Erika Selin - Bless the broken road


Erika vidare!

Stort tack till alla som röstade på Erika ikväll och tog henne vidare till fredagsfinalen! Jag pratade med henne för ett litet tag sedan och hon var så lycklig och kunde knappt förstå att det var sant. Jag vet inte hur jag ska kunna sova nu när jag är så uppspelt, men får väl göra ett försök.Tack än en gång till alla er som röstade!!


Rösta på Erika i Idol 2009 ikväll!

Erika Selin

Låt: Bless the Broken Road av Rascal Flatts
För att rösta ring 09941405 eller smsa Erika till 72400

 

 Se kvällens startfält här

 

 


Ikväll gäller det!

Oj oj oj, nu närmar det sig med stormsteg och mitt blodtryck lär väl skjuta i taket idag hos barnmorskan. Jag vet inte hur jag ska kunna koncentrera mig på något annat idag än Erika. Hon är redan på plats i studion för uppvärmning och rep av låten. Sen väntar styling och smink så det är en fullspäckad dag. Erika ringde under pausen på Idol igår så då fck jag info om hennes styling och jag kan lova er att hon kommer att vara fantastiskt snygg ikväll :) Ikväll går hon ut som sista tävlande och jag tror att det är jäkligt bra för hennes del. Visst kommer hon att hinna bli lite extra nervös men det är absolut ingen nackdel att vara sist ut, tro mig! Men det räcker inte att vi bara håller tummarna, vi måste rösta rösta rösta!!


Första snön och idolnerver

Det snöade som tusan här för ett tag sedan och det såg så otroligt mysigt ut. Det blev alldeles vitt och fint ute, men det är ju förståss redan borta. Det är en himla mysig tid framöver nu med bebis och allt. Fy fasen vad jag längtar. Det är så himla mycket att längta efter och se framemot nu. Pratade nyss med Erika som var i Idolstudion och skulle snart prova sin outfit inför imorgon. Ni glömmer väl inte att rösta på henne? Det känns som att jag kommer att föda vilken sekund som helst, så nervös är jag :) Det ska bli så spännande imorgon. Jag kommer inte att kunna sova en blund inatt. Önskar så att jag kunde åka med ner till Stockholm med mamma och pappa imorgon men att vara hemifrån utan Jonah en hel vecka nu i dessa "väntans tider" känns inte bra. Erika vet att hon har mitt fulla stöd iallafall och vi kommer att sitta här hemma med telefonerna i högsta hugg :)

Gå med i hennes fansite på facebook

Då har vi skickat iväg vår Idol

Ungefär ganska precis NU, lyfter Erikas plan mot Stockholm och Idol. Idag börjar hennes stora resa som hon har drömt om så länge. Tänk, nu är det verklighet och på tisdag får vi se henne live och rösta våra telefoner sönder och samman. Jag är säker på att hon kommer att göra det så himla bra och jag tvivlar inte en sekund på henne. Bara ni inte glömmer att rösta för det är det viktigaste av allt. Hon behöver verkligen alla röster hon kan få nu på tisdag.

Igårkväll hade vi en mysig middag hemma med förätt, huvudrätt och tårta såklart. En present blev det oxå som vi hoppas ska bringa henne lycka under hennes tid i Idol. Det blev otroligt känslosamt att säga hejdå igår innan jag och Jonah åkte hem och jag trodde aldrig att tårarna skulle stanna upp. Jag har aldrig varit utan Erika nån längre tid och det är är första gången hon åker iväg och ska klara sig helt själv. Jag tvivlar inte på henne på något sätt men det känns bara så konstigt att hon inte kommer att vara hemma. Samtidigt har jag aldrig varit så glad att hon ska åka bort nångång som nu så det är lite blandade känslor. Idag känns det mycket bättre och det enda jag känner är lycka lycka lycka. Tänk vilken fantastisk resa hon kommer att få uppleva och som hon kommer att minnas i resten av sitt liv. MEN vi får inte glömma att det är VÅRA röster som ska ta henne vidare på Idolresan. Att rösta som galningar på tisdag och sprida det vidare till så många som möjligt är det viktigaste av allt!


Erika vidare i Idol 2009!

Det går inte beskriva vilken otrolig lycka jag känner och hur fruktansvärt stolt jag är över Erika. Det finns inte ord för det! Jag kan inte fatta att hon verkligen är vidare och att hon på tisdag tävlar i direktsändning i Idol. Jag ska rösta tills fingrarna blöder och jag hoppas att ni förstår hur otroligt viktigt detta är för henne och att hon även behöver alla ERA röster. Ni får skippa lördagsgodiset imorgon och spara slantarna till att rösta på Erika på tisdag :) Jag kan inte ens föreställa mig vilken drömvärld hon lever i just nu och jag är så lycklig för hennes skull. Jag önskar så att jag kunde åka med mamma och pappa ner till Stockholm under kvalveckan, men jag vågar tyvärr inte åka nånstans utan Jonah nu när bebisen snart kommer. Det gör mig så fruktansvärt ledsen och besviken men vi ska sitta bänkade här hemma i soffan och rösta fram världens bästa moster.

Du är bäst Erika och jag älskar dig!!


Vecka 35 (34+0)

Igår gick jag in i vecka 35 så dagen D närmar sig med stormsteg nu. Om jag själv fick bestämma så skulle bebis få komma idag. Vi längtar så att vi håller på att krevera. Men snart snart snart :) Många säger att nio månader är en jäkla väntan och att det tar lång tid innan bebisen kommer. Jag skulle vilja påstå att min graviditet har gått i raketfart. Det är nästan så att jag inte hunnit med i svängarna och funderar över vart tiden tagit vägen. kanske har jag andra åsiker nästa gång :) Det är endast nu som jag kan känna att dagarna går lite sakta och man bara väntar och väntar. Längtan efter trollungen är nu nästintill outhärdlig :)
Profylaxträning

Allt såg jättefint ut hos barnmorskan igår och alla värden var bra. Jag hade gått upp tytterligare 2 kilo och SF-måttet hade ökat 3 cm på två veckor. Magen växer med en jäkla hastighet, inte undra på att jag känner mig stor och tung. Jag tycker att bebisen kan komma snart för jag har ju bestämt mig för att få tidigare än beräknat. Vi får se vem som är mest envis, jag eller bebisen :)

Efter föräldraträffen igår så är vi nu experter hela högen på förlossning och profylaxandning :) Men fy tysan så jag skrattade när vi skulle sitta där och flåsa ikapp. Jag kunde inte hålla mig för skratt en enda gång än hur mycket jag ansträndge mig. Det var riktigt kul!! Nu ska jag och Jonah ha hårdträning här hemma de sista veckorna :) Att lära sig att slappna av genom värkarna är nog A och O.


Vecka 35 (34+0)
Våran bebis ligger numera även fixerad långt ner.
Ser framemot viktskattningen igen nästa fredag.


Vad var det jag sa; Min stolthet!

Jag är så stolt så det finns inte ord för det. Min lilla ängel! Jag grät av glädje trots att jag visste att du redan var vidare. Du gör mig så otroligt stolt och att se lyckan i dina ögon gör att det bränner av glädje i hjärtat. Jag blir så lycklig!

Jag gick in på aftonbladet efter programmet och fann detta:

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article5805187.ab

Slutaudition nästa! :)


Min stolthet

Vad skulle jag göra utan dig min stolthet?! Varje dag förundras jag över vilken fantastisk människa du är. Snäll, ödmjuk och alldeles underbar. Det är precis så som du är som gör att jag älskar dig så mycket. Jag skulle inte för en enda sekund velat att du på något sätt var annorlunda. Du är Erika och det kan ingen ändra på. Jag är så otroligt stolt över dig och vad du åstadkommit trots att du bara är 18 år. Jag kommer aldrig att sluta förundras.Idol 2009

Imorgon är det dax för kontroll hos barnmorskan igen + ännu ett besök lite senare på dagen då det är dax för föräldrautbildning. Där går hon igenom förlossning, profylax, amning osv, tillsammans med andra blivande föräldrar. Det ska bli riktigt intressant och givande.


Och från det ena till det andra så har ni väl inte missat att Idol dragit igång igen?! Imorgon visas avsnittet från Umeå och kanske får vi en skymt av någon vi känner igen :)

Älskade lilla mirakel!

Igår var vi på viktskattning av bebisen och allt såg bara bra ut och det är så otroligt skönt att höra. Alla gånger som vi varit dit har vi fått höra att det verkar vara en mycket frisk och aktiv bebis. Aktiv är nog bara för namnet för det är sällan en lugn stund i magen och det är så lättande i hjärtat att få se på ultraljudet hur den vrider och vänder på sig. Men nog börjar det bli trång alltid, det både syns och känns :) Som jag både har anat och kännt så är det en lite större bebis, iallafall vad de kunde se nu på första viktskattningen. De skattade vikten till 2600 gram vilket motsvarar ungeför ett halvt kilo plus mot det normala i denna vecka. Vi ska tillbaka om två veckor igen för en mera exakt vikt. Men bebisen mår som sagt himla gott i magen och för mig får den vara NÄSTAN hur stor den vill bara den är frisk och kry, det är det viktigaste. Ut kommer de iallafall på ett eller annat sätt :)
Mamma och pappa längtar efter dig
och önskar så att du kunde komma snart


Mitt lilla troll

Bm besöket idag gick bara fint och allt såg bra ut. Bebisen ligger med huvudet långt nere och har jättefina hjärtljud. Sf-måttet låg på minst 34 den här gången så min kurva pekar numera i takhöjd. Inte konstigt att jag känner mig STOR och tung :) Vi ska få tid för viktskattning i Lycksele så snart Bm har kontaktat dem så det känns skönt. Det ska bli kul att veta hur pass stor bebis man bär på. Tänker det komma ut en jätte tro?! :) Både jag och Jonah var ganska stora bebisar så det vore ju inte helt omöjligt. Men jag tar gärna emot en stor och fin bebis bara den kommer ut :) Jag önskar så att den var klar för att anlända redan nu för jag längtar så jag tror att jag spricker snart. Om jag inte går över tiden så är jag mamma inom loppet av 8 veckor. Helt otroligt!!