Idol 2009

Imorgon är det dax för kontroll hos barnmorskan igen + ännu ett besök lite senare på dagen då det är dax för föräldrautbildning. Där går hon igenom förlossning, profylax, amning osv, tillsammans med andra blivande föräldrar. Det ska bli riktigt intressant och givande.


Och från det ena till det andra så har ni väl inte missat att Idol dragit igång igen?! Imorgon visas avsnittet från Umeå och kanske får vi en skymt av någon vi känner igen :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Åh vad kul med föräldrakurs. Förlossningen är ju något som är så fascinerande, att kroppen funkar. :) Jag hoppas vi får gå på något sådant också, verkar ju bli babyboom i februari/mars. :) Vi kanske kan komma förbi någon dag i veckan? Om ni är hemma? puss o kram!

Postat av: Caroline

Jag tycker det ska bli spännande att se vad vi får lära oss. Det är nästan lite pirrigt inför föräldraträffen i morgon.. :-P

Jag glömde fråga Aina, men visst är det nere på MVC som vi ska vara?

Kram Kram

2009-09-15 @ 13:25:36
Postat av: Åsa Ingvarsson

Hej Sara!

Åh vilka spännande tider ni i familjen Selin lever i just nu!

Kan tänka mig att det är två väldigt stolta blivande morföräldrar som går och väntar otåligt på sitt lilla barnbarn.

Hoppas du får må bra nu den sista tiden innan förlossningen och att du klarar av dom sista veckornas tålamodsprövande väntan.Jag minns själv hur dryga jag tyckte dom var!

Självklart ska vi i kväll bänka oss framför tvn för vem vet vi kanske får se någon vi känner....

Kram familjen Ingvarsson!

2009-09-15 @ 17:23:38
Postat av: sara

♥ Carro



Ja, det är himla pirrigt faktiskt. Men det ska bli kul :) Jag antar att det är nere på MVC, jag frågade faktiskt inte heller. Men om vi åker ner dit så är vi ju iallafall 2 om det skulle vara fel :) hehe



Ses imorgon.

Kram

2009-09-15 @ 19:44:51
URL: http://legitimo.blogg.se/
Postat av: sara

♥ Åsa Ingvarsson



Ja, det är så mycket spännande att se framemot nu och vi väntar otåligt på både det ena och det andra. Jag börjar känna mig ganska tung nu, men lycklig som få och varje dag som går är en dag närmare livet som mamma. Fantastiskt! Allt känns så overkligt :) Hoppas att ni alla mår bra och att vi ses snart. Hälsa familjen!



Kram



2009-09-15 @ 19:47:49
URL: http://legitimo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback