Ljuva Fredag

Äntligen Fredag och det känns så jäkla skönt. Middag ikväll med Linn och Maria vilket ska bli himla trevligt :) Ser verkligen fram emot det och mycket gott och blandat ska det bli.


Röntgenundersökningen igår gick väl ganska bra. Läkaren såg något konstigt i vaden som han inte riktigt visste vad det var. Ultraljudet visade iallafall något "vitt och suddigt" som han uttryckte det. Såg det även själv på skärmen att det inte rikgtigt såg ut som det skulle. Ska få åka på magnetröntgen i Umeå eller Skellefteå där man ser bättre på mjukdelar och dyligt. Tids nog visar det sig nog vad det är för fel, om det är något fel.


Nu blir det "saggemacka" som vi säger här på Mählers :)

Puss Å Hej!


Kommentarer
Postat av: Emma

Trevlig helg gumman! Vi måste bara hitta på något snart :) Om ni inte har något för er på söndag så kom gärna & drick kaffe ;) Kanske Jonah kan hjälpa mig med iPoden igen? Minns ju inte hur man gjorde :P hehe. & Mille är ju lika bortom flötet som jag :P

Puss puss

Postat av: Emma

Nej, det är lugnt :) Vi har haft fullt upp hela helgen också! Åker ni till Sthlm till helgen?

Puss!

2008-02-18 @ 21:41:33
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se
Postat av: Emma

Åh så kul!! :) Vi far nog till Storuman ihelgen, men jag ska jobba fredag & måndag. Känns skitbra. Får Mille vara hemma med piga :)

Jodå, vi har haft en bra helg. Minns inte vad vi gjorde.. hehe :) Nämen vi var en sväng till Villis på lördag & på söndag var vi hos momma. :) hehe

Puss!

2008-02-19 @ 11:22:24
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback