Tillbaka i vardagen

Vi har varit uppe i fjället en vecka så det är därför som det blivit lite dåligt med uppdatering här i bloggen. Det har varit en härlig vecka iallafall men det känns skönt att komma tillbaka till vardagen igen. Vera har haft lite svårt att komma till ro där uppe när det varit mycket folk och rörelser hela tiden. Hon har haft svårt att somna på kvällen och sedan sovit halvdåligt på nätterna oxå. Men nu när vi är hemma har hon snabbt kommit tillbaka till sina vanliga rutiner igen och det känns skönt. Nu laddar vi upp inför påskhelgen då vi åker upp igen och nu får vi umgås med faster Becca som kommer hem från Danmark. Oj vad vi längtar efter henne!


Kl 2 idag ska jag och Vera bege oss på badhuset och träffa Ellie och hennes underbara mamma Caroline. Det är varmbad nu så vi tänkte passa på att blöta våra små prinsessor. Vera älskar som sagt att bada så vi hoppas på att Ellie uppskattar det lika mycket :)Kommentarer
Postat av: Flingas mamma

vi var och badade förra veckan :) skulle ha farit idag oxå om det inte var sådant väder, får bli nästa vecka kanske :)

Postat av: Flingas mamma

ja jag hittade en på nelly, från vila, lite trång längst ner om man ska stänga den, men gör inget då jag tycker det är snyggt att ha den öppen :)

2010-03-25 @ 12:32:07
URL: http://theresenorlin.blogg.se/
Postat av: Emma

Vi borde dra ihop ett gäng som drar till Vilhelmina & badar nån eftermiddag? (:Puss till Vera från Loke & Nova <3 <3

2010-03-25 @ 16:02:50
URL: http://nouvellestar.blogg.se/
Postat av: Faster

Gud vilken liten goding :)kram

2010-03-25 @ 22:40:45
Postat av: Nadja

Enzo har inte heller fått feber nån gång efter vaccinationerna, hoppas det blir likadant efter förra veckans MPR:)Nästa vecka, på torsdag eller fredag, kanske vi kan hitta på något? Nu är det ju så mycket med påsken och så:)

2010-03-30 @ 09:27:01
URL: http://erikssonnadja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback