Äntligen helg

Veckorna går så himla snabbt numera och jag hoppas verkligen att det fortsätter i den takten. Synd bara att helgen flyter förbi alldeles för snabbt. Jag hade verkligen sett fram emot en härlig trerätters middag med Linn och Maria ikväll, men jag fick tyvärr förhinder så vi får ta det nångång framöver istället. Jag tycker inte om att måste avboka något som är planerat men ibland så måste man tyvärr. Imorgon åker vi iallafall till Åre där Erika ska gästsjunga med Laila Bagge och gänget som är på turné med "Made in Sweden" (Kim och Janet). Det ska bli himla kul. Det är två stycket som gästar på varje ort de besöker och Erika fick turen att få komma till Åre på lördag.

Allt är så spännande nu!

Torsdag kväll

Det har inte inte hänt något i hallen på två dagar nu, men vi har haft så mycket annat roligt att göra och tänka på. Till veckan blir det andra bullar och då tar vi i med hårdhandskarna igen :) Det ska bli så kul när det är klart och nästa vecka SKA det bli klart. Jag hatar när saker och ting drar ut på tiden. 
 
Det blev ett snabinlägg ikväll för nu är det dax för "Unga mammor"


I'm gonna love you endlessly
with every bit of me

Jag är sugen på soligt väder och en grillad macka

Fasen vad jag längtar till påsk. Dels för all mack/korv-grillning och skoteråkning men oxå tills Becca, Martin, Sara och Isse kommer hem. Jag hoppas att de kommer hela högen. Jag vill att veckorna bara ska rulla på nu! Jag har så mycket ROLIGT att se fram emot. Erikas final i Schlagerstjärnan med besök hos Anna och Crille i nya huset, påskveckan, våren, Cypernresan, semester, Erikas 18-årsdag och så MYCKET mer :) Allt känns underbart bra just nu!


En underbar onsdag!

Nu har vi spacklat klart och rubbat av väggarna i hallen. Ikväll börjar vi limma upp väven och sen så får vi se när vi kan börja måla. Förmodligen på torsdag kväll efter jobbet. Limmet måste ju få torka in ordentligt så att väven sitter där den ska. Det blir bara en liten lätt struktur på väven för att få lite mer liv i färgen. Jag är inte så mycket för en massa konstiga mönster, men jag tror att den vi valt kommer göra sig jättefin. Under helgen blir det iallafall ett uppehåll med renoveringen eftersom att Jonah åker upp till Borga på fredag. Han ska köra skoter med sina vänner så jag hoppas att de får fint väder. Själv vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske min lillasyster vill sova hos mig, om hon inte har något annat inplanerat? :)


23 Februari

Det blev ingen målning av hallen i helgen, så långt hann vi aldrig. Pannrummet målades klart i lördags/söndags iallafall så nu är det ljust och fräscht där inne. Sen på söndag eftermiddan åkte vi på middag till V-mina och passade på att bryta färgen där och inhandla diverse saker som behövs nu när vi ska renovera hallen lite :) Ikväll börjar vi och förhoppningsvis så ska vi hinna rätt så mycket i veckan. Om inte Jonah åker till Borga på fredag så kanske vi har det klart innan nästa vecka. Det ska bli spännande att se resultatet iallafall och jag tror att det kommer bli riktigt bra :)

Väggord eller inte?!

Imorgon är det äntligen fredag och det ska bli så himla skönt med helg. Jag känner att jag behöver ta igen lite sömn sedan förra helgen. Jag ska laga lite god mat, bland annat en kycklinggryta som jag knåpade ihop ett recept på förra veckan. Sen så blir det målning oxå om det går som planerat. Det är groventrén som ska få sig en omgång. Funderar på att ha ett fint väggord där ute oxå så jag har tittat runt på lite olika sidor. Jonah är dock inte så mycket för det där med väggord så vi får se hur det blir med den saken. På något sätt ska vi väl komma överens :)

Här är en som jag gillar väldigt mycket,
men Jonah tittade på mig men sånna där konstiga ögon :P



I´m definitely not alone

Mamma jobbar inte idag heller utan ligger hemma och tillfrisknar ordentligt. Enda gången man inte vill att folk ska komma på jobbet är när de går magsjuka. Fy, det vill man verkligen inte ha! Än så länge har jag klarat mig iallafall och mår prima. Jag intalar mig själv att jag inte kommer att åka dit, "peppar peppar".

När jag inte har mamma att prata med på dagarna så poppar jag Volbeat och just nu rullar "Still counting" i högtalarna. Jag blir så himla glad av deras musik. Det verkligen spritter i kroppen och gör att jag känner mig lite mindre ensam här uppe på kontoret idag. Det är strålande väder och 16 grader kallt. En toppendag helt enkelt! En skotertur och en macka i järn hade inte suttit helt fel :)

Volbeat - Still Counting

På jobbet

Det är nästintill folktomt här uppe på kontoret idag. Man skulle höra om någon tappade en knappnål. Vissa är borta, andra är sjuka och en resten byter av varandra i olika möten resten av dagen.



Mitt lilla krypin...



...och mammas


...och våran lilla myshörna

Fy tusan!

Jag var tvungen att åka själv på jobbet idag för mamma ringde imorse och var magsjuk. Först pappa och nu mamma. Behöver jag ens nämna att jag suttit i samma bil som dessa människor i över 200 mil och dragit i mig mista lilla bacill?! Dessutom finns det fler här på jobbat som ligger hemma idag. Jag vill verkligen inte ha magsjuka för det är bland det vidrigaste som finns.

Än så länge mår jag prima...tror jag?!


Lite bilder från helgen




Tyvärr så har jag väldigt lite bilder från Talang eftersom att jag var med bakom kulisserna och kunde inte fota så mycket. Gå gärna in på Erikas blogg och kika på lite fler bilder. Mamma hade hennes kamera i publiken så där finns det lite mer att titta på.



Schlagerstjärnan på Birsta i Sundsvall
Erika vann och på andra plats kom Marie Stenberg från Malå

Över alla förväntningar

Det har blivit lite dåligt med uppdateringar under helgen, men det har helt enkelt inte funnits tid för någon bloggning. Jag började ju ganska bra i bilen påväg ner men tyvärr så tog tröttheten över ganska snabbt. 102 mil blev det innan vi var framme på hotellet. För att sammanfatta det hela så har vi alltså åkt 204 mil på 2 dagar, det ni! Det tog på krafterna så en liten sovmorgon var mer än behövlig imorse.

Det har varit en otroligt rolig och lärorik helg. Hur det gick på Talang kan jag tyvärr inte avslöja pga kontraktet som Erika skrivit på. Man får inte avslöja något innan programmet börjar sändas, så hur det gick får ni alltså se senare i vår. Första programmet kommer att sändas första helgen i april.

Schlagerstjärna gick iallafall superbra och hon tog hem segern med "Empty room". Finalen kommer äger rum den 22 Mars ombord på Birka Paradise.

Det har verkligen varit en toppenhelg!

Snaaaart

Nu är det bara 5 mil kvar och sen har vi avverkat våra 97 mil. Fy fan va skönt! Ikväll blir det pizza och sen en god drink på hotellet, det är vi mer är värda efter denna resa :)

Det går framåt iallafall

Vi har varit in på Donken i Västerås och käkat och alldeles nyss passerade vi "en annan del av Köping". Det är jättebra väglag och strålande sol. Vi har väl sisådär 30 mil kvar ner till Göteborg nu. Det blir mindre och mindre snö och nu bara 5 grader kallt. Röven och ryggen värker och jag längtar bara fram till hotellrummet just nu:)



Glöm inte att hålla tummarna imorgon!

I kärlekens tecken

Idag jobbar jag sista dagen för den här veckan och när jag kommer hem blir det aerobic för hela slanten. Efter det ska jag och Erika göra våra naglar hos Ida och SEN ska jag hem och mysa med Jonah. Det är ju Alla Hjärtans Dag på lördag när jag är nere i Göteborg, så igår efter maten var vi på affären och handlade en massa gott tills ikväll. Vi firar lite ikväll istället, så det blir kyckling i pitabröd med sallad och sweet chili sause. Sen blir det ostbricka och vin oxå + lite nötter och annat gott, för att inte glömma sånna där röda små hjärtan :) Det kommer bli en toppenkväll! Jag är så lycklig att jag har Jonah i mitt liv, han förgyller hela min vardag. Vi är inne på vårt 5 år nu och det känns helt underbart!



Det här är nog utan tvekan det bästa han vet.
När han får sätta sig på skotern uppe i fjället då är han lycklig :)

- 26 grader kallt IGEN!

Äntligen klyver vi veckan och nu är det inte länge kvar till helg. Själv jobbar jag min sista dag i morgon för på fredag är jag ledig. Det känns skönt med lite kortare vecka men samtidigt jobbigt när jag vet att jag ska sitta i en bil i ca 12 timmar. Men med lite bra musik, kuddar, täcken och lite gott så ska det nog gå bra :)

Gympan igår var jobbig, värre än förra veckan tycker jag och 
Andrea insisterade. Jag tror att lördagskvällen sög musten ur oss. Vi insåg att vi nog börjar bli lite gamla trots allt :) Efter träning känns det dock alltid lika skönt så man får trösta sig med det. Träning gör trots allt gott för kroppen vare sig man är gammal eller ung :)

Det är bara 3 månader kvar till Cypern nu så jag hoppas att min motivation håller i sig.

Hektisk och spännande vecka

Idag är jag pigg som en nötkärna. Min onda mage och slöhet har lagt sig så nu är jag åter på banan igen :) Dock känner jag att veckan kommer bli lite hektisk. Jag har en HÖG med tvätt att ta reda på + att jag skulle behöva städa lite så att det är fint hemma när jag åker ner till Göteborg. Det finns inget värre än att komma hem och det ser ut som ett bombnedslag. Träning blir det oxå + att jag skulle ha hunnit baka lite gott så att det finns hemma. Allt detta skulle helst ha varit gjort innan torsdag. Men det fixar sig nog. Med en duktig karl hemma är inget omöjligt :)

Helgen kommer definitivt bli ännu mer hektisk. Kl 4 på fredag morgon bilar vi ner mot Göteborg. Det är ju närmare 100 mil så man får åka i tid. Man har ju absolut ingen aning om hur väglaget är. Kl 10 på lördag ska vi iallafall vara på plats på stora teatern i Göteborg och vid 9 på kvällen borde det vara klart. Då är det bara att sätta sig i bilen igen och åka hemöver för på söndag kl 11.30 måste vi vara i sundsvall på schlagerstjärnan. Det kommer att bli jobbigt med allt bilåkande men otroligt roligt och framför allt spännande :)

____________________________________________________________________

LÖRDAG:

Se Talang 2009 live!


Här spelas Talang 2009 in:


Göteborg, Storan , 14 februari kl. 17.00, publikinsläpp kl. 16.00


Kalmar, Kalmar Teater , 27e och 28e februari, kl. 17.00 publikinsläpp kl. 16. 00


Stockholm, Vasateatern , 10e, 18e, och 25e mars, kl. 17.00 publikinsläpp kl. 16.00




SÖNDAG:



Birsta City, Sundsvall

Det är måndag och jag är trött

Jag hade riktigt roligt med mina vänner i lördags, kanske lite för kul:) Ungefär vid 7-tiden igår kväll började jag känna mig som en människa igen. Då hade Jonah kommit hem oxå så då var jag glad. Vi myste ner oss i soffan med skruvar och choklad som jonah hade köpt med sig hem. Vid 8 somnade jag i hans knä, snacka om att jag var trött :) Det var en riktigt lyckad lördagskväll iallafall. Midnight Express som spelade var för övrigt hur bra som helst oxå.

Ikväll blir det nog ingen träning. Dels så orkar jag inte och sen skulle jag behöva både tvätta och plocka undan lite hemma. Jag gillar absolut inte när det ser stökigt ut. Bakat skulle jag ha gjort oxå så då blir Jonah glad :)

Erika - Hallelujah



Tyvärr blev det något fel när jag laddade upp klippet så slutet fattas.

Lycka

Snart kommer Linn och Maria hem från USA
och jag är så sugen på att höra om deras resa och få se en massa bilder.




