Hör upp alla mammor och barn!

fredag kl 12.30 träffas vi på kullerbacken för lite picknick i (förhoppningsvis) solen.
Ta med ett glatt humör och något gott att äta, så har vi en trevlig dag tillsammans!

Visst låter det toppen?

Sprid det vidare till alla ni känner så att vi inte glömmer någon!




Kommentarer
Postat av: nadja

Ååh, det låter roligt. Har du sett vad det blir för väder på fredag då? Måste höra med Freddan så han inte har andra planer, Enzo sover ju den tiden så någon måste ju vara hemma med honom.



Kram

Postat av: Malin

Hej hej!!!

Men så roligt och vad kul att ni kommer på och drar igång nåt! =) Självklart hänger vi med ut på picknick bara vi är hemma och inte har något annat i vägen. Tycker att det låter som en kanon idé och dessutom riktigt roligt att komma ut och träffa lite andra mammor och barn! =) Då ska vi bara hoppas att dom håller vad dom lovar om vädret! Massor med sol och värme!

Ska försöka sprida det vidare, så ses vi förhoppningsvis på fredag! =)



Kram kram

2010-06-30 @ 23:25:21
URL: http://malincatarinas.blogg.se/
Postat av: nadja

Jag ska absolut försöka dyka upp. Är bara fundersam på om jag ska flytta lite på Enzos sömntimmar så han också får vara med. Han älskar ju att vara ute och springa och där har han ju verkligen möjlighet till det. Vore så roligt om han också fick följa med och träffa lite barn! Ska klura lite på hur jag ska ordna hans "schema":P Men jag och Wilja dyker nog upp iaf! Kram

2010-07-01 @ 12:37:44
URL: http://erikssonnadja.blogg.se/
Postat av: Nadja

Visst har hon blivit stor, det går på tok för snabbt med de små:) Jag tycker också hon är lik mig, men många säger att hon är lik både Freddan och Enzo..



Jag kommer gärna förbi någon dag och hälsar på:) Hoppas bara Enzo kan hålla fingrarna i styr, han brukar ju kunna riva ner det mesta annars:P Kram

2010-07-26 @ 16:46:26
URL: http://erikssonnadja.blogg.se/
Postat av: nadja

Visst är de fina, man kan ju inte vara annat än stolt:) Vera är så otroligt fin hon också, det är ganska fantastiskt att man faktiskt burit på något så fint i nio månader:)



Är du bara hemma på dagarna så jag kan komma och hälsa på? Freddan började ju jobba i fredags och jag tror jag dööör av uttråkning snart.

2010-08-12 @ 18:24:11
URL: http://erikssonnadja.blogg.se/
Postat av: Malin

Låter bra att det är roligt! =) Bara Tim är på humör och vill vara med, så ska jag testa. Skulle titta på första skivan härom dagen, men då hade han ingen lust. Men imorrn ska jag till Umeå och fixa knäet och sen jäklar i mej ska jag komma igång! ;)

Å himmel har Vera redan blivit nio månader! Det går så fruktansvärt fort att jag blir mörkrädd ibland. Kan inte förstå att Tim är sex månader. Känns som det inte är allt för länge kvar förrän han oxå kryper. Han ställer sej på knä och står i startposition, men när han väl skjuter ifrån så tippar han omkull :p Men än får han gärna vänta med det ett tag till! :p

Och visst är det länge sen vi träffades, så Vera kommer väl vara jätte stor när jag ser henne nästa gång. Men jag hoppas vi ses något snart, så vi får se en liten skymt av henne! =)



Nä, nu väntar sängen, så jag orkar kliva upp och köra till stan imorrn. Kram kram.

2010-08-12 @ 22:54:41
URL: http://malincatarinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback