Vera saknar er!

Jag tänkte bara slänga in en hälsning från Vera att hon saknar sina fastrar, Sara och Isse och faster Becca och farbror Martin. Hon längtar så tills ni kommer hem :)
Hon önskar att ni inte bodde så långt borta.


PUSS!


En Alla-Hjärtans-Bebis

Ja, igår kom äntligen "lillebror" Henriksson till världen och han är bedårande söt. Jag håller på att längta ihjäl mig till jag får snusa lite på honom. Jag är så glad för Emma, Mille och Novas skull som äntligen fått sin lilla parvel som de väntat på så länge. Barn är verkligen livet!

Själv sitter jag här hemma och är lite orolig över mitt lilla knyte som har blivit förkyld. Vera är både snorig och sen har hon fått hosta oxå så det bara rosslar när hon ska försöka att hosta upp det. Jag tycker så synd om henne och varje gång hon hostar till så tappar jag nästan andan. Ingen feber verkar hon ha och är pigg och glad mellan sovstunderna, men blir det inte bättre så tar jag henne till doktorn. Man vet aldrig vad en förkylning kan leda till när de är så små och inte kan hosta ordentligt. Inte kan hon tala om för mig vad som är fel heller och då gör det ont i mammas hjärta. Hon har legat med oss i sängen inatt och jag har legat i alla möjliga konstiga vinklar och positioner. Allt för att inte väcka lilla hjärtat som sovit som en stock inatt :)Tiden går så fort!

Ja, idag blir vår fina lilla flicka hela 3 månader. Jag kan inte fatta hur otroligt fort tiden går. Det är redan 3 månader sedan vi låg där på BB, så förväntansfulla över vad det var för liten filur som låg i min mage och hade det så mysigt. När hon väl kom ut var hon pecis så underbar som vi hade föreställt oss. Det vackraste i hela världen! Det finns inte ord som kan beskriva hur otroligt lycklig jag är över att ha Jonah och framförallt Vera i mitt liv. Jag känner mig som den lyckligaste i världen!Vera och världens bästa moster


Min fina lilla tösabit

 


Tjejligan

Jag hade en otroligt trevlig dag igår tillsammans med Karrå och Carro, åsså småtöserna såklart. Tänk att vi fått tre så fina flickor...vi får nog låsa in dem när de blivit lite äldre för killarna kommer att slåss om dem :) Vi intog en god lunch på fiket och sedan kaffe och bakelse hemma hos mig. Det måste vi absolut göra om snart :)

Det var ju BVC besök igår oxå och lillan växer som hon ska. Hela 6525 gram var hon igår, inte undra på att hon fått knubbiga lår ;)Leah, Ellie och Vera


Ellie och Vera håller handen :)


Sen så viskade Ellie i mitt öra att hon så väldigt gärna önskar sig ett får i doppresent :)
Finns att köpa på
teddykompaniet.se


TJING!

Lunch med mammor och bebisar

Imorgon är det dax för vägning igen och det är lika spännande varje gång att se hur mycket lillan har vuxit :) Hon börjar bli en riktig knubbis nu våran lilla donna. Jag hinner nästan inte med, tiden går alldeles för fort och på fredag blir hon hela 3 månader. Efter BVC imorgon ska jag träffa Carro och Karrå och käka lite lunch och surra lite så det ska bli supertrevligt. Nu protesterar Vera i soffan så nu måste morsan rycka in :)
Nu ska vi bli rena och fina

Jag och lillan ska slänga oss i badet nu och plaska lite innan "Spårlöst" börjar. Vera älskar verkligen att bada, det är bland det bästa hon vet. Ska åka till V-mina nån dag och bada med henne och sedan passa på när det är varmbad här i Dorro nästa gång. Imorgon blir det lunch med Emma, Agelica och Ida. Myspys!