Valborg

Efter att Jonah slutat jobba idag så åker vi på Tjusjön. Det blir en helg med god mat och en massa mys. Jag hoppas att vi kan få till en liten majbrasa oxå, det vore kul. Lillan ligger och sover och jag ska passa på att städa undan lite här hemma. Egentligen ville jag bara önska er alla en trevlig helg!


Min fina familj som jag älskar av hela mitt hjärta ♥


Snart helg igen

Sitter och väntar på att Erika ska komma så att vi kan åka på fiket och käka lunch. Det är så mysigt på torsdagar när hon är ledig och kan vara med mig och Vera :) Ska jag vara riktigt ärlig så blev det lunch på fiket igår oxå, med mammorna. Det var ju tårtbuffé och det kunde vi bara inte missa. Vi åt så det nästan sprutade genom öronen :P Var ner på BVC med Vera igår oxå och hon växer så det knakar lilltjoppa. Hon var 66,5 cm lång och 8640 gram. Så rund och go att man bara vill äta upp henne. Oj vad jag älskar denna lilla varelse :)


Badbrudar

Vera har varit sjuk sedan natten mot torsdag med feber och förkylning. Det har inte varit roliga dagar då lillan varit väldigt ledsen och missnöjd. Vem skulle inte vara det?! Nu äntligen är hon frisk igen och samma glada Vera som hon alltid annars är. Nu kan mamma och pappa andas ut igen och vara glada de oxå ;) Lite rosslig är hon fortfarande men feberfri och pigg i övrigt. Överväger fortfarande om vi ska bada med brudarna imorgon eller inte. Det är ju varmbad och Vera gillar ju att bada, hon tycker att det är så kul. Medans jag funderar på saken så kan jag ju bjuda på några härliga badbilder iallafall :) Vera är så rund och go så jag skulle kunna käka upp henne i ett nafs ;)
(Bilderna är tagna av sötnosen
Petra)


Det är långt mellan gångerna

Lillan har varit sjuk sedan i torsdags och det är så synd om henne. Förkylning och feber är inte kul och speciellt inte när man är liten. Hon sover, gråter, hostar och snorar om vartannat och ingenting är riktigt bra. Jag hoppas att det ger med sig snart så att hon får vara frisk och glad som hon brukar. Nu ska jag tempa henne och ge henne en alvedonsupp så hon pignar på lite. Mammas älskade lilla trollunge!


....som för övrigt blivit så stor ♥
Den här bilden är från BB och jag blir alldeles nostalgisk när jag tönker tillbaka.


Nu var det ett tag sen sist

Påsken är över för denna gång och vi har haft det jättebra uppe i fjället. Bäst var det nog för Vera som fick träffa faster Becca som var hemma från Danmark över påsk. Det är så långt mellan gångerna så vi njuter extra mycket när vi får träffa våra nära och kära som bor långt borta. Riktigt härliga dagar har vi haft iallafall och vädret tycker jag inte att vi kan klaga på. Vi fick ju faktiskt några fina dagar med sol, så lite energi har vi fått ladda upp efter en kall vinter. Nu har vi våren och sommaren att vänta oss och jag längtar! Jag skulle villa åka till stan och inhandla lte vår/sommarkläder både till mig coh Vera, men vi får se när det blir. Kanske tar vi en helg i Sundsvall som vi brukar bara för att få umgås, äta gott och mysa tillsammans hela familjen.

Vera och jag sitter här i soffan och väntar på pappa som för tillfället är ute och kapar ved. Vi ska åka till gammelfarmor och gammelfarfar på Stenbacka och hälsa på en sväng. Har vi riktigt tur så kanske Anna, Chrille och barnen kommit hem från Borgafjäll så att vi hinner träffa dem oxå, som vi har längtat.

Nu ska Vera få en torr blöja och sen ska vi vinka in pappsen ♥2 bilder från påskhelgen i Matsdal