Exhausted

Jag är trött och sliten. Ont i huvet, ont i nacken och som vanligt ont i RYGGEN. Skönt att det snart är helg. Jag är inne på tredje veckan nu med ständig huvudvärk och jag kan slå vad om hur mycket som helt att det kommer från nacken och ryggen, åsså mina stackars anstränga ögon så klart. Ska till optikern nästa fredag igen och för hoppningsvis få nya glasögon för det tror jag att jag behöver. Sedan så ska det komma sjukgymnaster till mig på jobbet för att se vad jag har för arbetsställning, stol osv för att kunna avlasta arbetet på bästa sätt. Sköterskan på företagshälsan tyckte även att det vore bra om jag använde headset istället för att lyfta telefonluren varje gång det ringer. Det kan faktiskt vara jobbigt om det ringer mycket, det känns i axeln.

Så, nu har jag tyck tillräckligt synd om mig själv så nu jag ska krypa ner hos Jonah i soffan så att han oxå får tycka lite synd om mig. För det är synd om mig, det är sant!


Kommentarer
Postat av: Emma

Huvva, jag vet hur det är med huvudvärk =( Det förstör så mkt. Men min huvudvärk försvann nästan direkt efter förlossningen så den berodde ju på graviditeten. JAA jag längtar också tills ni väljer att skaffa barn! Jag har blivit bebis-frälst ;) Hoppas att vi blir gravid samtidigt nångång.. jag menar risken är ju ganska stor om vi ska ha ett helt 11-manna lag =) hihi puss o gonatt!

Postat av: Malin

har med ofta huvudvärk:( vet hur jobbigt det är, bästa sättet att få bort de är ju dricka vatten och röra på sig mkt,:)

2007-02-24 @ 14:40:16
URL: http://mmalinas.blogg.se
Postat av: Jeanette

Var jobbar du?

2007-02-26 @ 20:31:20
URL: http://jeanettewallin.blogg.se
Postat av: Emma

Nu är jag hemma! Men jag är trött.. har förlorat mkt blod o så :/ så nu blir det till att VILA =) PUSS PUSS!

2007-02-27 @ 15:53:15
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se
Postat av: Jeanette

Tjoho! Härligt att du har ett arbete :) Jag har sökt i Umeå tills efter studenten, men får jag inget jobb blir det nog att plugga till förskollärare :) Annars är allt fint, lite mycket i skolan men så ska det väl vara! Trivs du på arbetet? inga planer på att plugga vidare? kram

2007-02-27 @ 16:17:20
URL: http://jeanettewallin.blogg.se
Postat av: Jeanette

Jajjemensan, det blir Umeå för min del! :) Vi har börjat söka bostad men det är tomt än så länge! Jaså, barnmorska.. det skulle jag också kunna tänka mig (om man inte var tvungen att läsa till sjuksköterska först, det kändes jobbigt :P) Läste förresten om Erika! Shit vad roligt, hoppas det går bra för henne i sthlm!
Visst var ni i bulgarien eller något strax innan din student? hade ni roligt?

2007-02-27 @ 20:49:21
URL: http://jeanettewallin.blogg.se
Postat av: Emma

Vi saknar er med! Men ni får komma förbi när ni vill.. ni är ju som hem-folke känn du =) Känner mig aningen piggare idag. Nova sov kanonbra inatt. Vaknade första gången 06.00 imorse och åt sen sov hon till vi klev upp! PUSS O KRAAAAAAM!!

2007-02-28 @ 11:25:15
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se
Postat av: Angelica

Men att du aldrig skriver här segis:P Du vet, för en hemmafru i Hoting är det dagens höjdpunkt att få någonting att läsa:) Skriv och berätta om shoppinghelgen vettja!

2007-02-28 @ 14:27:49
Postat av: Emma

Ja, håller med Gneka! berätta om helgen i S-vall.. antar att ni hade en toppen helg! Ja, nu är det vila som gäller så mina värden går åt rätt håll. Blodvärdet låg på 90 sist så det är på väg upp.. ska väl ligga över 120 iaf tyckte jag dom sa! Så nu måste jag äta blodpuddning varje dag :P

2007-02-28 @ 16:36:28
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se
Postat av: Emma

Visst minns du när jag hade beställt den sist? Ända sen jag skickade tillbaka den har jag ångrat mig.. så nu har jag kollat Zoovillage varje dag på att dom ska få in storlek S.. å nu såg jag för några dagar sen att dom hade fått in den så jag beställde den direkt. Tyvärr är den ju rätt dyr men jag kan inte motså den =) Ikväll är det Lustgården, brukar du se det? pusss

2007-02-28 @ 18:06:20
URL: http://EmmaForPresident.blogg.se
Postat av: sara

Re Emma och Angelica: Det va då ett fasligt tjat på er :P Men nu snart, jag lovar :D

2007-02-28 @ 18:36:28
URL: http://legitimo.blogg.se
Postat av: Linn

Tänkte bara hälsa puss och tack för den eminenta schlagerhjälpen jag fick av dig i morse :) Puss!

2007-02-28 @ 22:06:02
Postat av: sara

Re Linsipinnsi: Det var kul att du ringde, jag blev glad :) PUSS!

2007-03-01 @ 06:26:19
URL: http://legitimo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback