Badbrudar

Vera har varit sjuk sedan natten mot torsdag med feber och förkylning. Det har inte varit roliga dagar då lillan varit väldigt ledsen och missnöjd. Vem skulle inte vara det?! Nu äntligen är hon frisk igen och samma glada Vera som hon alltid annars är. Nu kan mamma och pappa andas ut igen och vara glada de oxå ;) Lite rosslig är hon fortfarande men feberfri och pigg i övrigt. Överväger fortfarande om vi ska bada med brudarna imorgon eller inte. Det är ju varmbad och Vera gillar ju att bada, hon tycker att det är så kul. Medans jag funderar på saken så kan jag ju bjuda på några härliga badbilder iallafall :) Vera är så rund och go så jag skulle kunna käka upp henne i ett nafs ;)
(Bilderna är tagna av sötnosen
Petra)


Kommentarer
Postat av: Nadja

Ja, jag hoppas verkligen det är dags snart.. Och då är det klart ni ska få komma och se honom/henne!:) Sen hoppas jag på sällskap med barnvagnen framöver.. Dock inte innan bebisen är ute, min kropp vill inte riktigt gå några längre promenader numera:P

Postat av: Sockenvägens Söta

Vilka söta badtjejer - alla fyra ;-)

2010-04-21 @ 19:21:48
URL: http://lurans.blogg.se/
Postat av: Faster

Vilka fina bilder :) Hon är duktig Petra...

Gillar särskilt coola badbruden i mittenbilden, så charmig! Mamman är alltid fin också....

2010-04-22 @ 09:47:54
Postat av: Nadja

Jag kan minnas att du var bombsäker på en tös sist också, så dina gissningar tror jag inget på:P Haha!Vi får väl se om jag måste gå över denna gång.. känns så just nu i alla fall.

2010-04-23 @ 09:04:36
URL: http://erikssonnadja.blogg.se/
Postat av: Nadja

Ja, jag blev så jäkla besviken när det bara försvann sådär.. Känns extra tungt idag just därför, men man får väl hoppas på att det är tecken på att det verkligen är på gång snart.

2010-04-23 @ 10:17:58
URL: http://erikssonnadja.blogg.se/
Postat av: petra

svar: Ja, jag kan skicka dom till din hotmail! :)

2010-04-25 @ 20:53:04
URL: http://petrras.blogg.se/
Postat av: Angelica

Tack:)

2010-04-28 @ 22:54:32
URL: http://gekaeriksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback