Vad var det jag sa; Min stolthet!

Jag är så stolt så det finns inte ord för det. Min lilla ängel! Jag grät av glädje trots att jag visste att du redan var vidare. Du gör mig så otroligt stolt och att se lyckan i dina ögon gör att det bränner av glädje i hjärtat. Jag blir så lycklig!

Jag gick in på aftonbladet efter programmet och fann detta:

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article5805187.ab





Slutaudition nästa! :)


Kommentarer
Postat av: mickis

Och jag får gåshud! Man blir så stolt då någon hemifrån lyckas :) Hoppas det går/gick bra i sthlm. Har ni hon varit där?

Postat av: Britt-Marie

Ja det är nog inte bara du som är stolt,jag tror alla i Dorotea är det.Hon är otroligt duktig och verkar så lugn på scen.

2009-09-16 @ 22:50:17
Postat av: Therese - Lurans blogg

Japp nog är vi alla i Dorro stolta över henne, så jag förstår att du nästan är som en heliumballong - dvs svävar av stolthet :-) Det är så roligt att hon får "lön" för mödan och uppmärksammas!!!! Kram på dig å knytet i magen. Nu börjar det vara riiiiktigt nära ;-)

2009-09-17 @ 07:36:46
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Anna Westman

Ja, det var nästan overkligt att se.... vilka otroligt fina ord hon fick från juryn! hon är fantastisk!!



Hoppas du och bäbis mår bra och inte är alltför uppvarvade av allt som händer, själv känner jag mig som ett nervvrak av all spänning ;)

2009-09-17 @ 09:11:52
Postat av: Emma

Ja nu fick man börja morgonen med att grina igen, nästan lika mycket som igår när vi såg Idol hos momma. Åh, jag fick sådana rysningar! Jag gråter för att jag är så lycklig för er & Erikas skull, hon är något alldeles speciellt & jag förstår att du är den stoltaste storasystern i hela världen!



Usch, hur ska jag kunna jobba nu när jag knappt kan prata. Hehe. Är ni hemma ikväll? Puss & Kram!

2009-09-17 @ 09:13:44
URL: http://nouvellestar.blogg.se/
Postat av: Emma

Var är det ni håller på att bygga altan? På baksidan? :) Till helgen eller till veckan ska vi bygga klart vår altan, iaf innertaket.



Jag & Nova kanske dyker upp en sväng ikväll då, Mille är ju så het på björnjakten att jag knappt ser honom längre. Hehe. Pusselikram

2009-09-17 @ 12:13:39
URL: http://nouvellestar.blogg.se/
Postat av: Nina

Jag måste erkänna att jag grät en skvätt igår! Va så fint då hon kom ut och kramade er. och du torkade tårar. Ni är så himla fina!

Stort grattis till Erika!



Ha det gott och vila upp dig nu! Man vet ju aldrig när bebben vill titta ut!

Kramar

2009-09-17 @ 21:47:26
URL: http://ninuz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback