bara att det är så orättvist!
I mina ögon var det inte Erikas tur att lämna Idol igår och det gjorde så ont i hjärtat att se henne så besviken. Det har blivit mycket tårar inatt och på morgonen. Det fanns ABSOLUT de som borde ha åkt ut före henne och som gjorde katastrofalt dåligt ifrån sig igår, men som inte ens behövde hänga löst. Det gör mig både arg och besviken på den här tävlingen. Men livet är inte rättvist alla gånger och Erika går stark ur den här tävlingen. Hon har gjort det så fruktansvärt bra och jag är så stolt över henne. Jag tror att det här bara är början på hennes karriär och i mina ögon är hon den största Idolen av alla. Hon kommer att gå långt, tro mig! Det här säger jag inte bara för att hon är min lillasyster utan för att det lyser stjärna över henne och hon har visat att hon är en riktig kämpe!

Jag älskar dig!


+ 2 dagar

Vi blev inte kvar i Lycksele utan är fortfarande hemma, utan bebis. De skattade vikten till ca 4200 g igår (17% +) så nu är det bara att vänta på att den lilla rackarungen vill komma ut nångång. Barnmorskan sa att det var en riktigt stor och fin bebis iallafall :) Tyvärr så sätter de inte igång en förlossning med stora barn för då är värkarna A och O och man vill att det ska komma igång av sig själv. En igångsättning kan ta så mycket längre tid och värkarna kanske inte blir lika kraftiga. Allt känns fortfarande som vanligt iallafall utan några speciella känningar, men när det väl sätter igång kan det gå snabbt :) Det känns så skönt att det är helg iallafall så att jag får ha Jonah hemma, då blir inte dagarna lika långa. Det är inte kul att gå på övertid!


+ 1 dag

Jag trodde inte att övertid existerade i min värld, men det är väl bara att acceptera att det faktiskt gör det. Bebisen har bestämt sig för att inte titta ut ännu och jag har ingenting att säga till om. Det är bara att le och vara glad. Tids nog kommer den och det kommer att vara den lyckligaste stunden i våra liv. Det ska bli spännande att se hur stor bebisen är idag och vad barnmorskorna säger. Jag tar med mig BB-väskan i beredskap för man vet aldrig ;)

Dagen D, men ingen bebis!

Har nyss varit nere hos barnmorskan på koll och allt såg bra ut idag oxå. Ska få åka till Lycksele imorgon på CTG och Ultraljud för att se hur stor bebisen har hunnit bli sedan sist. De trodde ju på senaste ultraljudet att bebisen skulle väga någonstans mellan 4000-4500 efter fullgången tid, så det känns skönt att få åka och kolla upp hur stor den är. Inte vill man gå allt för länge över tiden med en stor bebis, den ska ju ut oxå :)

Idag fyller min kära vän Anna-Sara år så ett stor grattis till henne!! Min mormor fyller även år idag så ikväll blir det tårta och smörgåstårta i stora lass. Det är väl enda fördelen jag ser med att gå hemma fortfarande för hennes smörgåstårta går inte av för hackor :)


1 dag

Fortfarande händer det ingenting och jag har inga speciella känningar heller. Jag börjar fundera över hur länge jag kommer att måsta gå över tiden. Just nu känns det som en evighet för jag är så less på att vänta. Imorgon är det alltså den stora dagen enligt UL. Själv hade jag räknat ut den 31 som födelsedatum så vi får väl se hur länge bebisen tänker stanna i magen.

2 st som jag längtar otroligt mycket efter just nu är Lillasyster och bebis(Bilderna är lånade av underbara
Petra)


2 dagar

Den som väntar på nåt gott, väntar aldrig för länge, sägs det..... Jag vet inte riktigt om jag håller med om det nu ;) Det enda vi gör är att vänta och vänta. Men bebisen verkar ha det gott där inne så den kommer väl ut när den känner sig redo antar jag. Det skulle vara så skönt om den kom nu i dagarna så jag slipper gå över tiden, jag orkar verkligen inte det och vill ha min bebis nu. Jag tror att jag ska slå på en partyskiva och rocka loss lite idag så kanske den kommer :)


Jonahs fina konstverk
"Hej kompis!"


3 dagar

Eftersom att jag inte har några roliga bebisnyheter att komma med idag heller så bjuder jag på ett roligt klipp på Rabih och Erika iklädda kanin- och hunddräkt :) Så jäkla roligt!!

....åsså bjussar jag på en liten bild på mig för att övertyga er om att jag faktiskt är hemma. Fortfarande gravid, tjock och klumpig, men otroligt förväntansfull :)


4 dagar

Jag vill börja med att tacka alla underbara människor som röstade på Erika igår. Det kanske inte var hennes bästa framträdande i Idol och alla toner kanske inte riktigt satt där de skulle, men hon var i mina ögon strålande. Både otroligt vacker och självsäker och för mig gick det rakt in i hjärtat.
Så tack än en gång till alla som röstade henne vidare i tävlingen.


Och från det ena till det andra så går jag tyvärr fortfarande hemma och lunkar på. Inga känningar alls just nu förutom lite molvärk som vanligt, så jag går bara och väntar på att de ska bli kraftigare och regelbundna. Sammandragningar har jag gott om oxå men inte verkar bebisen vilja komma för det. Det känns iallafall att kroppen börjar göra sig förberedd och det är ju positivt. Då vet vi att vi är påväg åt rätt håll iallafall! :)


5 dagar och rocktema i Idol


Shit vad jag skrattade åt det här klippet! :)

Ikväll sjunger Erika rockballaden "here Without you",
och enligt aftonbladet så är hon "HET" denna vecka oxå. Me like!Nu ska jag och Jonah snart ner till barnmorskan, förhoppningsvis på sista kollen för denna gång.
I helgen kan du väl komma lilla vän?!


6 dagar

Fy vad dagarna är långa nu på slutet. Man bara väntar och väntar hela tiden på att något ska hända. Inatt trodde jag nästan att det var dax ett tag, men jag lyckades somna om och det visade sig senare att det var falskt alarm. suck! Det känns så skönt att helgen närmar sig så att jag får ha Jonah hemma med mig på dagarna. Det är så mycket roligare då och dagarna går snabbare. Nu lunkar jag mest bara på fram och tillbaka hela tiden utan att det händer nåt roligt :) Fredag imorgon innebär ju även en ny fredagsfinal i Idol. Det är rocktema denna vecka och Erika kommer att köra en rockballad för att varriera sig lite. Det blir "here without you" med 3 Doors Down. Jag tror att det kommer bli toppenbra!


Vecka 40 (39+0)


7 dagar

Nu jäklar är det nedräkning. Exakt en vecka till BF idag och nu känns det härligt nära. Jag ser fram emot förlossningen med lite skräckblandad förtjusning. Visst är man lite nervös eftersom att det är något helt nytt som kroppen kommer att utsättas för, men mest av allt så känner jag mig peppad och lyrisk. Jag känner mig rätt trygg i mig själv. Alla andra klarar ju av det så varför skulle inte jag göra det :) Jag behöver ju bara kämpa mig igenom det sista så har vi vår lilla älskling hos oss och det är ju helt underbart. Det bästa vore ju om vi fick åka in i natt eller imorgon och att allt vore klart tills på fredag, så att junior kan vara med och hejja fram moster :) Men vi får väl se! Jag har en känsla av att bebisen har helt andra planer :)8 dagarNu får du ta och komma snart lilla bebis för nu börjar mammas bristningar göra sig till känns och det gillar vi inte. Men å andra sidan tycker jag att jag har klarat mig väldigt bra med tanke på denna kula :)


Varning för explosion!!BOOOOM!!


Erika Selin - Beat it


Fortfarande hemma

Det var någon som spekulerade i om jag kanske fått åka in när jag inte uppdaterat, men så är inte fallet. Jag är fortfarande hemma, tyvärr!

Angående Erikas framträdande igår så rockade hon!! Fy fasen vad bra hon var! Jag är lika stolt som alltid :) När jag sitter hemma i soffan kan jag inte riktigt fatta att det är min syster som står där på scen och glänser ikapp med de andra :) Helt otroligt!


Gissningslek

Det pågår nu en gissningslek här i bloggen som Gina dragit igång. Superkul! Sätt igång och gissa så mycket ni bara kan. Måste väl kanske avslöja att jag har BF den 28 Oktober så att alla vet det.

Det är fritt fram att gissa,
Så vad tror ni mina vänner?

Kön :
Datum :
tid:
vikt:
läng:
huvud:
Det närmar sig!

Idag är det exakt 2 veckor kvar till BF och vi håller på att längta ihjäl oss här hemma. Allt är klart nu och vi bara väntar och väntar på att det ska komma en liten bebis till oss snart. Det kan ju verkligen ske vilken dag som helst nu och det är så himla spännande. Jag har mer förvärkar nu än tidigare och ständiga sammandragningar där magen blir som en kanonkula nära att explodera :) Magen har även fått en helt annan form och har börjat sjunka rejält så kanske, med lite tur, så kommer det en bebis snart :) Jag tycker att det har gått relativt fort den tid som jag har gått hemma sjukskriven, men jag kan meddela er att nu är dagarna OÄNDLIGA och jag vill bara att förlossningen ska sätta igång. Jag är så jäkla nyfiken på vem jag burit på i snart nio månader, men jag är övertygad om att vi kommer att komma bra överrens :) Kan du inte bara komma nu vår älskade lilla trollunge!?!


I miss you darling!

Jag saknar Erika jättemycket nu när hon är borta, fast samtidigt vill jag ju inte att hon ska komma hem heller, Inte än iallafall. Det är lite splittrade känslor. Vi är ju vana att ses varje dag annars, men att pratas vid varje dag får duga sålänge :) Hon lever verkligen i en dröm just nu och jag tror inte ens att vi kan ana hur fantasktiskt roligt hon har det. Jag tror inte att hon skulle byta bort det mot något annat. Hon gör det så fruktansvärt bra och jag är så stolt över henne. När hon ringer och berättar om allt roligt som händer så hör jag en lycka i hennes röst som jag aldrig hört förut. Hon är den mest fantasktiska människa jag känner, som dessutom kommer att bli världens bästa moster inom en snar framtid :)Det finns ingen som jag har så roligt med, som med dig
Det finns ingen som jag skrattar så mycket med, som med dig
Det finns ingen människa som gör mig så glad som du gör
Du är bäst i världen och jag älskar dig!


Erika Selin - About you now


Det tar sig! 
 
 ....Men nu får du ta och komma. Mamma och pappa väntar som galningar! :)


099-41404 eller smsa Erika till 72400Sugababes - About you now


Erika Selin - Show me heaven


Du är välkommen nu lilla vän

Vi väntar och väntar.....


Erika Selin - Idol 2009

Ikväll gäller det igen och nu är det dax för kvalfinal. 8 st är redan klara men så ska juryn även välja in sina 4 wildcards. Av dessa 12 kommer 11 st att vara klara för Idol efter programmets slut, så det är alltså en person som ska röstas ut ikväll. Erika kommer att sjunga "Show me heaven" och självklart ska vi rösta som bara den för att hon ska gå vidare. Levererar hon på samma sätt som i tisdags så är det inga problem, men alla våra röster betyder så mycket för henne. Det är vi som ska stödja henne och rösta henne vidare. konkurrensen är hård, men jag tror på att hon fixar det här. Visst vill vi se henne i fredagsfinalerna?!


Jag älskar dig!


Bebismånaden är här!

Aldrig tidigare har jag väl längtat efter Oktober månad som jag gjort nu. Oktober har snarare varit en ovesäntlig månad för mig. Grå, trist och kall. Men just i år och resten av mitt liv kommer det att vara en mycket betydelsefull månad (om jag nu inte går över tiden, vilket jag inte planerar) som jag absolut inte längre förknippar som grå och kall. Ett tag funderade jag på om oktober verkligen skulle infinna sig nångång, men nu är vi där och om några enstaka veckor har vi en ny liten krabat i vårt liv. Det är så fantastiskt att jag knappt vågar tro att det är sant. Men varje gång lilltrollet sparkar så blir jag påmind om sanningen. Snart är vi inte längre bara två, utan tre!