Nu är lillan döpt!

Veras dop var fantastiskt fint och jag är så himla nöjd med dagen. Mosters sång gjorde det till en magisk dag, det förgyllde verkligen hela dopet :) Sedan fick hon så fantastiskt fina presenter av alla som vi tacka så hjärtligt för. Detta blir ännu en värdefull dag att minnas. Vera var som en liten ängel under hela dopet och somnade gott i Olovs famn. Tack alla för en fantastisk dag!Veras otroligt fina doptårtaMamma och pappa älskar dig


Imorgon är det Veras dag

Yes, imorgon är det dax för dop och det ska bli så mysigt. Jag har faktiskt längtat efter den här dagen och lillan kommer att vara bedårande söt i sin klänning. Det blev lila dopband tillslut och det passade henne så bra :) Hon kommer att vara som en liten ängel. Det är bara att hoppas på att hon vaknar upp med sitt bästa humör imorgon och tänker vara den glada och charmiga Vera som hon verkligen är. Men med ordentligt med mat i kistan och en god natts sömn ska det nog inte vara några problem ;) Jag har lite saker kvar som måste fixas innan dopet, band till videokameran bla. Ikväll ska det även göras smörgåstårtor och dukas uppe på församlingshemmet. Hämta ut tulpanerna på blomster måste jag göra oxå. Jag är lite stressad inför morgondagen, men med bästa hjälpen av mormor och mamma vet jag att det här fixar sig galant. Jag ska göra mitt bästa för att det ska bli en underbar dag för Vera.(tyvärr lite dålig kvalitet, men annars en underbar bild på min bedårande dotter)


Lillan

Jag fotograferade lillan för några dagar sedan och hon var så underbart söt. Från början var hon verkligen jätteglad på alla bilder.........


Det här är dock sista bilden och hon är inte så vidare lycklig längre :P

Min lilla solstråle! :)


Min lilla solstråle

Den 30:e januari ska vi döpa vår lilla prinsessa här i Dorotea kyrka. Hon kommer att vara så vacker i sin fina dopklänning som Jonahs mormor har virkat. Just nu är jag på jakt efter "dopband" till klänningen, men jag har lite svårt att bestämma mig för vad jag vill ha för färg. Jag var till Lajksjö igår och tittade lite och där hittade jag ett rosa som var fint, men ska gå in till Torparn och titta oxå för jag har hört att det ska finnas band där med. Egentligen skulle jag nog vilja ha vinrött eller hallonrött, men jag får ta det som finns helt enkelt.

Nu säger lillan ifrån här hemma så det är nog bäst att jag underhåller henne lite :)

Doroteas små prinsessor

Idag har vi haft finbesök av Carro och Ellie och det är så mysigt att vi har barn i samma ålder. Det går lite för fort bara och snart har vi fullt upp med att jaga dem runt huset :) Riktiga små guldklimpar har vi iallafall :) Man har så mycket att prata om när man har barn. Man har mycket gemensamt och det är kul att byta lite erfarenheter. Nu funderar jag på om jag ska ta med Vera på en promend med vagnen innan det är dax att ordna lite käk.


Caroline och EllieVera och Ellie


Idag är en mycket bra dag!

Linn är ju hemma! Jag blir så glad! :) Fick ett sms av henne för någon dag sedan där hon skrev att hon skulle flyga hem och gissa om jag och Vera blev lyckliga :) Nu väntar lunch med henne på fiket kl 13 och sen åker vi hem hit och dricker lite kaffe och fikar vidare :) Det känns som att jag inte har träffat henne på evigheter och det suger att hon och Maria ska bo så långt borta, likaså Ida min vän. Jag vill ju ha er nära mig! Men jag har faktiskt haft turen att både fått träffa Ida och Maria för inte så länge sedan så det är bara Linn som återstår. Ska bli kul att få visa upp lillan för henne för jag vet hur mycket hon har längtat efter att få se henne.

Imorgon kommer faster Becca hem oxå och vi längtar så efter henne!

Nu ska jag gå och se efter om vera har vaknat så att vi kan göra oss klara för lunch. Bäst att ge henne en slurk innan vi åker så att hon är glad coh snäll när vi ska träffa "tant Linn" :)


Åter till vardagen

Idag har pappa börjat jobba igen och det är inte kul. Det har varit så skönt att ha honom hemma så länge och vi har haft många mysiga dagar tillsammans. Nu är det bara jag och lillan om dagarna igen och det går ju bra det med. Hon förgyller varje sekund av mitt liv :) Vi har varit ute på en härlig promenad idag jag och Vera och nu sover hon som en liten prinsessa inne i vardagsrummet. Det är så skönt att det äntligen har blivit lite mildare väder så man kan vistas utomhus igen. Jag har varit ner och pratat med prästen idag oxå så nu måste jag börja planera lite inför dopet, fixa inbjudningskorten och baka lite. Kanske bäst att se efter om hon kan ha dopklänningen oxå :) Imorgon ska vi ner på Bvc för tvåmånaderskoll och det ska bli intressant att se hur mycket lillan har vuxit under julhelgen. Jag har inte haft möjlighet att väga henne sedan dagen innan julafton.


Vera och farfar uppe i fjället
Prickiga damen säger godnatt!
På tisdag blir hon hela 2 månader gammal, min fina lilla flicka


Vackra Vera
Fyra - och fem generationer
Fem generationer


Fyra generationer