Det finns ingen som kan sjunga singstar som oss,
det är helt sjukt vad bra det låter :)

Grattis Dorotea på din namnsdag!!

Det är över 20 grader kallt idag, men jag hoppas att det blir lite varmare tills ikväll. Det vore skönt att ta en promenad ner till torget, men är det såhär kallt så tar jag nog tammetusan bilen :)

Trots kylan så är det otroligt skönt att det är fredag och helgen är alltid lika välkommen. Imorgon är det kalas både här och i V-mina så jag och Jonah särar på oss lite. Jonah hade massa kompisar som ville att han skulle komma till Villis så imorgon åker han dit och kommer hem på söndag igen. Det finns massa vänner som han inte träffar så ofta så jag unnar honom lite egentid med sina polare :) Troligen så hamnar jag på hotellet i Dorro. Lite extra spänd på att se hur de har renoverat stället och hoppas på en lyckad invigning och en rolig kväll med tjejerna.

Någon fler som ska svänga sina lurviga på hotellet imorgon?


Nu är kl 9 och det är dax för fredagsfika :)





Mina fina röda gardiner

Aerobicen ikväll gick superbra. Lite mör i kroppen blev man men det känns ändå så himla skönt. Jag känner mig dock jäkligt trött ikväll så jag tror att jag ska hämta täcket och krypa ner med Jonah i soffan. Det är så jäkla skönt att få somna  soffan ibland :) Jag känner att jag behöver ett härligt avslut på den här dagen. Den började nämligen inte så bra med tanke på att jag försov mig i 30 min och fick stressa som en tok ner till mamma.

Imorgon ska Erika sjunga 2 låtar på torget på invigningen av Doroteadagarna kl 19.00
Det kommer även att bjudas på glögg + att det kommer att skickas upp gasballonger om vädret tillåter, så vi håller tummarna för att moderjord står på vår sida. Jag tror att det kommer bli en helmysig kväll på torget :)


En del av mitt vardagsrumsfönster





 


En liten snabb uppdatering

Nu har jag precis klämt i mig tre varma mackor och två stora glas vatten så nu är jag mätt i magen.
Fem över 12 är det info i matsalen så jag ska ta och bege mig neröver.

Ikväl kl 18 blir det aerobic
Igår var det gymmet som gällde.
Det har blivit bra med träning den här veckan och det känns skönt.



Imorgon är det fredag och då sjunger Erika på torget kl 19.00


Vad vill ni läsa om?

Jag har egentligen inte så många intressanta inlägg i min blogg utan skriver mest om det som faller mig in. Det är roligt att bara få skriva av sig ibland. Jag har inget behov av att lägga ut hela mitt liv över internet så alla smaskiga detaljer och ytterst privata saker håller jag för mig själv. Jag ser ingen anledning att dela det med hela världen. Det är roligt att se att det ändå är så pass många som läser min blogg varje dag, trots att det kanske inte är så intressant innehåll alla gånger.

Ni får gärna lägga fram förslag om det finns något ni saknar i min blogg. Kanske finns det något ni gärna vill läsa om eller något ni är nyfikna på :) Inget förslag är dåligt eller dumt. Kommer ni med något förslag som jag tycker är bra så skriver jag om det, annars låter jag bli. Svårare än så är det inte :)

Vill ni inte komma med förslag så gör ni inte det. Men ni får gärna lägga in en liten kommentar eller två iallafall, det är alltid roligt. Sedan vore det faktiskt kul att veta vilka som läser min blogg :)



Cypern 2008



Ha en underbar dag!
Puss å Hej!


Jonah säger att jag är en nöt.

Efter 60 min gympa och en varm dusch känner jag mig som en ny människa. Dessutom doftar jag av härlig kokosnöt. Förra veckan hamnade jag inne på eleven.se (en sida som jag för övrigt älskar) och klickade hem ett skin kit + massageolja. Massageoljan invigde jag och Jonah igår ikväll med tända ljus och det var helt underbart. Avslappnande och otroligt skönt.




Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och pussa lite på Jonah.
Sweet dreams :)

Lägg din röst här

Gå in på nextstar.se,klicka på [spotlight] och rösta på spotlight nr 1