Fina Ines

Igår tittade jag och Emma förbi hos Angelica, Per och lilla Ines. Den sistnämnda var väl egentligen den vi hade längtat allra mest efter att få träffa :) Hon var så underbar att man totalt smälte i hjärtat! Vi fick gofika och kaffe och satt och surrade hela kvällen. Pappa Per avvek efter ett tag när diskussionerna om förlossningar satt igång på allvar :) haha! Barnen hade jag och Emma lämnat hemma för att få rå om och snusa på Ines allt vad vi bara kunde. Vi måste nog åka dit snart igen för att stilla begären lite :)

Det är ju fantastiskt

En hel vecka har jag fått jobba utan VAB-dagar och det är nästan en sensation. Fortsätter det såhär så kommer jag ju att bli rik denna månad :) Det är sjukt vad mycket man förlorar av en månadslön när man måste vara hemma med sjuka barn. Att man sedan måste gå och vänta på pengarna från F-kassan ska vi inte ens tala om. Men nu ska jag inte klaga mer på det för nu är ju Vera faktiskt frisk och jag hoppas att hon förblir det :) I helgen blir det Tjusjömys för hela slanten!Tänk om jag kunde få vrida tillbaka tiden
och återuppleva dagen när Vera föddes.
Det är den lyckligaste dagen i mitt liv!


En unge i minuten

En dag av denna vecka avklarad och jag hoppas på att få jobba hela veckan nu. Sedan jul har jag och Jonah inte haft många hela jobbveckor utan VAB-dagarna har bara bytt av varandra. Jag och Jonah åkte på magsjuka förra helgen och hela förra veckan fick jag vara hemma med Vera. Nu hoppas jag att vi snart har gjort bort alla sjukdomar som ligger i luften för denna vinter. Nu vill vi vara friska och krya, gå på dagis och jobba :)
Helgen har varit fantasktisk och för att koppla av och vila upp oss ordentligt så åkte vi på Tjusjön. Vi har solat, åkt skoter och grillat hela helgen, för att inte tala om våra underbara vänner som gjort oss sällskap och förgyllt våra dagar. Det har varit en riktig toppenhelg!

Nu ska jag slänga mig i soffan och kolla in första avsnittet av "En unge i minuten" :)


Glass är gott :)


Vera intog sittplats i dockvagnen :)


Trötta brudar på skoterturRenovering

En liten smygtitt i vårt nya sovrum. Som ni kan se på den andra bilden så fattas det fortfarande lite lister här och var. Det kommer fler bilder när rummet är helt klart. Jag är supernöjd!

 

 


Den fruktade magsjukan kom!

Redan på fredag eftermiddag innan vi åkte till fjället hade jag en dålig känsla i kroppen och packade ner alla Veras medikament som jag kunde hitta. Det skulle inte förvåna mig om Vera åker på magsjuka nu i helgen, sa jag till Jonah. Det skulle jag inte ha sagt! Tack och lov så var det inte Vera som behövde bli kräksjuk utan först jag och sen Jonah. Våran lilla smittbärare tog magsjukan med sig hem från dagis och sjukade ner mamma och pappa istället. Själv klarade hon sig med enbart några bajsblöjor och har varit mer vild än tam. Imorgon blir det dagis igen.
2010-11-29