25 Februari

Ikväll efter jobbet slänger vi i oss lite thaimat som jag bett mamma köpa med från Ström och sedan åker vi till fjälls. Vi håller på att bygga ut stugan med två extra sovrum där uppe så det är vad vi ska roa oss med i helgen. Inte jag och Vera då, men resten :) Jag och Vera roar oss bara med att leka och gå på promenader hela dagarna. Om det blir fint väder, vilket de lovat, kanske vi får oss en grillad macka eller två. Det vore inte dumt!


Vera ♥


Veras små söta ord

Mamma

Pappa

Ea
(Vera)

Momo
(mormor)

Boppa (morfar)

vovve

brumbrum
(Till allt vad fordon innebär)

Gack! (Tack)

Hehej! (Hej, Hejdå & Godnatt)

Gacka (Macka)

Tytte (Tutte)

Ampa (Lampa)

Bomma (Blomma)

Bebbe (Bebis)

Dää (Där)

Oj!


Vera är är i en sån rolig utvecklingsfas nu och det kommer nya ord nästan varje dag. Det senaste hon lärde sig var gacka (macka). Det är förundransvärt vad snabbt de lär sig. Nu får man snart börja tänka sig för vad som slinker ur munnen på en. Fy, jag svär som en borstbindare! Det måste jag sluta upp med! ;)

Vera sover sött

Jonah jobbar över ikväll så jag och Vera är ensam hemma. Fast Vera sover redan så hon är inte mycket till sällskap :)  Efter att ha massakerat en semla som mormor och morfar kom med så somnade hon sött i min famn, redan kl halv sju. Jag funderar om hon ens hann svälja vällingen som hon så snällt tackade för ;) Jag undrar vad jag ska hitta på?! Jag är inte van vid att det är så lugnt och tyst här hemma. Tror att jag slänger på mig lite myskläder och gosa ner mig framför tvn. Bara njuta av lugnet! 

 

 
Surprise!

Det ekar tomt här, jag vet! Men här kommer det ett litet inlägg så njut av det nu. Gud vet när det kommer ett nästa gång. Jag är lat, så är det bara :)

Det har hänt mycket i Veras utveckling den senaste tiden. Hon lär sig ständigt nya saker och förstår så himla mycket för att bara vara 1 år och 3 månader. Visst finns det även dagar när man funderar över om hon verkligen förstår nånting alls. Dagar då hon gör allt tvärt emot och inte lyssnar på mamma och pappa över huvudtaget :) Hon är verkligen den lilla damen med den stora personligheten. En liten flicka som verkligen vet vad hon vill :)
Vera kan vara fruktansvärt klåfingrig. Sådär klåfingrig att man ibland skulle behöva flytta alla saker till takhöjd. När hon fått tag i något som hon vet att hon inte får ha så tittar hon på oss, ger oss världens flin och springer för livet. Det hon inte riktigt har förstått än är att mamma och pappa är snabbare:) En dag hittade jag bla annat min mobiltelefon i tvättmaskinen, men som tur var så hann jag se det innan den åkte igång :) Det är rart med barn! Barn ska vara busiga! Mitt barn är INGET undantag! :)