Jag har fått en award

När jag tittade in på min blogg igår kväll såg jag att jag hade fått en award av min kära granne Kia,
och gissa om jag blev glad :)
Nu är det min tur att skicka vidare till någon jag vill hylla.Reglerna:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.

2. Länka till den bloggen du fick den ifrån

3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.

4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Lillasyster, för att jag älskar dig av hela mitt hjärta och för att du förgyller mitt liv. Utan dig vore jag ingenting.

Mamma & Pappa, för att ni är det värdefullaste i mitt liv och de bästa i världen. Utan er vore jag inte den jag är idag.

Jonah, för att du är min älskling, min stolthet, min beskyddare, och min allra bästa vän. Jag kan inte tänka mig ett liv utan dig.

Emma, för att du är en underbar vän som alltid får mig att skratta. Jag litar på dig och älskar dig för den fantasktiska människa du är.

Nova, för att du är mitt gudbarn och för att du gör mig till en stolt gudmor.

Angelica, för att du är en underbar vän och för att vi har fantastiska minnen ihop. Jag älskar dig!

Ida, för att hela du bara sprudlar av glädje och för att jag saknar dig varje dag. Du kan lysa upp den allra mörkaste dag. Jag älskar dig!

Linn & Maria, för att jag älskar att vara i er närhet och för att vi alltid har så fantastiska roligt tillsammans. Jag älskar er!

Petra, för att du är så go på alla sätt och vis. Som en extra "lillasyster" :)

Jag har inte riktigt följt reglerna som ni kan se och det finns så många fler som jag skulle vilja ge awards till.
Alla mina vänner och hela min släkt är ovärderliga. Ni borde alla få en guldstjärna.


Erika sjungerErika sjunger "from this moment on"
med Shania TwainErika sjunger "footprints in the sand" av Leona Lewis.
(Lite dålig ljudkvalitet via youtube men ni får höja volymen så gott det går)

Ett sista farväl

Imorgon bitti åker vi till Sthlm. Det är begravning på fredag och jag vet att det kommer bli väldigt jobbigt. Jag hatar verkligen begravningar. Dels för att det väcker jobbiga minnen  men oxå för själva cermonin i sig, att ta farväl. Jag gruvar mig något fruktansvärt.

En ängel flög förbi,
Mot himmelen så fri
Men hon lämnade sitt leende
på vår jord


Snart dax för julstök

Hela min beställning från Ellos får stanna kvar och gardinerna kommer bli så fina i vardagsrummet till jul. Jag hängde upp dem lite snabbt igår för att kolla och det kommer bli superbra. Måste bara ner till mamma och låna symaskinen för att få dem i rätt längd. Vilken tur att man är en hejjare på att sy ...*not* :) Jag längtar så otroligt mycket efter att få julpynta mitt fina, alldeles egna hus. Hade så gärna velat köpa nya julgardiner till hela huset, men kassan tillåter inte det alla gånger, tyvärr. Det finns annat man måste lägga pengarna på ibland. Lite mer nyttiga saker, som en julgran t.ex :) Jag känner på mig att jag kommer få en härlig julstämning när jag får plocka fram mina julsaker, klä granen och värma lite varm glögg. Bara två veckor kvar nu tills det är dax, för jag är en sån som vill ha det julfint till första advent. Möjligtvis att granen får vänta tills några veckor närmare jul. Om bara 41 dagar kommer tomten (om man inte räknar med idag och självaste julafton). Kan ni fatta vad tiden går snabbt?

När brukar du plocka fram julen i ditt hem?

Puss å Hej!

En helg uppe i fjälletHelgen var perfekt och tunnan invigdes som ni kan se :) 43 grader varmt och helt underbart!

Weee!

Det plingade nyss till i telefonen där det stod att mina varor från Ellos har kommit och kan hämtas ut på Ok efter kl 17:00. Jag hoppas verkligen att gardinerna passar bra i vardagsrummet. *hålla tummarna*


Gimme, Gimme, Gimme!

Jag längtar så otroligt efter en utlandsresa, om det så bara vore en vecka. Helst skulle jag åka på en långsemester 3-4 veckor till ett exotiskt land som t.ex :

Thailand


Maldiverna


Mexico


Brasilien


Ja, listan kan göras lång.

Jag längtar verkligen efter en långsemester med lite äventyr utöver det vanliga men nu ser jag mest framemot resan till Cypern, Agia Napa i Maj. Det är minsann inte heller fy skam :)Lovely!

River Deep Mountain High

Ikväll när Jonah kommer hem från jobbet åker vi upp till Matsdal med Ann-Cha och Håkan. Jag har verkligen längtat efter att få åka dit. Synd bara att det inte har kommit någon snö än. Matsdal är verkligen vackert på vintern, mäktigt och stort med alla snöbelagda flälltoppar. Tänk om det bara kunde vräka ner snö nu :)
Jag hoppas iallafall att vi hinner inviga badtunnan i helgen beroende på om Håkan och Jonah hinner fixa till allt. Tänk att få sitta där, titta på stjärnorna och bara njuta av tystnaden. Det är bara Sara & Isse, Becca och Martin som saknas.
Puss å hej!

Lite bilder från Halloween


The one and only MOGGE!


Mina älskade vänner Emma och Andrea. Det saknades dock en stjärna och det var Angelica
Lagomt taggade för fest :P
Jag hade inte tagit så många bilder tyvärr. När jag väl tittade igenom kameran så var det mest bara bilder på Mogge.
Jag "bangade" så jag höll på bryta nacken och var helt invalid på söndag när jag vaknade =) Men jag hade en grymt rolig kväll iallafall!

Puss å Hej!En liten beställning från Ellos


1 st Tomtar i tre-pack


2 st julstjärna på fot


2st Öljettlängd i 2-pack (Samba)

Fick hela 269,10 kr i rabatt så allt detta kostade mig endast 555 riksdaler


Inte länge kvar till första advent nu, så nu tycker jag att det får lov att komma lite snö så att man hamnar i julstämning.

Nu ska jag iväg på aerobics :)


Puss å hej!

Äntligen kan jag pusta ut

Det känns så jäkla bra och nu kan jag sova gott inatt!

Sitter och väntar på att min lasagne ska bli klar, men det verkar ta en jäkla tid. Dessutom så tror jag inte att den blev så bra denna gång. Men det luktar gott iallafall så man kan ju alltid hoppas. De få dug te Jonah! :)
Efter maten drar vi ner till Mamma och fikar lite, Bettan och barnen är där så vi ska passa på att kramas lite. Tony och pappa är på träning och Erika har gitarrkurs ikväll så jag coh Jonah har dem alldeles för oss själva :)