25 Februari

Ikväll efter jobbet slänger vi i oss lite thaimat som jag bett mamma köpa med från Ström och sedan åker vi till fjälls. Vi håller på att bygga ut stugan med två extra sovrum där uppe så det är vad vi ska roa oss med i helgen. Inte jag och Vera då, men resten :) Jag och Vera roar oss bara med att leka och gå på promenader hela dagarna. Om det blir fint väder, vilket de lovat, kanske vi får oss en grillad macka eller två. Det vore inte dumt!


Vera ♥


Kommentarer
Postat av: Malin

Ja, vi började ana att ni kanske pyst upp i rök! :p

Så det var verkligen på tiden med en uppdatering ;) Men jag har blivit ganska så dålig på det jag med, fast man ändå bara är hemma om dagarna. Men som sagt, vad gjorde vi utan våra fina barn, som sysslesätter oss dagarna igenom! =)



Tycker Tim blev tvärstor när han klippte sej ;) Men det var på tiden, eftersom det tjorvade riktigt ordentligen efter varje bad. Så det var bäst att kapa lite för tredje gången nu. Håret växer som ogräs på honom :p Men pappan i huset tyckte han var finare innan klippet. Då såg han så där busig ut ;) Men det dröjer nog inte länge förrän han är där igen.



Klart ni ska spara Veras små lockar =) Hon är så go och fin i dom och visst känns det lite extra oxå, när de sätter saxen i håret på dem. Och hon är ju tjej, så hennes hår kan växa sej ännu längre =)



Hoppas att ni haft en riktigt fin helg uppe i fjället och att ni sover så gott inatt.



Kram kram.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback