Halvtid! 20+0

Det känns inte som att det var så länge sedan som jag väckte Jonah på morgonen och berättade att han skulle bli pappa. Jag minns hur spännande och nytt allting var och hur svårt det var att förstå att det verkligen var sant. Den lycka som jag kände den morgonen går inte att beskriva med ord, den måste upplevas. Helt plötsligt har det gått halva graviditeten och vi kommer bara närmade oktober för varje dag som går. Nu slår bebisen volter i magen ibland och ibland "skvätter jag med" för att det kommer så plötsligt :) Det är helt fantastiskt! Jonah väntar tålmodigt på att han oxå ska kunna känna. Det dröjer nog inte länge skulle jag tro. Jag själv har känt det utanpå magen men det är nog lättare för mig eftersom att det är mig h*n knuffar på :) Däremot pratar Jonah hemligheter med bebisen som jag inte får veta, jag undrar vad han försöker att lura i vår lilla skatt :)



Vecka 20 (19+4)




Vecka 21 (20+0)

Kommentarer
Postat av: Emma

Ja herregud vad fort tiden går. Tyckte det var igår du berättade att du hade en bulle i ugnen ;) Redan vecka 20! Nu är det inte länge kvar till den absolut mysigaste tiden - bebisen goes fotbollsspelare dygnet runt. Tror Mille fick känna sparkarna efter vecka 23, men oftast är det så att bebisen tar en tupplur så fort någon annan ska känna. Måste komma förbi någon kväll & mumma med skruttfisen. :) Mår du bra i övrigt då?



Puss & Kraam!

Postat av: Kia

Gud så tiden går fort! Snart har vi en liten bebis på kvarteret! :)

Jättefin bebismage ha du oxå!

Kram

2009-06-12 @ 08:07:57
URL: http://4barnsmamma.blogspot.com4
Postat av: Therese - Lurans blogg

Guud så mysigt, tur jag har svägerskan som jag kan förhoppningsvis snart får känna något litet liv i ;-) Du ska verkligen njuta nu och fota massor!!! Jag är så glad att jag gjorde det, nu har jag ett helt fotoalbum som heter "I väntan på just DIG" Där jag har allt från gravtestet, magen som växer, namn som vi hade på lut och allt annat som hände under graviditeten. Så roligt att läsa i nu så här efteråt :-) Kram och trevlgi helg!

2009-06-12 @ 09:45:40
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Therése

nej vad mysigt, redan halvägs wow :D och de där med att prata hemligheter känner ja igen ;)

2009-06-12 @ 09:50:43
URL: http://theresenorlin.blogg.se/
Postat av: Lillasyster

ååh, lillefisen :) gu, vad jag längtar!!

2009-06-12 @ 11:21:07
URL: http://erikaselin.blogg.se/
Postat av: julia

åhh! Man blir så glad för eran skull!! :)

2009-06-13 @ 11:20:03
URL: http://jjulianilsson.blogg.se/
Postat av: Camilla

Hej Sara.

Fann din blogg helt på, ja vad säger man. Konstigt sätt. Men roligt att se en blogg från någon man vet vem den handlar om.

Och grattis till din kommande kärlek i magen, och måste säga att du är jätte fin på alla korten.

Ta hand om er, hela familjen.

//Camilla Löfgren

2009-06-22 @ 23:31:25
URL: http://millrec.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback