Snart dax för julstök

Hela min beställning från Ellos får stanna kvar och gardinerna kommer bli så fina i vardagsrummet till jul. Jag hängde upp dem lite snabbt igår för att kolla och det kommer bli superbra. Måste bara ner till mamma och låna symaskinen för att få dem i rätt längd. Vilken tur att man är en hejjare på att sy ...*not* :) Jag längtar så otroligt mycket efter att få julpynta mitt fina, alldeles egna hus. Hade så gärna velat köpa nya julgardiner till hela huset, men kassan tillåter inte det alla gånger, tyvärr. Det finns annat man måste lägga pengarna på ibland. Lite mer nyttiga saker, som en julgran t.ex :) Jag känner på mig att jag kommer få en härlig julstämning när jag får plocka fram mina julsaker, klä granen och värma lite varm glögg. Bara två veckor kvar nu tills det är dax, för jag är en sån som vill ha det julfint till första advent. Möjligtvis att granen får vänta tills några veckor närmare jul. Om bara 41 dagar kommer tomten (om man inte räknar med idag och självaste julafton). Kan ni fatta vad tiden går snabbt?

När brukar du plocka fram julen i ditt hem?

Puss å Hej!

Kommentarer
Postat av: Nina

Ja eftersom ja lix är sjukskriven å bara går hemma å drar benen efter mig så hade jag tänkt fixa så julen är fixad och klar på fredagen, för då kan man softa och avnjuta en kopp glögg i lugn och ro. Längtar! Älskar julen :)

Postat av: Nina

Menade alltså fredagen då det är 1:a advent. Tänkte så du inte tror att jag är så tokig och gör advent nu på fredag. Ha ha! Sen får man börja med all julbak oxå! Mums!

2008-11-12 @ 10:39:20
URL: http://ninuz.blogg.se/
Postat av: Eva

Jag gör nog som du, plockar fram julen till 1:a advent, men julgranen får vänta tills några dagar före jul.

Det är ju så fruktansvärt mysigt vid juletider..

Och om 41 dagar så fyller ju jag år, det är det allra mysigaste:) Älskar att fylla år på jul:)

2008-11-12 @ 11:24:48
URL: http://evatuss.zoomin.se
Postat av: Eva

I början av maj ska den komma:).. Jag mår jätte bra nu, värre var det i början med illamående och allt som hör till;).

Japp, jag fyller ju år då:)

Ja visst är det mysigt med jul?! jag önskar att jag hade fått börja pynta redan nu, men då tror väl folk man gått och blivit tokig:)

2008-11-12 @ 12:49:54
URL: http://evatuss.zoomin.se
Postat av: Therese

Jag är lätt störd när det gäller julen, så jag tänker smygstarta redan till veckan... Magnus kommer att få spel Hi, hi men en liten ängel där och en liten tomte där... å nya gardiner... kanske märker han inget?! Åsså, vi vill ju se sedan när du gör ju hur gardinerna gör sig :-)

2008-11-12 @ 14:49:53
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej hej! Nu har jag dragit igång en tävling i min blogg! Delta gärna :)Länk till tävlingen: http://idamureen.blogg.se/2008/november/tavling-1.html#commentLycka till!

2008-11-13 @ 14:28:17
URL: http://idamureen.blogg.se/
Postat av: Doris

Hej Sara!

Ja jag brukar ta fram alla stjärnor/ljusstakar och då julgardinerna till 1:a advent! Sedan brukar jag spara ca 2 veckor innan jag plockar fram alla tomtar! Och granen den klär vi kvällen före julafton! Men det händer ibland att jag inte klarar att vänta med tomtarna så de åker fram lite tidigare!:-)

2008-11-15 @ 09:48:48
URL: http://alpdorran.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback