1 år idag!

Ett stort GRATTIS till min fina lilla flicka på 1-årsdagen!

Kl 06.00 innan pappa Jonah åkte på jobbet, var vi uppe och sjöng för Vera. Det lyste lycka om henne när hon slog upp sina små ögon ♥  Mamma var här oxå för hon åker till Sundsvall med jobbet idag. Vi hade ett riktigt mysigt tårtkalas imorse med massa paket :)

Det är helt otroligt att det redan gått ett år.
När klockan slog 07.01 blev jag så nostalgikt att jag inte kunde hålla tårarna tillbaka.
Det väckte så många fantastiska minnen ♥


Vad hände med tiden?

För ett år sedan den här tiden gick vi och väntade på att Vera skulle göra entré. Måndag den 9 November åkte vi till Lycksele för en sista koll på bebisen eftersom att jag hade gått över ganska länge och det förväntades ett stort barn. Det var 12 dagar över tiden och jag hade sparsamt med fostervatten så vi fick stanna kvar för igångsättning på tisdag morgon. Det krävdes 2 försök innan lillan bestämde sig för att titta ut. Torsdag den 12 November kl 07.01 föddes vår dotter. 4195 gram, 52 centimeter och helt perfekt. Det vackraste vi nånsin sett!

Jag kan i min vildaste fantasi inte förstå att det redan gått ett år. Det är både sorgligt och helt fantastiskt på samma gång. När man tittar på Vera nu så är det fascinerande att se vilken personlighet som vuxit fram i henne. Att se sitt barn växa och utvecklas dag för dag är värt mer än allt på denna jord. Det känns som att det var igår som hon låg där på mitt bröst och kämpade med att fokusera blicken, i en helt ny och främmande värld. Nu, ett år senare, kan hon gå och säga en massa ord. Hon visar vad hon vill..och inte vill :) Jag är så stolt över henne och det finns ingen som gör mig så lycklig som Vera. Tiden går snabbare än vad man tror, på fredag blir hon 1 år.Min fina lilla skatt!