Veras små söta ord

Mamma

Pappa

Ea
(Vera)

Momo
(mormor)

Boppa (morfar)

vovve

brumbrum
(Till allt vad fordon innebär)

Gack! (Tack)

Hehej! (Hej, Hejdå & Godnatt)

Gacka (Macka)

Tytte (Tutte)

Ampa (Lampa)

Bomma (Blomma)

Bebbe (Bebis)

Dää (Där)

Oj!


Vera är är i en sån rolig utvecklingsfas nu och det kommer nya ord nästan varje dag. Det senaste hon lärde sig var gacka (macka). Det är förundransvärt vad snabbt de lär sig. Nu får man snart börja tänka sig för vad som slinker ur munnen på en. Fy, jag svär som en borstbindare! Det måste jag sluta upp med! ;)

Kommentarer
Postat av: Therése

ja de är ju sjukt vad mkt dom lär sig nu, eller ja flinga är väl lite före för den delen oxå men sen hon börjat på dagis så har hon ju lärt sig jättemkt, och snabbt lär hon sig, säger man ett ord så försöker hon härma de direkt, hon håller på tills det låter något sånär :) hur går det på dagis då? :)

Postat av: Eva

Oj vad många ord hon kan:) Duktiga tjej!

Hörde ni åkt på magsjukan ändå? Och vi som prata om det på ica i Fredags.. typiskt! Ännu en vecka jag vägrar släppa Adrian på dagis då med andra ord. haha.Krya på er:)

2011-02-28 @ 11:35:31
URL: http://skruttenocheva.blogg.se/
Postat av: Emma

Hon kan sjukt många ord Vera! Loke kan bara typ mamma & pappa & vov-vov :D Men Nova hon var också sådär supersnabb att prata.Puss :*

2011-02-28 @ 21:26:28
URL: http://nouvellestar.blogg.se/
Postat av: ...by Mary

Åh så roligt när det börjar hända saker på prat-fronten!

Var i Måntorp och Dorro i helgen och fick se de otroligt fina generations-bilderna på er! Verkligen jättefina. Synd att man missade dem i tidningen, fick höra av mormor och morfar att de var i tidningen när vi var i Indien.Hoppas allt är bra!

Kram

2011-03-14 @ 08:42:23
URL: http://dailybymary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback